mes naudojam kitoki misini, bet pas mus instrukcija panasi. misineli pakisam po saltu vandeniu ir jis per 1-2 min atvesta iki reikiamos temperaturos
Mes irgi valgom Semper Bifido. Bet ir ji valgant neprakakojam
Mes uzvirinam vandeni pries koki pusvalandi ir ipilam kai ateina laikas valgyt ( valgo kazkus kas 3.5-4 val.) . Kadangi mes valgom is stiklinio buteliuko, tai atvesinti ar pasildyti yra labai lengva ir greitai!!!!
Mes uzvirinam vandeni pries koki pusvalandi ir ipilam kai ateina laikas valgyt ( valgo kazkus kas 3.5-4 val.) . Kadangi mes valgom is stiklinio buteliuko, tai atvesinti ar pasildyti yra labai lengva ir greitai!!!!
Aš maitinau mažylį Aptamil 1 nuo gimimo. Tokio amžiaus vaikučiui pilvuką pučia dažnai, nebūtinai nuo mišinėlio. Nuo pilvo pūtimo lašindavome Espumisan lašus. Vaistinėje pasiklausk, juos galima net ir profilaktiškai vartoti. O šiaip gerai padeda vaikučio paguldymas ant pilvuko, nešiojimas priglaudus pilvuką prie savęs, lengvas pilvuko masažavimas- glostymas ratu pagal laikrodžio rodyklę .
Maitinant vaikučio galva turi būti šiek tiek aukščiau nei kūnelis.Jei maitini laikydama ant rankų, vaiko galvytę padėk ant alkūnės, jei maitini paguldytą, padėk po galva nedidelę pagalvėlę. Yra specialūs buteliukai su čiulptukais, kurie saugo, kad vaikutis neprisigaudytų oro.
O į kiemą galima, kai tik oras bus geras. Tik pradžioje nepersistenk, pirmą kartą galima lauke pabūti 10 min, kad vaikutis priprastų, po to laiką vis paiilgink.
Tave turėtų lankyti sesutė iš polikninikos, jos drąsiai klausk visko, kas tik neaišku. O jeigu tavęs nieks nelanko, pati pasiskambink į polikniniką, pasakyk, kad turi naujagimį, būtinai ką nors atsiųs.
Sekmės auginanat vaikutį
Maitinant vaikučio galva turi būti šiek tiek aukščiau nei kūnelis.Jei maitini laikydama ant rankų, vaiko galvytę padėk ant alkūnės, jei maitini paguldytą, padėk po galva nedidelę pagalvėlę. Yra specialūs buteliukai su čiulptukais, kurie saugo, kad vaikutis neprisigaudytų oro.
O į kiemą galima, kai tik oras bus geras. Tik pradžioje nepersistenk, pirmą kartą galima lauke pabūti 10 min, kad vaikutis priprastų, po to laiką vis paiilgink.
Tave turėtų lankyti sesutė iš polikninikos, jos drąsiai klausk visko, kas tik neaišku. O jeigu tavęs nieks nelanko, pati pasiskambink į polikniniką, pasakyk, kad turi naujagimį, būtinai ką nors atsiųs.
Sekmės auginanat vaikutį
del sveikatos negalejau mazylio maitinti savo pienu.Kai buvo mano kudikiui 1,5men. apsisprendziau nesikankinti, nutraukiau maitinima ir pradejau duoti misinuka "millupa "aptamil"".Tada prasidejo pilvuko skausmai.Vaikas pasidare neramus, maitinant riesdavosi,verkdavo,nepadejo net nuo pilvo putimo lasiukai, juos visus isbandziau.Kai lankemes pas gyditoja, ji patare pakeisti misinuka, nes vaikas gali buti elergiskas karves baltymui.Pakeiciau, pasirinkau HIPP HA1, kudikio savijauta pagerejo savaitei ir vel taip pat.Be to misinuko skonis slykstus, mazylis nenoriai ji valgo,pablogejo apetitas.Juk jis mazas zmogutis, kaip ir mes jaucia skoni.Be to, dar duodu Giefilus, todel galejo pagereti ir ne nuo misinuko.Ka man daryti?Ar galiu pakeisti misinuka,ar nepakenksiu maziukui keisdama misinukus?As pasimetusi. Mazylis gausiai atpylineja, maciau yra misinukas milupos elergiskiems kudikiams ir atpylinejantiems, gal kas maitinate tokiu, ka galit pasakyti?Ir kuo man pakeisti?Patarkit!!!
Sveikute,
Nepergyvenk labai. As ir isbandziau beveik visus misinukus parduotuveje na ir tikrai ne visi mums tiko. Na nieko nepadarysi misinuku daug o issirink tinkama labai sunku.
Kadangi mano mazius nuo gimimo gausiai atpylinejo pradejau duoti APTAMIL AR (tas kur specialiai atpylinejantiems vaikams). Na tikrai jis padedavo, nors zinoma buvo, kad ir ji sugebedavo atpilti
O alergniu tikrai neskubek pirkti, nes jei tavo mazius nera alergiskas, tai kam jam duoti ta specializuota misinuka
O pilvuka jei sklauda, tai gali buti ir nuo misinuko, o jei dar viduriukai uzkieteję tai tikrai netinka misinukas.
Gali pabandyti dar TUTELI, jis minkstina viduriukus. Arba rinktis misinuka su tom gefilus bakterijom yra atrodo semper vadinasi.
