labutis visoms norejau paklausti mamyciu kuriu mazyliai geria aptamil 1. kaip jusu mazyliai tustinasi, skysciau ar kieciau? ir kas kiek laiko?
QUOTE(triule @ 2008 02 24, 01:24)
as pirmaja maitinau Similacu, tai irgi labai kietejo viduriai, net ausu krapstuku reikedavo masazuot ta vietele, kol pakakodavo, kitaip- niekaip kai sulauke 3men, tai po truputi Semper dziovintu slyvu tyreles duodavau. o kitus maitinau-maitinu Semperiu- tai viskas gerai, nekieteja visai . gal pabandyk Vibrucol zvakute, irgi kartais padedavo. ji nepakenks, nuo gimimo galima
kai jau vaikas klykia ir pati verki, nes vaiko gaila, pasinaudokit mikrolax klizmute. as savajai staciau, kai buvo 3 sav . tik nevisa suleidau, o puse. man vaistininke patare ir tikrai as jai labai uz tai dekinga
QUOTE(Linute22 @ 2008 02 24, 17:06)
sveikos mamytes, padekit man. kaip reikia girdyti vaikiukui 1 men vitamina d3 vandenini? kaip reik paruost, kiek vandenuko i du lasiukus?
as nemaisau su jokiu vandenuku, o tiesiog 2 lasiukus ilasinu tiesiai i burnyte nes jei tuos 2 lasiukus duosi sauksteliu - tai kiek to vitamino ir pateks vaikiukui i burnyte???
QUOTE(gievka @ 2008 02 25, 01:03)
labutis visoms norejau paklausti mamyciu kuriu mazyliai geria aptamil 1. kaip jusu mazyliai tustinasi, skysciau ar kieciau? ir kas kiek laiko?
sveika,mes geriam Aptamili.Tai kai ji pradejom gerti pradejom labai daznai tustintis,vos spedavau keisti pampersus ir darydavo labai skistai o dabar net nezinau kelinta diena pradejo retai daryti,bet viduriukai neuzkietejo.Tai as taip galvoju kad retai pradejo tustintis nes vaikas eina didyn,nors kovo 5 bus tik 3men.
Papildyta:
QUOTE(Linute22 @ 2008 02 24, 17:06)
sveikos mamytes, padekit man. kaip reikia girdyti vaikiukui 1 men vitamina d3 vandenini? kaip reik paruost, kiek vandenuko i du lasiukus?
Sveika,as tai ir lasinu tiesiai i burnyte nes ir daktare taip liepe.
Gal kanors zinot apie baltarusiskus misinukus?man kazkaip drauge uzsimine kad jos mazylis geria ir labai tuo misiniu yra patenkinta.As tai pirma kart isgirdau kad Lietuvoj ju galima isigyti,gal kas bandet?
QUOTE(Linute22 @ 2008 02 24, 18:15)
dekoju uz patarima
beje gal kas zinot kaip reikia uzsitraukt piena krutyse, kad jo nebeliktu?
kiek teko pas gyd. klaust, tai bent jau paciose KMUK (Kauno Klinikose, akuseriniam skyriuj) pasake, kad tiesiog nieko nereikia daryti, pienas pats dingsta, nebemaitini ir viskas. Tai, kadangi pati jo turejau labai mazai, tai sio patarimo ir paklausiau.
Na, o tos, kur turi be galo daug MP, tai esu girdejusi, kaip kad mano draugei gyd.sake, kad reikia elastiniu bintu tris paras apsivyniot krutis ir taip uzsitrauks MP.
QUOTE(sherla @ 2008 02 27, 11:52)
nejaugi kazkaip nesitik, kad taip MP nebeliks
labas, na nzn, bet man taip sake gyd.
QUOTE(Akville @ 2008 02 11, 23:48)
Nemanau, kad misinuko miltelius gerai yra berti i karsta vandeni (karstam vandeny gali zuti reikalingi elementai), karsta vandeni butina atvesinti iki 60laipsniu (bent jau taip yra rasoma daugelyje instrukciju). As darau taip - uzvirusi vandeni ipilu i buteliuka ir pamerkiu i salta vandeni mazdaug 5min. tada darau misinuka, viskas istirpsta gerai. Po to dar buna per karstas, tai vel vandenuky palaikau minute.
Gal kam nors sis metodas pravers
Gal kam nors sis metodas pravers
Va va ir as taip ruosiu misinuka
QUOTE(erlin @ 2008 02 24, 15:41)
o mano mazyliui nuo NAN misinuko buvo viduriukai uzkieteja bet pakeitem i HIPP ir viskas susitvarke
Mes nuo HIPP perėjom prie NAN
o as ruosiu truputi greitesniu budu: visada turiu salto virinto vandeniuko. Isipilu karsto ( nu panasiai 60 laipsniu) ikrewciu miltukus tada suplaku ir kiek truksta ( pries tai pasiziuriu kiek ipiliau karsto) ipilu salto. Ir labai greitai ir paprastai, nes kaip uzsimano mazius valgyt tai jam nepaaiskinsi kad palauk kokias 10 min, kol atsals
QUOTE(Linute22 @ 2008 02 24, 16:06)
Aš įlašinu tiesiai į burnytę
QUOTE(Linute22 @ 2008 02 24, 17:15)
dekoju uz patarima
Gydytoja sakė, kad stipriai suveržti ar šaliku, ar elsatiniu bintu , ar mažą liemenėlę užsidėti .Žodžiu, kad krūtys būtų suspaustos.