Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai. Kokius renkatės savo mažyliams?

Labas rytas.Mano mažiukas valgo Bellakto produkcijos Bifido 2 mišinuką su neukliidais.Dabar jie yra labai patobulinti,gaminami nenaudojant cukraus,su vitaminais.Mano mažiukas labai gerai adaptuoja šį mišinį.Dar dodu su grikiais,ryžiais. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, ar teko kam girdeti toki misinuka Tuteli? pakomentuokit.
Atsakyti
QUOTE(Linute22 @ 2008 03 11, 21:44)

mums užkietėjo pilvukas nuo Tuteli unsure.gif
Atsakyti
o ka daryti kad nepustu pilvuko, niekas nepadeda nei lasiukai nei masaziukas, niekas, bandau duot tuteli, vietoj aptamil 1....
Atsakyti
mes taip pat nerandam tinkamo misinio.dukrytei 5 men.nuo hipp uzkietejo viduriai,dabar dar ir isbere.Pabandziau aptamil,nekakoja o kai pakakoja zaliai,skystai...gal ir sis netinka,kaip manote?
Atsakyti
Mergaites bandykit Nan1 H.A.,mes esam irgi alergiski todel geriam si misinka,o pasirinkau todel kad pirmas sunus ta gere ir buvom patenkinti,dar yra aptamil vaikiukams kurie atpilineja,bet man sake kad ten ieina daug ryziu milteliu ir uztat kietina vidurius.
Atsakyti
g.gif
QUOTE(renatuk @ 2008 02 29, 23:15)
Noriu pakeisti mišinuką, pasiūlė NAN1, bet niekur neradau. Visur su Fe, arba hipoalergeninis. Kur Viniuje perkat NAN1? Ar man tai papuolė kad parduotuvėse nebuvo?

4u.gif Kiek pastbejau kad Nan1 H.A. keicia pakuote,tai gal ir su paprastu Nan'u tas pats vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 03 18, 17:03)
g.gif
4u.gif Kiek pastbejau kad Nan1 H.A. keicia pakuote,tai gal ir su paprastu Nan'u tas pats vyksta g.gif

sweikos_ o as sian nupirkau MAximoj NAN 3, nuo 8 men. bandysim:)
Atsakyti
mes šiandiena buvome pas alergologa mano mažylis laktizei alergiškas, tai kad prirase misinuku pavadinimu radau pirkti tik viena verysad.gif
aptamil peptis
aptamil peptis mct
ir dar kažkokiu- radau tik aptamil peptis o tu kitu tai neadau neivaistineje nei maksimoje
Atsakyti
QUOTE(Linute22 @ 2008 03 11, 22:44)

labas. kai gulejau su maziuku KMUK, tai medikai grieztai liepe neduot tik vaikui TUTTELi misinuko, nes jis pucia vidurius vaikuciui:(
Papildyta:
QUOTE(plunksnyte @ 2008 03 06, 15:53)
gal zinot kur dingo HIPP HA 1 misinukai?  unsure.gif

la, nzn, is kokio meisto pati esi, bet HIPP HA 1 ir HA 2 yra pas mus kaime, Garliavoj, IKI. Pilna lentyna prikrauta, nieks neperka. Berods po 21.90
Papildyta:
QUOTE(simulka @ 2008 03 29, 12:49)
labas. kai gulejau su maziuku KMUK, tai medikai grieztai liepe neduot tik vaikui TUTTELi misinuko, nes jis pucia vidurius vaikuciui:(
Papildyta:

la, nzn, is kokio meisto pati esi, bet HIPP HA 1 ir HA 2 yra pas mus kaime, Garliavoj, IKI. Pilna lentyna prikrauta, nieks neperka. Berods po 21.90

mielos mamytes, gal kuri bandet savo maziukui duot misinuka Bebi? koks jis?
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 03 29, 12:51)
Papildyta:

Papildyta:

Mes is pradziu davem bebi bet paskui mazyte atpylineti pradejo, bet siaip jis gana skanus ir gal tik musu mazytei netiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 03 29, 12:51)
Papildyta:

Papildyta:

as duodu bebi.tai vienintelis misinukas kuris nekietino mano mazei viduriuku. thumbup.gif
Atsakyti