isbere visus zandus nuo to HIPP'o geriau kad jau galiu savo pienuka duoti
As aptamil duodu,geria- nesiskundzia
QUOTE(sandritalt @ 2008 02 13, 11:33)
matai, vadinas gyd.sako tiesa apie visa Hipp produkcija, kad sukelia alergijas vaikuciams. Mano mazius ir TAI isgyveno nuo Hipp2 misinuko. Daugiau nebegeriam. Geriam NAN 2 ir esam patenkinti.
mes gėrėm NAN 1, bet nuo jo bėrė mažiuką, pradejom HIPP 1, bet irgi kartais išbėria žandukus bei kaktą...
galvoju reik kokį kitą bandyt, bet kokį geriau?
galvoju reik kokį kitą bandyt, bet kokį geriau?
QUOTE(sandritalt @ 2008 02 13, 11:33)
Mes tai HIPP geriam, kai labai reikia. Šiaip tai dar MP užtenka. Nieko nesidaro. Dičkis irgi su tuo mišinuku užaugo. Ir šiaip tyreles irgi HIPP dažniausiai perku. Matyt kiekvienam vaikiukui reikia atrinkti, kas geriausiai tinka.
QUOTE(zinulė @ 2008 02 13, 18:02)
Mes tai HIPP geriam, kai labai reikia. Šiaip tai dar MP užtenka. Nieko nesidaro. Dičkis irgi su tuo mišinuku užaugo. Ir šiaip tyreles irgi HIPP dažniausiai perku. Matyt kiekvienam vaikiukui reikia atrinkti, kas geriausiai tinka.
Mes irgi HIPP nuo dviejų mėnesių geriam
MIELOS MAMYTES.PAS MUS TOKIA BEDELE.MANO VAIKELIUI 1MEN.MAITINU MISINUKU.ISOMIL KUS SU SOJOMIS IR MANAJAI UZKIEEJO VIDURIUKAI.KAI AKMENUKAIS KAKOTU.IR TAI NESIGAUNA .DABAR PRADEJAU MAITINTI SIMILACU.DUODU ARBATYTES DAUG.GAL JAU SIANDIEN ISEIS PRAKAKOT IR NOREJAU PAKLAUSTI KOKIE MISINUKAI NEKIETINA VUDURIUKU.TIESA BEZDET BEZDA IR DAUG BET VA PRAKAKOT SUNKUS REIKALAS.GYDYTOJAI SAKIAU TAI SAKO VISTIEK KAZKADA PRAKAKOS.BET VAKAR JI KLYKE NESAVU BALSU.SAKAU JAI NET NEISEINA VISISKAI ISTENET O GYDYTOJA VISTIEK SAKO KAZKADA PRAKAKOS....SIAUBAS.TIKIUOSI KA NORS PATARSITE.
PS OILVUKA MASAZAVAU.NEPADEJO.
PS OILVUKA MASAZAVAU.NEPADEJO.
Maitinu MP ir jei prireikia, tai damaitinu Aptamilu.
Labutis. Patarkit ka darit. Mano dukritei isbere veideli,ir sauseja zandukai.Mes geriam tutteli.
AS savo maziukui duodu tutteli,bet nzn manu reiks pakeist nes lyg vidurukai nuo jo kieteja..O galima imt ir pakeist misinuka,mazyliui nieko nebus..Nes irgi esu jauna mamyte ir nelabai patyrus
Papildyta:
beja manajam ir nubere veidely ir odele pradejo truputy pleiskanot,gal tikrai kaltas tutteli?
Papildyta:
beja manajam ir nubere veidely ir odele pradejo truputy pleiskanot,gal tikrai kaltas tutteli?
QUOTE(LaTinuke @ 2008 02 21, 16:34)
AS savo maziukui duodu tutteli,bet nzn manu reiks pakeist nes lyg vidurukai nuo jo kieteja..O galima imt ir pakeist misinuka,mazyliui nieko nebus..Nes irgi esu jauna mamyte ir nelabai patyrus
Papildyta:
Papildyta:
na, nzn, kaip kt.mamyciu maziukam, bet manajam, kai nuo Hipp perejom prie NAN, tai pirma diena atpylinejo. Paskui priprato ir viskas
QUOTE(LaTinuke @ 2008 02 21, 16:34)
Papildyta:
Papildyta:
Mes buvom poliklinikoje, daktare pasake kad dar palaukti, nekeisti misinuko. Palauksim kokia savaite, tada ziuresim.....