Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai. Kokius renkatės savo mažyliams?

QUOTE(gggiedrex @ 2008 04 01, 21:07)
Tai juk mes ne is taves juokiames o is tos gydytojos, matyt ji tik motinos pieno salininke kad tokias nesamones kalba apie misinius

tai gerai, kad ne is manes, nes jau pamaniau, kad is manes:(
as ir sedejau issiziojus, kai tai gyd.pasake...
juk alaus puta, tai sveika:)
o cia vaikui pieno puta_kenksminga g.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 04 01, 22:38)
tai gerai, kad ne is manes, nes jau pamaniau, kad is manes:(
as ir sedejau issiziojus, kai tai gyd.pasake...
juk alaus puta, tai sveika:)
o cia vaikui pieno puta_kenksminga g.gif

O tu jos prie progos paklausk, kuris mišinėlis neputoja? blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kitiakat @ 2008 04 01, 23:05)
O tu jos prie progos paklausk, kuris mišinėlis neputoja? blink.gif  bigsmile.gif

na, NAN'ai tai tikrai neputoja:)
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 04 01, 23:14)
na, NAN'ai tai tikrai neputoja:)

Niu, man tai ir NAN putodavo kaip didelis. Gal daryt nemoku? g.gif doh.gif
Atsakyti
similakas kaip putoja net putos verziasi is buteliuko.vadinasi jis nesveikas.bet ne viena karta prie jo uzaugo sveika gyva.cia tos gydytojos ismanymas ir baigiasi ties putos ismanymu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LISTUKE @ 2008 04 02, 11:36)
similakas kaip putoja net putos verziasi is buteliuko.vadinasi jis nesveikas.bet ne viena karta prie jo uzaugo sveika gyva.cia tos gydytojos ismanymas ir baigiasi ties putos ismanymu.  lotuliukas.gif

Maziau tokiu gydytoju butu nes paskui mamos patiki ir perka viska is eiles leidzia pinigus o pasirodo suplakus visi putoja hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos, atleiskit jei kartojuosi, bet kur dingo Nan hipoalerginis misinys?? Niekur nerandu.
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2008 04 02, 12:07)
Maziau tokiu gydytoju butu  nes paskui mamos patiki ir perka viska is eiles leidzia pinigus o pasirodo suplakus visi putoja hihihi.gif

nu, sorry, man neputojo nei NAN 1, nei NAN 2, nei NAN 3:(
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 04 02, 16:37)
nu, sorry, man neputojo nei NAN 1, nei NAN 2, nei NAN 3:(

matyt kitaip gal plaki, as tai normaliai paplaku kad gerai issimaisytu, jeigu snekant apie daktarus daug daugiau daktaru rekomenduoja APTAMIL, o ne NAN bet aptamilis putoja stipriai ax.gif
Atsakyti
mes tai tuteli naudojame ax.gif ir problemu jokiu! smile.gif
Atsakyti
Gal kas maitina baltarusiškais mišineliais Betallakas,ju yra visokių ir su bifidobakterijomis,ir neukliidais,ir su visokiais priedais.Labai įdomu sužinoti mamų nuomonių apie šį produkcija.Galiu pasakyti iš savo praktikos,kad išmaitinau pirmą vaiką šiais mišinėliais ir taip pat maitinu antra,esu labai patenkinta šiais mišineliais. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 03 balandžio 2008 - 13:01
QUOTE(neringute22 @ 2008 04 03, 13:00)
mes tai tuteli naudojame ax.gif ir problemu jokiu! smile.gif

Mes irgi gerem tuteli, bet pradejo sauseti zadukai, isbandeme daug, bet grizome pre tuteli. smile.gif
Dabar viskas thumbup.gif
Atsakyti