QUOTE(lukox @ 2007 12 21, 12:13)
As savo mazei NAN duodu, reikejo kad valgytu ir MP ir misini, NAN labai tiko, nes jo sudetis panasi i MP ir jis ne saldus kaip kiti misineliai.
Mano nejaucia jokio skirtumo, valge visalaik NAN, o dabar jau ir NAN3
Jo jis naujas, vyresniems kudikimas nuo 8 menesiu.
labukas visoms_dziugu, kad atradau sia temuke_paskaiciau visu pasisakymus apie misinukus.
Mano mazylis iki men. laiko gere Similac Advance, paskui turejo piliarostinozes operacija, po jos gerem Hipp Pre, kiek veliau Hipp 1 ir nuo praeitos savaites geria Hipp 2. Su viduriukais viskas tvarkoj. Tustinasi kasdien ryte ir vakare.
Bet kazko paberti vaiko kumstukai? gyd.apziurejus, patare pabandyt pereit prie pries alerginiu misinuku. Tai ne nzn, koki rinktis?
O kur buna to NAN 3?
Papildyta:
QUOTE(simulka @ 2008 01 18, 13:20)
labukas visoms_dziugu, kad atradau sia temuke_paskaiciau visu pasisakymus apie misinukus.
Mano mazylis iki men. laiko gere Similac Advance, paskui turejo piliarostinozes operacija, po jos gerem Hipp Pre, kiek veliau Hipp 1 ir nuo praeitos savaites geria Hipp 2. Su viduriukais viskas tvarkoj. Tustinasi kasdien ryte ir vakare.
Bet kazko paberti vaiko kumstukai? gyd.apziurejus, patare pabandyt pereit prie pries alerginiu misinuku. Tai ne nzn, koki rinktis?
O kur buna to NAN 3?
beje, gal kuri perkat misinukus tiesiai is gamintoju?
ar perkat parduotuvese?