Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai. Kokius renkatės savo mažyliams?

Mes irgi geriam Aptamil
Atsakyti
QUOTE(Drakosius @ 2008 04 08, 17:45)
Mano sūnus geria Aptamil

QUOTE(Žoržetta @ 2008 04 08, 21:37)
Mes irgi geriam Aptamil

mes geriam APTAMIL HA1, dvi savaites buvo viskas gerai, kakojo 3-4 k per parą, o va dabar kažkas atsitiko ir sutriko virškinimas...verkia valgydamas, pilvuką pučia, kakutį vos 1 k per parą padaro ir tai masažų pagalba g.gif
Atsakyti
mano burbuliukas geria SMA GOLD 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre 22 @ 2008 04 09, 19:33)
mano burbuliukas geria SMA GOLD 4u.gif

o kur jo gaut?
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 04 08, 17:01)
atsakysiu, kaip as ruosiu misinuka ir kodel neputoja:)
visada turiu uzsivirinus vandens, ji palieku siek tiek atsalti. Tiesiog maziau nei puse puodelio pripilu salto virinto vandens ir tada i buteliuka sudejus misinuko 7 kauselius (mat, geria NAN 3_po 210 ml) ir uzvirinus vandeni, supilu i puodeli, kuriame jau laukia atsales virintas vanduo ir tada uzpilu i buteliuka ant misinuko:) tada supurtau ir po salto vandens srove atsaldau iki reikiamos temperaturos.
todel man neputoja:)
toki paruosimo buda ismoke kmuk:)

nelabai supratau blush2.gif turi šalto virinto atskirai, tada sudedi miltelius, tada karštą pili tiesiai ant miltelių, taip??? o tada likusį kiekį šalto??? ar kaip????

nes pradėjom naudoti ISOMIL ir jis putoja, o APTAMIL neputojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2008 04 10, 14:50)
nelabai supratau blush2.gif turi šalto virinto atskirai, tada sudedi miltelius, tada karštą pili tiesiai ant miltelių, taip??? o tada likusį kiekį šalto??? ar kaip????

ne, taip supratai.
ant salto virinto vandens uzpilu virinta vandeni ir tada ant misinuko, ir suplaku, ir atsaldau po salto vandens srove:)
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2008 04 10, 15:50)

Jei neklystu Isomil Similac'ui priklauso...
Tai jis man neputodavo. O paprastas Similac'as Advance I arba II - dar ir kaip...
Bet nieko... Uzaugom sveikos ir gyvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2008 04 09, 21:36)
o kur jo gaut?

Jai gerai supratau cia misinukas is UK.kai ten gyvenom mazasis mano buvo puse dienos negeres bet jo nei i burna neme,teko teciui is darbo lekti kita pirkti.Man jis zuvim atsiduoda
Atsakyti
QUOTE(Perlute @ 2008 04 10, 17:33)
Jai gerai supratau cia misinukas is UK.kai ten gyvenom mazasis mano buvo puse dienos negeres bet jo nei i burna neme,teko teciui is darbo lekti kita pirkti.Man jis zuvim atsiduoda

Aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 04 10, 16:25)
ne, taip supratai.
ant salto virinto vandens uzpilu virinta vandeni ir tada ant misinuko, ir suplaku, ir atsaldau po salto vandens srove:)

aaa, dabar supratau mirksiukas.gif

QUOTE(Sigita23 @ 2008 04 10, 17:01)
Jei neklystu Isomil Similac'ui priklauso...
Tai jis man neputodavo. O paprastas Similac'as Advance I arba II - dar ir kaip...
Bet nieko... Uzaugom sveikos ir gyvos  mirksiukas.gif

nu putoja, palyginus su APTAMIL, tai putoja g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Aš tai mišinį paprastai darau: imu virinto šalto vandens įpilų jo reikiamą kiekį į buteliuką tada buteliuką kišu į mikrobangine 30 sekundžių vanduo kaip tik pašyla reikiamos temperatūros tada sudedu miltelius suplaku ir geriam. Ankščiau gėrėm HIPP su probiotikais dabar BEBE.
Atsakyti
labukas, mum nei vienas misinukas netinka ar vemia vaikas nuo ju ar pilvukas tada labai skaudzia, maitinu pati, bet jauciu greit nebus pienuko ka pasiulisit?
Atsakyti