Mums patinka Hipp firmos mišinėliai:super .Gėrėm Hipp pree,dabar Hipp 1,greit pereisim prie Hipp2
nuo pat pirmu dienu gerem tutteli skysta, kai daktare sako dar nei viena mama del tuttelio skysto nesiskunde, o as skundziaus o jin negirdejo, labai smarkiai isbere veiduka, kad net gyditi prireike, nuo aptamilio vel tas pats, o dabar pradejom hipp ekologiska pieno misini, tai dingo visi isberimai
mes geriam Aptamil1,jau greitai prie Aptamil 2 turetume pereiti.jis mum tinka
visada vartojom Aptamil, iš pradžių 1, paskui 2, o dabar ir 3, mums tinka
Aš primaitinu Hipp Pre ekologišku mišiniu. Tiesa, žandukai paberti. Nežinau nuo ko
Reiks pabandyt Aptalim AR nes vaikas atpilinėja.
Reiks pabandyt Aptalim AR nes vaikas atpilinėja.
Mes nuo gimimo gerem Nan1,dabar perejom prie Nan2 ir nelabai mazoji geria,pamato piena,raukosi,pyksta as pati pastebejau kad skiriasi misinuko spalva ir miltukai tokie lyg riebesni,pirmieji tokie biresni buvo matyt mazoji tuoj skirtuma pajuto
mes prisimaitinam NAN1, lyg ir neblogas, bet noreciau ka nors su AR nes baisiai atpylinejam, tik nezinau kur tu raideliu AR ieskoti ant pokelio priekio ar kur?? kazkaip neradau kiek ziurejau
beje, sakau gal aptamil bandysim nes dabar UK esam, cia NAN'o nera, bet nelb suprantu kuo skiraisi aptamil1 ir aptamil2, nes abu nuo gimimo parasyta kad tinka. mano mergaitei 2 menesiai, zadu pirkt aptamil2, bet nesu tikra kuo jie skiriasi.
gal kas is jusu zinot??
beje, sakau gal aptamil bandysim nes dabar UK esam, cia NAN'o nera, bet nelb suprantu kuo skiraisi aptamil1 ir aptamil2, nes abu nuo gimimo parasyta kad tinka. mano mergaitei 2 menesiai, zadu pirkt aptamil2, bet nesu tikra kuo jie skiriasi.
gal kas is jusu zinot??
o mes kokiu tik nebandem,labai atpylinejom, ir pagaliau radom vieninteli,tai Semper bifidus
Paskaiciau as apiemisinukus,pasidare idomu,kodel mamytes pacios nemaitinat,otokiems maziems jau misinius duodame. Visu geriausias,tai mamospienas,suprantu,kaipienukopritruksta,bet nesuprantutumamyciu,kurios turipieno,bet nenori maitinti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 12 02, 19:22)
Paskaiciau as apiemisinukus,pasidare idomu,kodel mamytes pacios nemaitinat,otokiems maziems jau misinius duodame. Visu geriausias,tai mamospienas,suprantu,kaipienukopritruksta,bet nesuprantutumamyciu,kurios turipieno,bet nenori maitinti
Ne visada mažiukams užtenka mamytės pienelio Ir nemanau, kad čia daug tokių rašo, kurios pačios nenori maitinti Nes juk kai pati maitini, ir paprasčiau viskas žymiai - nei buteliukus virint reikia, nei mišinius ruošti, o jau naktį kaip patogu... Va aš pati maitinau maitinau savo pupą, bet kai svoris praktiškai nustojo augti, tai teko ieškoti papildomo maistuko mažutei
Iš pradžių gėrėme NAN1, bet pakilus apetitui, kai pradėjau duoti daugiau, pradėjo pupa masiškai atpylinėti, tai perėjome prie Aptamil AR, dabar jokių problemų
Mano sūnelis nepripažysta jokio mišinėlio pas mane pienukas jau po truputi baigiasi, tiksliau jau mažai ir liko, o sūnelis nevalgo mišinukų jokių, jau išbandėme visokius kokie tik yra, spjauna visus ir viskas, dabar stengiames kiekviena diena nors po truputį duoti gal pripras bet kiekvienas maitinimas baigiasi riksmais ir ašarom gerai nors kad gal galiu duodi MP neįsivaizduoju ką reikės daryti jeigu MP baigsis. Na tikiuosi iki to laiko jis pradės valgyti, jei ne reikes bandyti duoti karvės pienuka, jei tik valgys,nors ir žinau kad nepatariama bet ka dalyti
Mes geriam HIPP su probiotikais ir nums viskas gerai