Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai. Kokius renkatės savo mažyliams?

Labas mamytės,mes išbandėme daug mišinėlių (APTAMIL,HIPP,NAN HA) bet mums labiausiai tiko SIMILAC ADVANCE,MUMS DABAR 4 MĖN.
Atsakyti
QUOTE(tetra @ 2007 10 31, 18:18)
Nuo Similac pradejo sauseti zandukai, tad geriam Tutteli  ax.gif

ar cia jusu ar gydytojos pastebejimas, ????? unsure.gif
ir mum unsure.gif
Atsakyti
Mums teko ir beveik visus isbandyti,nors taip nenorejau ta dirbtini maista duot,bet pradzioj buvo per mazai pas mane pienuko.Bet paskui ta problema issisprende ir vaikutis gavo vel mano pienuko.Juk mamos pienas -JEGA. smile.gif
Atsakyti
norejau paklausti,gal kuri davet NAN 3 ?Cia lygtai naujas jis.As daviau mazei,bet kazkaip sunkiai ji prie jo priprato,nors visalaik valge NAN g.gif
Atsakyti
Mes HIPP vartojam ir nė kart jokių problemų neturėjom thumbup.gif
Atsakyti
Sveika, Paukšte, aš savo leliui irgi duodu Aptamil AR visai nieko smile.gif nes su atpylinėjimu buvo problemų verysad.gif Nebemaitinu nuo antro mėn. tai mišinukas gelbsti smile.gif Galvoju kad dar kurį laiką gersim nors valgom jau daug ką bigsmile.gif Mišinukas tik ryte ir prieš miegą smile.gif
Atsakyti
Duodu Aptamil. Čia prisiskaičiau, kad plačiausiai naudojamas, be to, ir gydytoja sakė, kad jis geriausias iš tų, kas yra Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(rutufka @ 2007 12 08, 23:24)
Duodu Aptamil. Čia prisiskaičiau, kad plačiausiai naudojamas, be to, ir gydytoja sakė, kad jis geriausias iš tų, kas yra Lietuvoje.

o va mano mergytei netiko schmoll.gif .Is viduriavo ir veme baisiai.Jau zodis atpilinejo net netinka.
Atsakyti
Maitinau viena menesi Aptamil'u 1 ir viskas buvo gerai, o veliau taip pradejo bert i pleiskanot oda, tad pakeitem i Aptamil HA ir vel negerai... Pradejo atpilynet ir taip jau sunkiai tustinosi... blink.gif dabar vel perejom prie Aptamil 1, lyg ir nieko kolkas.
Atsakyti
QUOTE(eseleniene @ 2007 12 08, 17:15)
Sveika, Paukšte, aš savo leliui irgi duodu Aptamil AR visai nieko smile.gif nes su atpylinėjimu buvo problemų verysad.gif Nebemaitinu nuo antro mėn. tai mišinukas gelbsti smile.gif Galvoju kad dar kurį laiką gersim nors valgom jau daug ką bigsmile.gif Mišinukas tik ryte ir prieš miegą smile.gif

Mes valgydavom Hipp1, l.atlpylinejom, paskui valgem Aptamil AR, viskas susitvarke, o kai jau pradejo valgyt kosytes tai duodu Aptamil 2. labai patenkinta ir as ir mergyte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juoduke28: 09 gruodžio 2007 - 16:36
Gal galetumet pasakyti kiek kainuoja Lietuvoj "Aptamil2" misinukai? nes gristam i lietuva ir nezinau ar geriau pirktis cia, ar geriau nesivest is vis blush2.gif
Atsakyti
Dabar Aptamilai pabrango o taip tai kaina priklauso nuo gramu kiekio.Bijau kad nepameluoti bet Aptamil3 800gr apie 32litus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eseleniene: 09 gruodžio 2007 - 23:20