Labas mamytės,mes išbandėme daug mišinėlių (APTAMIL,HIPP,NAN HA) bet mums labiausiai tiko SIMILAC ADVANCE,MUMS DABAR 4 MĖN.
QUOTE(tetra @ 2007 10 31, 18:18)
Nuo Similac pradejo sauseti zandukai, tad geriam Tutteli
ar cia jusu ar gydytojos pastebejimas, ?????
ir mum
Mums teko ir beveik visus isbandyti,nors taip nenorejau ta dirbtini maista duot,bet pradzioj buvo per mazai pas mane pienuko.Bet paskui ta problema issisprende ir vaikutis gavo vel mano pienuko.Juk mamos pienas -JEGA.
norejau paklausti,gal kuri davet NAN 3 ?Cia lygtai naujas jis.As daviau mazei,bet kazkaip sunkiai ji prie jo priprato,nors visalaik valge NAN
Mes HIPP vartojam ir nė kart jokių problemų neturėjom
Sveika, Paukšte, aš savo leliui irgi duodu Aptamil AR visai nieko nes su atpylinėjimu buvo problemų Nebemaitinu nuo antro mėn. tai mišinukas gelbsti Galvoju kad dar kurį laiką gersim nors valgom jau daug ką Mišinukas tik ryte ir prieš miegą
Duodu Aptamil. Čia prisiskaičiau, kad plačiausiai naudojamas, be to, ir gydytoja sakė, kad jis geriausias iš tų, kas yra Lietuvoje.
QUOTE(rutufka @ 2007 12 08, 23:24)
Duodu Aptamil. Čia prisiskaičiau, kad plačiausiai naudojamas, be to, ir gydytoja sakė, kad jis geriausias iš tų, kas yra Lietuvoje.
o va mano mergytei netiko .Is viduriavo ir veme baisiai.Jau zodis atpilinejo net netinka.
Maitinau viena menesi Aptamil'u 1 ir viskas buvo gerai, o veliau taip pradejo bert i pleiskanot oda, tad pakeitem i Aptamil HA ir vel negerai... Pradejo atpilynet ir taip jau sunkiai tustinosi... dabar vel perejom prie Aptamil 1, lyg ir nieko kolkas.
QUOTE(eseleniene @ 2007 12 08, 17:15)
Sveika, Paukšte, aš savo leliui irgi duodu Aptamil AR visai nieko nes su atpylinėjimu buvo problemų Nebemaitinu nuo antro mėn. tai mišinukas gelbsti Galvoju kad dar kurį laiką gersim nors valgom jau daug ką Mišinukas tik ryte ir prieš miegą
Mes valgydavom Hipp1, l.atlpylinejom, paskui valgem Aptamil AR, viskas susitvarke, o kai jau pradejo valgyt kosytes tai duodu Aptamil 2. labai patenkinta ir as ir mergyte
Gal galetumet pasakyti kiek kainuoja Lietuvoj "Aptamil2" misinukai? nes gristam i lietuva ir nezinau ar geriau pirktis cia, ar geriau nesivest is vis
Dabar Aptamilai pabrango o taip tai kaina priklauso nuo gramu kiekio.Bijau kad nepameluoti bet Aptamil3 800gr apie 32litus