Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai. Kokius renkatės savo mažyliams?

QUOTE(simulka @ 2008 01 24, 11:33)
na, o maniskiui Aptamil Ar netiko_isvemdavo visa:(

Hm g.gif Yra man regis ir kitokių AR, ne vien Aptamil'o, nes jei vaikas labai atpylinėja, tai gali svorio augimui atsiliepti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kitiakat @ 2008 01 24, 12:27)
Hm g.gif Yra man regis ir kitokių AR, ne vien Aptamil'o, nes jei vaikas labai atpylinėja, tai gali svorio augimui atsiliepti unsure.gif

na, skubu pranesti, kad mano mazius atpylinejo labai gausiai budamas 1 men. ir 1 sav., bet kaip musu mieli gyd.tiegia, kad atpylinejimas_yra normalus reiskinys kudikio gyvenime_netikekit, nes GAUSUS ATPYLINEJIMAS tyreles pavidale, tai jau yra liga. Ji vadinas_piliarostinoze:( ir mano maziui ja atliko, kai jis buvo 1 men. ir 1 sav.sad.gif
Atsakyti
Mums jau virš metų tai geriam Aptamil Kinder-Milch .
Atsakyti
dabar Aptamil1 ir tinka
Atsakyti
Gerem HIPP PRE, nuo jo bere siaubingai, doh.gif dabar APTAMIL HA1... puikiai tinka thumbup.gif
Atsakyti
Mes gerėme NAN1 , bet dabar geriam Similac infant, nes labai mažiukas pradėjo viduriuot. kreipėmės į dakatrę ir pasitarėme, kad jau nan1 netinka, tai pakeitėm.
Atsakyti
Mes ir pradėjome nuo Aptamil1 ir tebegeriam. Kol kas viskas super
Atsakyti
QUOTE(Liucyjka @ 2008 01 23, 23:44)
as savo sunui duodu HIPP1 bet dabar pradejo atpylineti,nezinau ka daryti,ar pakeisti misinuka ar ka???patarkyt prasau 4u.gif

Manoji irgi atpylinėjo, bet kai paskambinau mamos tel. pasakė, kad soskę reikia keist,nes mes buvom priėję prie 2nr. avento, tai grįžom prie 1 nr. ir baigėsi atpylinėjimai,beje, mes irgi hipp1 geriam. Ir dar patarė gydytoja, jei nesiliautų atpylimas, pereiti prie hipp ha, nes atpylinėjimu gali pasireikšti alerginė reakcija i baltymą, kuris paprastuose mišinėliuose yra nesuskaidytas, užtat sunkiau virškina. O atpylinėt pradėjo iškart ar po kurio laiko nuo hipp valgymo pradėjimo?
Ir dar, Lietuvoje "švariausi" mišiniai yra tik bebi ir hipp'as.
Atsakyti
Mes gerem Similaca, tai atpylinejo baisiausiai ir kaka zalias buvo:oh tada perejom prie Aptamil AR ir viskas susitvarke smile.gif o dabar jau geriam Aptamil2 tai thumbup.gif
Atsakyti
Mes isbandem daug misinuku.Nuo vienu atpylinedavo,kitu mazius pats nelabai gerdavo schmoll.gif .Pradejom gert BEBI ir mums jis patiko.O be to ir kaina nelabai kandziojasi ax.gif
Atsakyti
Kol turejau pieno,valgem misinuka HIPP PRE.pienukas baigesi,tai sis misinukas mano merginai nesotus.uz val.vel valgyt nori blink.gif bandom dabar HIPP 1.bet jis man kazkoks keistas.neistirpst,lieka gumuliuku blink.gif ar cia taip turi buti,ar as jo padaryt nemoku g.gif o ir sis nenumalsina merginos alkio ilgam blink.gif
Atsakyti
Mes irgi isbandem visus imanomus misinukus...
Nuo vienu labiau pilvuka pusdavo, nuo kitu (Hipp) isbere..
Pagaliau radom SIMILAC'a, ir labai dziaugiames thumbup.gif
HIPP'as yra granulemis, todel sunkiau tirpsta... O similaco yra miltukai, jie net neapvelia buteliuko sieneliu, man atrodo jis tirpstesnis ir sotesnis uz HIPPa, ir kaina jo didesne, bet ko nepadarysi del savo auksiuko wub.gif
Atsakyti