Bet dar mazas patrimas jei nors biskuti turi pienuko, pabandyk nors naktim pamaitint ir tai geriau gal bus Na bet jei nera pienuko tai nera
Dar gali pasiskaityti cia yra parasyta mamyciu nuomones apie kievienos firmos misinuka
Sekmes renkatis
Nepergyvenk labai. As ir isbandziau beveik visus misinukus parduotuveje na ir tikrai ne visi mums tiko. Na nieko nepadarysi misinuku daug o issirink tinkama labai sunku.
Kadangi mano mazius nuo gimimo gausiai atpylinejo pradejau duoti APTAMIL AR (tas kur specialiai atpylinejantiems vaikams). Na tikrai jis padedavo, nors zinoma buvo, kad ir ji sugebedavo atpilti
O alergniu tikrai neskubek pirkti, nes jei tavo mazius nera alergiskas, tai kam jam duoti ta specializuota misinuka
O pilvuka jei sklauda, tai gali buti ir nuo misinuko, o jei dar viduriukai uzkieteję tai tikrai netinka misinukas.
Gali pabandyti dar TUTELI, jis minkstina viduriukus. Arba rinktis misinuka su tom gefilus bakterijom yra atrodo semper vadinasi.
Bet dar mazas patrimas jei nors biskuti turi pienuko, pabandyk nors naktim pamaitint ir tai geriau gal bus Na bet jei nera pienuko tai nera
Dar gali pasiskaityti cia yra parasyta mamyciu nuomones apie kievienos firmos misinuka
Sekmes renkatis
kiekvienam maziukui reikia atrasti, kas jam labiausiai tinka. kol atrasite misinuka, kuris jam tinka, reikes bandyti ivairius. mums tiko aptamil'as, kai pradejo atpylineti isbandem aptamil AR, irgi tiko. kol nepabandysite, nesuzinosite. sekmes.
Pabandykit paieškoti Semper firmos. Ten yra duonos skonio mišinių, kurie yra tirštesni ir sotesni. Gal tiks ?
QUOTE(ryyd @ 2006 07 27, 10:33)
kol atrasite misinuka, kuris jam tinka, reikes bandyti ivairius.
Mano buvusi kolegė teigia, kad vaikas - ne bandymų triušis.
Geriausia yra namų gamybos mišinukai. Pamenu, mano sesuo maitino kažkokiais pirktiniais, tai irgi vaikui pilvą skaudėdavo. Po to pradėjo virti putreles, tai viskas OK. Leliaus apetitas pagerėjo , pilvuko nebeskaudėjo. Tik visa bėda, kad su sese nebegaliu susitikti, o mama teigia užmiršusi tos putrelės receptą
Aš forume net temą užvedžiau. Gal kas parašys, kaip verda ar virė tokią putrelę. Noriu išmokti, kad turėčiau kuo vaikutį maitinti, jei, neduok Dieve, neturėčiau savo pienelio.
Tik viena problema - reikia pasirūpinti, iš kur gauti šviežaus karvės ar ožkos pieno.
QUOTE(Laumiux @ 2006 07 30, 21:05)
Mano buvusi kolegė teigia, kad vaikas - ne bandymų triušis.
Geriausia yra namų gamybos mišinukai. Pamenu, mano sesuo maitino kažkokiais pirktiniais, tai irgi vaikui pilvą skaudėdavo. Po to pradėjo virti putreles, tai viskas OK. Leliaus apetitas pagerėjo , pilvuko nebeskaudėjo. Tik visa bėda, kad su sese nebegaliu susitikti, o mama teigia užmiršusi tos putrelės receptą
Aš forume net temą užvedžiau. Gal kas parašys, kaip verda ar virė tokią putrelę. Noriu išmokti, kad turėčiau kuo vaikutį maitinti, jei, neduok Dieve, neturėčiau savo pienelio.
Tik viena problema - reikia pasirūpinti, iš kur gauti šviežaus karvės ar ožkos pieno.
As taip nemanau.Juk namu gamybos misinuke nera visu reikalingu vitamunu, mineralu ir mikro elementu reikalingu auganciam kudikiui.Juk vaikas, tai ne versiukas?Jo poreikiai kitokie.O musu mamos maitino mus todel, kad tais laikais nebuvo kaip tokiu misiniu pirkti, tada buvo iseitis gaminti. As gaminciau tik tuo atveju, jei negaleciau nupirkti.be to misinuke apdorotas karves pieno baltymas taip, kad tiktu kudikiui.
Papildyta:
Nusprendziau grizti vel prie aptamil-io,siandien antra diena valgom ji.Atrodo viskas gerai,atpylineja, bet ne taip gausiai kaip anksciau, o ir pilvuka, atrodo, pucia maziau.Ziuresim, kaip bus toliau.tik tustinasi su gleivemis, bet as manau, kad cia organizmo stresas, pakeitus misinuka
Musu PIPIRIUKUI 4menesiai. Savaite valgo NAN misinuka -susitvarke viduriukai, ir dingo problemytes del pilvuko putimo. Tik kartais ant veiduko atsiranda raudonu demeliu, po pusdienio dinksta! gal tai alergijos pozymis???
O kas del pilvuku putimo Klinikose patare duoti Espumizana ar SAB SIMPLEX 15minuciu pries valgi, dar nepabanziau bet gal kam ir pades.
O kas del pilvuku putimo Klinikose patare duoti Espumizana ar SAB SIMPLEX 15minuciu pries valgi, dar nepabanziau bet gal kam ir pades.