Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai. Kokius renkatės savo mažyliams?

QUOTE(LISTUKE @ 2008 03 29, 17:11)
as duodu bebi.tai vienintelis misinukas kuris nekietino mano mazei viduriuku.  thumbup.gif

na, jei bebi skanus, tai jau reiks pabandyt ji. nes kaip tik baigiam NAN 3, nes kazkaip ji pradejus gert, maziuka pradejo bert veiduka ir kakta:( ir viduriai kietesni:(
Atsakyti
Mes nuo to momento, kai prireike misinuko, pagal gydytojos rekomendacijas pradejom naudoti "Aptamil", tai ligi siol su juo nesiskiriam, nes tinka ir kas svarbiausia patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Grasilda @ 2008 03 30, 23:44)
Mes nuo to momento, kai prireike misinuko, pagal gydytojos rekomendacijas pradejom naudoti "Aptamil", tai ligi siol su juo nesiskiriam, nes tinka ir kas svarbiausia patinka  rolleyes.gif

mes ir aptamil3 jau vartojam nesenai pradėjom bet einasi gerai nes prieš tai gėrėm aptamil2 šį mišinuką ir pradėjom rekomendavus gydytojai lygtais nieko man tai nepatinka bet mažius valgo reiškia geras 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kince: 31 kovo 2008 - 00:40
QUOTE(simulka @ 2008 03 29, 17:28)
na, jei bebi skanus, tai jau reiks pabandyt ji. nes kaip tik baigiam NAN 3, nes kazkaip ji pradejus gert, maziuka pradejo bert veiduka ir kakta:( ir viduriai kietesni:(

drasiai galit bandyti.as rekomendavau vienai mamai nes vaikui irgi viduriai kietejo ir vaikelis pradejo tustintis kasdiena.bebi daugiau suvalgo nes jis lengviau virskinasi bet lai tik valgo as manau.ir kita mano drauge ji naudoja irgi labai patenkinta ir svorio kas men.priauga kudikelis po kila .aisku gali ir netikt bet nepabandes nezinosi.parasykit kaip sekesi veliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LISTUKE @ 2008 03 31, 23:19)
drasiai galit bandyti.as rekomendavau vienai mamai nes vaikui irgi viduriai kietejo ir vaikelis pradejo tustintis kasdiena.bebi daugiau suvalgo nes jis lengviau virskinasi bet lai tik valgo as manau.ir kita mano drauge ji naudoja irgi labai patenkinta ir svorio kas men.priauga kudikelis po kila .aisku gali ir netikt bet nepabandes nezinosi.parasykit kaip sekesi veliau  4u.gif

laba, vat ir netiko mums BEBI:( ar jus zinot mielos mamos, kad jei misinuka paruosus susidaro putos, kad jos kenksmingos vaikui? toks yra bebi:(
sian vel ejom pirkt NAN'o:)
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 04 01, 11:51)
laba, vat ir netiko mums BEBI:( ar jus zinot mielos mamos, kad jei misinuka paruosus susidaro putos, kad jos kenksmingos vaikui? toks yra bebi:(
sian vel ejom pirkt NAN'o:)

kiek zinau tai visus paplakus kazkiek putu susidaro g.gif
Atsakyti
mes valgom HIPP BIO ir tinka,o vyresnysis sunus uzaugo su TUTTELI,nes joks kitas netiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2008 04 01, 11:56)
kiek zinau tai visus paplakus kazkiek putu susidaro g.gif

nu as ir galvoju kad is visu susidaro putos kiek bandzius. g.gif o bebi maziausiai putojo g.gif nors netikiu kad kenksminga kazkoks zababonas
Atsakyti
QUOTE(LISTUKE @ 2008 04 01, 15:07)
nu as ir galvoju kad is visu susidaro putos kiek bandzius.  g.gif o bebi maziausiai putojo  g.gif nors netikiu kad kenksminga kazkoks zababonas

As irgi sakau kad marazmas kazkoks ir kas tom mamom tokiu nesamoniu pripaisto, matai putos kenksmingos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gggiedrex: 01 balandžio 2008 - 14:13
QUOTE(gggiedrex @ 2008 04 01, 15:12)
As irgi sakau kad marazmas kazkoks ir kas tom mamom tokiu nesamoniu pripaisto, matai putos kenksmingos bigsmile.gif

aga.man ir juokas ima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LISTUKE @ 2008 04 01, 19:30)
aga.man ir juokas ima  biggrin.gif

juokites. bet ne as tai sugalvojau.gyd. taip sake g.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 04 01, 20:12)
juokites. bet ne as tai sugalvojau.gyd. taip sake g.gif

Tai juk mes ne is taves juokiames o is tos gydytojos, matyt ji tik motinos pieno salininke kad tokias nesamones kalba apie misinius
Atsakyti