Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai. Kokius renkatės savo mažyliams?

Na gal dar ir as palauksiu gal pasitaisys smile.gif g.gif
Atsakyti
As maitinu krutimi, bet pati buvau susirgus ir maziukas ligonineje gulejo ir mano pienelio atrodo sumazejo, tai gydytoja sake pats geriausias misinys yra NAN, nes tiek Similac, Tutteli ir kt yra riebus, gana sunkiai virskinami o is jos praktikos NAN vienas labiausiai tinkanciu misineliu kudikeliams. Na as dar bandysiu ta pienelio krize pralaukti bet jei reik piksiu NAN.
Atsakyti
mes tai gerem aptamil ir bebe tiko
Atsakyti
sveikos,
kaip rasiau mes gerem Hipp ir mus isbere, o dabar jau dvi savaites geriam aptamil. Pakolkas atrodo geria noriai mano kleckas, neatpylineja, neberia. Gal tiks jis mums. Norejau Similac duoti, bet jis mums dar netinka, kadangi as dar kartais pamaitinu pati, o similac kai mama jau visai nematina.
Atsakyti
as duodu aptamil 1, nes mano pieno lyg ir neuztenka arba neprivalgo is jo. o pasakykit man, kaip suprast jeigu misinukas netinka vaikui, kokie berimai atrodo ar kakutis koks turi but, ar dar kas?
Papildyta:
user posted image
seip valgo tai noriai, nesirauko nei ka.
Atsakyti
QUOTE(Linute22 @ 2008 02 23, 21:21)
as duodu aptamil 1, nes mano pieno lyg ir neuztenka arba neprivalgo is jo. o pasakykit man, kaip suprast jeigu misinukas netinka vaikui, kokie berimai atrodo ar kakutis koks turi but, ar dar kas?
Papildyta:
user posted image
seip valgo tai noriai, nesirauko nei ka.

taip. buna isberimai ant veiduko.
Atsakyti
o tai butinai reik keist misini
Atsakyti
QUOTE(LISTUKE @ 2008 02 15, 15:50)
MIELOS MAMYTES.PAS MUS TOKIA BEDELE.MANO VAIKELIUI 1MEN.MAITINU MISINUKU.ISOMIL  KUS SU SOJOMIS IR MANAJAI UZKIEEJO VIDURIUKAI.KAI AKMENUKAIS KAKOTU.IR TAI NESIGAUNA .DABAR PRADEJAU MAITINTI SIMILACU.DUODU ARBATYTES DAUG.GAL JAU SIANDIEN ISEIS PRAKAKOT IR NOREJAU PAKLAUSTI KOKIE MISINUKAI NEKIETINA VUDURIUKU.TIESA BEZDET BEZDA IR DAUG BET VA PRAKAKOT SUNKUS REIKALAS.GYDYTOJAI SAKIAU TAI SAKO VISTIEK KAZKADA PRAKAKOS.BET VAKAR JI KLYKE NESAVU BALSU.SAKAU JAI NET NEISEINA VISISKAI ISTENET O GYDYTOJA VISTIEK SAKO KAZKADA PRAKAKOS....SIAUBAS.TIKIUOSI KA NORS PATARSITE.
PS OILVUKA MASAZAVAU.NEPADEJO.

as pirmaja maitinau Similacu, tai irgi labai kietejo viduriai, net ausu krapstuku reikedavo masazuot ta vietele, kol pakakodavo, kitaip- niekaip doh.gif kai sulauke 3men, tai po truputi Semper dziovintu slyvu tyreles duodavau. o kitus maitinau-maitinu Semperiu- tai viskas gerai, nekieteja visai biggrin.gif . gal pabandyk Vibrucol zvakute, irgi kartais padedavo. ji nepakenks, nuo gimimo galima smile.gif
Atsakyti
o mano mazyliui nuo NAN misinuko buvo viduriukai uzkieteja bet pakeitem i HIPP ir viskas susitvarke thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, padekit man. kaip reikia girdyti vaikiukui 1 men vitamina d3 vandenini? kaip reik paruost, kiek vandenuko i du lasiukus?
Atsakyti
QUOTE(Linute22 @ 2008 02 24, 17:06)
sveikos mamytes, padekit man. kaip reikia girdyti vaikiukui 1 men vitamina d3 vandenini? kaip reik paruost, kiek vandenuko i du lasiukus?

labas, mamyte:)
tai, kad paprastai, ilasini i arbatini saukstuka du lasiukus ir sugirdai. nieko cia sudetingo. ir nereikia jo skiest vandeniu:( sis vitam.labai sladus, primena vaikiska vaista Pektusina:)
sekmes
Atsakyti
dekoju uz patarima smile.gif
beje gal kas zinot kaip reikia uzsitraukt piena krutyse, kad jo nebeliktu?
Atsakyti