Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai. Kokius renkatės savo mažyliams?

QUOTE(*gidryte* @ 2007 12 09, 21:39)
Gal galetumet pasakyti kiek kainuoja Lietuvoj "Aptamil2" misinukai? nes gristam i lietuva ir nezinau ar geriau pirktis cia, ar geriau nesivest is vis  blush2.gif

Man atrodo, kad visu Aptamil 800 g pakuotes kaina yra apie 32 litus.
Papildyta:
QUOTE(Sofocka @ 2007 12 09, 17:15)
Maitinau viena menesi Aptamil'u 1 ir viskas buvo gerai, o veliau taip pradejo bert i pleiskanot oda, tad pakeitem i Aptamil HA ir vel negerai... Pradejo atpilynet ir taip jau sunkiai tustinosi...  blink.gif  dabar vel perejom prie Aptamil 1, lyg ir nieko kolkas.

Mano mazylei is pradziu irgi buvo problemu su viduriukais, tai bandem keisti Aptamil i Similac advance, bet vis tiek tas pats. Paskui grizom prie Aptamil, pradejau papildomai duoti vandenuko, duphalac'o ir viduriukai susitvarke. Kol kudikio zarnynas nesubrendes, tai problemu del viduriu uzkietejimo dar gali buti.
Atsakyti
na tai dar normalu, bet ir tai isivaizduokit jeigu pakuote kainuotu 13 ar 14 litu blush2.gif pas mus tiek auru kainuoja pakuote kainuoja smile.gif
Atsakyti
mes tai irgi aptamil valgom.kol kas jokiu problemu su viduriukais.
o aptamil ar?cia anti refliuks?nuo atpylinejimo? blush2.gif
Atsakyti
Taip, Aptamil AR atpylinėjantiems nes yra tirštesnis smile.gif jį užpylus rekomenduojama palaukti 7min kad išbrinktų juodųjų serbentų sėklyčių milteliai smile.gif .Mes dar vis geriam tą mišinuką ryte ir nakčiai smile.gif
Atsakyti
as is pradziu naudojau toki misinuka, kaip "SMA Gold" cia airijoj, kai praejo mazasis atpylineti (tada dar nezinojom, kad misinuku kaitaliojimas nepades ir reikia operacijos) tai kaitaliojau aibes ju, omazasis nulis reakcijos, kaip gydytojai sake, kad skaudeti gali pilvuka, buti neramus ir t.t.
dabar kadangi skrendam i lietuva beveik 3 savaitem, tai keiciau i toki misinuka kuris leituvoj butu, nes jeigu reiktu vezti tiek kaniuku kiek m,ums reikia, tai viernas lagaminas butu vien jo misinukai doh.gif tai kai pakeiciau i aptamil irgi jokios reakcijos tik pirmas dienas valge kaip besotis, nes aptamil yra saldus, tas kuri naudojom pries tai bvo man bent tai slykstus blush2.gif dabar perejom, prie aptamil2, bet noreto rezultato negavau, nes kaip valge kas 3 2.5 vlandos taip ir valgo doh.gif
kiek jusu vaikuciai budami 4 menesiu suvalgydovo ml? ir kas kiek laiko?
Atsakyti
Aš tai žiūrėjau į lentelę ant pakuotės, kartais kokiu vienu kaušeliu mažiau darydavau, o valgyti duodavau tai kas trys val., žodžiu stengiaus iš laikyti tuos intervalus smile.gif
Atsakyti
Isbandeme daug, bet vis gi grizome prie pirmojo bandyto misinelio - Hipp'o. Jau valgome nr2.
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2007 12 10, 20:32)
na tai dar normalu, bet ir tai isivaizduokit jeigu pakuote kainuotu 13 ar 14 litu  blush2.gif  pas mus tiek auru kainuoja pakuote kainuoja  smile.gif

As gyvenu Danijoje,tai cia kainos misinukokosmines,tai pienuku savo maitinu
Atsakyti
Mano maziukas gerdavo iki 8men HIPP2 bet kazkaip nebegerti pradejo nuo 8men tai pienuka is parduotuves pirkau ir virinau,bet ir jo dabar negeria,tai isvis nieko negeriam,tik sultis ir arbateles g.gif doh.gif
Atsakyti
mes geriam Semper baby 5-12 misineli. Bandem ir Aptamil, ir Nan, ir Tutelli. Vis netiko. O sis tinka, netgi puikiai.
Atsakyti
Bandysim pereiti nuo kitos savaites prie Aptamil 2, nes jau pagal amziu kaip ir laikas pratintuis nuo 1 prie 2. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inex @ 2007 11 08, 15:06)
Mes iš pradžių valgėm Nana, bet dabar Milumil, kadangi vaikui reikėjo sotesnio mišinuko

Mes irgi valgėm milumilį, bet nuo jo taip baisiai pūtė pilvuką, kad savaitei Sab siplekso neužtekdavo. Perėjom prie Hipp su probiotikais, šis irgi yra sotus 71 kal, užsibaigė tada mūsų pilvelio bėdos lotuliukas.gif, o ir sudėtis aiškesnė, nei milumilio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jpaula: 19 gruodžio 2007 - 19:16