Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai. Kokius renkatės savo mažyliams?

Mes isbandeme daug misinuku:
NAN 1- atpylinejom fontanais
HIPP su probiotikais - valgem bet viena diena pradejom nebevalgyti
SIMILAC - kakutis pasidare juodos spalvos, pats misinukas putojo baisiai doh.gif
SEMPER BABY 1 - nepatiko leliukui, blogai valge
SEMPER BIFIDUS - valgom viena karta dienoje ir viduriukai nekieti thumbup.gif
APTAMIL COMFORT - neblogas, bet kazkuo jis mums nepatiko
APTAMIL 1- valgom dabar ir mums jis tinka ir patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 06 17, 22:01)
na o aš du įdėjau doh.gif  svarbu ne per daug...
dėsiu maždaug tris tada smile.gif
ačiū labai smile.gif

(kaušelis gelsvas toks, į kibiriuką panašus, ane?nes nuo Nan turi oranžinį visai kitokia ten forma g.gif )

taip taip toks 4u.gif
Atsakyti
labu...gal gali tir man padėti... mes jau va mėnuo naudojam similac advance HA, bet va jau kokios 4 dienos kaip vaikas pradėjo atpylinėti... atpila tokia lyg rūgštim.. gal reikia mišinuką keisti?
Atsakyti
Mamytes, atsakingai rinkites misinukus - paskaitykie cia:
http://www.ve.lt/?da...p;id=1102438350
Atsakyti
QUOTE(waiduliuxxx @ 2008 06 19, 14:14)
labu...gal gali tir man padėti... mes jau va mėnuo naudojam similac advance HA, bet va jau kokios 4 dienos kaip vaikas pradėjo atpylinėti... atpila tokia lyg rūgštim.. gal  reikia mišinuką keisti?

iš HA mišinėlių stipriausiai hidrolizuotas Lietuvoje ( smulkiausiai suskaldyta baltymo molekulė) yra Hipp'as ( hipp HA).jei jau šis netiks, tai tada eina tik kompensuojami gydomieji(bet, kad juos gauti, reikia ilgas gydytojų komisijas praeiti).o toks atpylinėjimas greičiausiai yra alerginė žarnyno reakcija. sėkmės
Atsakyti
mes tutelli thumbup.gif
Atsakyti
Mes bebi thumbup.gif
Atsakyti
Labas mamytes.Mes isbandem nemazai misinuku.pirmasis buvo nan,atrodo vaikelis ir valgydavo ir patiko,bet pradejo tiesiog kartais net vemti,tada pakeitem i hipp, bet ir sis mum nelabai tiko- atpilinejom ir toliau.Dabar bando aptamil, mazyle reciau atpilineja...
Esu girdejusi,kad nuo atpilinejimo yra kazkokie grudeliai.kuriuos reikia i kas antra maitinima idet,sako susitvarko viskas.Gal kas is mamyciu zino apie tai?ir at tikrai susitvarko atpilinejimas?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_Vanilla @ 2008 06 30, 18:05)
Labas mamytes.Mes isbandem nemazai misinuku.pirmasis buvo nan,atrodo vaikelis ir valgydavo ir patiko,bet pradejo tiesiog kartais net vemti,tada pakeitem i hipp, bet ir sis mum nelabai tiko- atpilinejom ir toliau.Dabar bando aptamil, mazyle reciau atpilineja...
Esu girdejusi,kad nuo atpilinejimo yra kazkokie grudeliai.kuriuos reikia i kas antra maitinima idet,sako susitvarko viskas.Gal kas is mamyciu zino apie tai?ir at tikrai susitvarko atpilinejimas?

yra misinukai atpylinejantiems vaikams, kad ir Aptamil AR
Atsakyti
QUOTE(Cherry_Vanilla @ 2008 06 30, 16:05)
Esu girdejusi,kad nuo atpilinejimo yra kazkokie grudeliai.kuriuos reikia i kas antra maitinima idet,sako susitvarko viskas.Gal kas is mamyciu zino apie tai?

turbut esi girdejusi apie virskinimo fermentus pvz. Kreon, Pangrol ir pan., kurie dedasi arba i maisteli, arba pries maitinima suduodami. Sake gydytoja, kad kartais tikslinga ju pagalba gydyti atpilinejimus, bet tai jums turetu patarti jus gydanti pediatre. Pati geriau nepradek ju naudoti, vistik tai medikamentas unsure.gif Beto reikia zinoti koks dozavimas reikalingas, o cia jau be mediko pati nenuspresi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijone: 01 liepos 2008 - 09:14
na mes is pat pradziu valgom aptamil ir mums jis thumbup.gif
Atsakyti
Tai tada tikrai pasikolnsultuosiu su gydytoja.ir gal pabandysim maisteli atpilinejantiem vaikams.Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti