Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai. Kokius renkatės savo mažyliams?

Sveikos, gal kas pasidalintu patirtim kaip nakti greitai paruost misinuka. 2.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2008 02 27, 18:52)
o as ruosiu truputi greitesniu budu: visada turiu salto virinto vandeniuko. Isipilu karsto ( nu panasiai 60 laipsniu) ikrewciu miltukus tada suplaku ir kiek truksta ( pries tai pasiziuriu kiek ipiliau karsto) ipilu salto. Ir labai greitai ir paprastai, nes kaip uzsimano mazius valgyt tai jam nepaaiskinsi kad palauk kokias 10 min, kol atsals smile.gif
ax.gif  doh.gif

QUOTE(erce @ 2008 02 27, 19:29)
Sveikos, gal kas pasidalintu patirtim kaip nakti greitai paruost misinuka. 2.gif

Atsakyti
QUOTE(erce @ 2008 02 27, 20:29)

labas. na, maniskis jau visa nakti ismiega, tai jau misinuko ruosimas atpuola. Bet anksciau as verdancio vandens isipildavau i termosa, ir nakty taip greitai paruosdavau misinuka. GAl kitos pasiulys dar kitaip...
Atsakyti
sveikutes... 4u.gif
Gerai, kad radau sita temele. Man labai reikia Jusu patarimo. Ar gali taip buti kad, nuo vieno misinelio kankina pilvo diegliai t.y.nuo TUTTELIO o nuo kito nepavalgo sociai t.y. nuo SIMILAC misinuko? Patarkit ka daryti? Koki dar galima pabandyti misineli, kuris nepustu viduriuku?
Atsakyti
QUOTE(Violetuke @ 2008 02 28, 16:20)
sveikutes...  4u.gif
Gerai, kad radau sita temele. Man labai reikia Jusu patarimo. Ar gali taip buti kad, nuo vieno misinelio kankina pilvo diegliai t.y.nuo TUTTELIO o nuo kito nepavalgo sociai t.y. nuo SIMILAC misinuko? Patarkit ka daryti? Koki dar galima pabandyti misineli, kuris nepustu viduriuku?

na as tai savo pienuku dar maitinu ir primaitinu HUMANA AR misineliu atpylinejantiems leliukams. bet mano sesuo siulo pabandyti aptamil misineli, daug geru atsiliepimu apie ji
Papildyta:
beje misineliui gaminti naudoju specialu milupos vandeni, truputi pasildai ji ir makaluoji sau misinukus biggrin.gif
Atsakyti
Nezinojau, kad yra dar toks vanduo ax.gif Matyt dar daug ko nezinau blush2.gif
O kur yra pirkti jo? Mes tai perkam zaliagiria saltinio ta vandeny, uzvirinam ji ir tada daromes misinuka.
Atsakyti
QUOTE(Violetuke @ 2008 02 28, 16:20)
sveikutes...  4u.gif

labas. apie misinuka TUTTELI man jau iskart pasake Kauno klinikose, kad tik nesugalvociau duot maziukui, nes butent sis misinukas pucia vidurius:(((
valgom NAN
Atsakyti
QUOTE(Violetuke @ 2008 02 28, 16:37)
Nezinojau, kad yra dar toks vanduo  ax.gif Matyt dar daug ko nezinau blush2.gif
O kur yra pirkti jo? Mes tai perkam zaliagiria saltinio ta vandeny, uzvirinam ji ir tada daromes misinuka.

jo yra maximoje pirkti, prie misinuku turetu buti, litro kaina 2.46
Atsakyti
Noriu pakeisti mišinuką, pasiūlė NAN1, bet niekur neradau. Visur su Fe, arba hipoalergeninis. Kur Viniuje perkat NAN1? Ar man tai papuolė kad parduotuvėse nebuvo?
Atsakyti
Savo mazyle maitinau APTAMIL misinuku,bet pasirodo ji alergiska karves pieno milteliams,tada perejom prie APTAMIL SOJA,buvo labai gerai.Nuo SIMILAC labai uzlieteja viduriai,to isitikinau kai maitinau vyresne dukryte.O siaip manau kiekvienam vaikui skirtingai reikia parinkt misinuka,aisku geriausias maistas MP.
Papildyta:
QUOTE(renatuk @ 2008 03 01, 07:15)
Noriu pakeisti mišinuką, pasiūlė NAN1, bet niekur neradau. Visur su Fe, arba hipoalergeninis. Kur Viniuje perkat NAN1? Ar man tai papuolė kad parduotuvėse nebuvo?

Maciau IKI parduotuveje,tikrai buvo,bet buna ir MAXIMOJ.Galbut taip pasitaike,kad nebuvo.Idomu,kas pasiule si misinuka?
Atsakyti
QUOTE(renatuk @ 2008 02 29, 22:15)

man taip pat si misinuka siule gydytoja g.gif NAN1 maciau visur pirkti "Maximoje", "IKI", net ir EURO vaistinese...
Bet kazkaip keistai su tuo NAN, nes maziuke kazkaip daug kakoja po ciut ciut ax.gif seniau budavo 1 kartas per diena, bet daug g.gif nors kazi kaip geriau???
Papildyta:
QUOTE(Karolinka @ 2008 02 29, 22:32)
Maciau IKI parduotuveje,tikrai buvo,bet buna ir MAXIMOJ.Galbut taip pasitaike,kad nebuvo.Idomu,kas pasiule si misinuka?

o kodel taip keistai klausi kas pasiule? Ar labai blogas misinukas? Daug mamyciu ji naudoja leliukams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 03 02, 01:52)
man taip pat si misinuka siule gydytoja  g.gif NAN1 maciau visur pirkti "Maximoje", "IKI", net ir EURO vaistinese...
Bet kazkaip keistai su tuo NAN, nes maziuke kazkaip daug kakoja po ciut ciut  ax.gif  seniau budavo 1 kartas per diena, bet daug  g.gif nors kazi kaip geriau???
Papildyta:

o kodel taip keistai klausi kas pasiule? Ar labai blogas misinukas? Daug mamyciu ji naudoja leliukams smile.gif

Neisizeisk,nenorejau pasakyti,kad blogas,visi misinukai yra geri,tik ne kiekvienam vaikui tinka.Tiesiog dabar daugiau ir daktares rekomendoja is MILUMIL arba APTAMIL misinuku,aisku jie brangesni,bet maziau pasitaiko ivairiu reakciju(kaip isberimas ir panasiai).Mums NAN netiko.
Atsakyti