Įkraunama...

Būrėjų adresai

QUOTE(pasimetele @ 2006 01 02, 04:29)

manes klause ar tetis gyvas  verysad.gif  gal mirti mate  g.gif

o puskei buvo pasake, kad metu begyje teva palaidos..  blink.gif  ir ka jus sau manot? tada dar netekejus ir be vaiku buvo, o dabar senelis priziuri abu anukus ir visi sau laimingai gyvena  wub.gif

manes klause ar tetis gyvas  verysad.gif  gal mirti mate  g.gif

o puskei buvo pasake, kad metu begyje teva palaidos..  blink.gif  ir ka jus sau manot? tada dar netekejus ir be vaiku buvo, o dabar senelis priziuri abu anukus ir visi sau laimingai gyvena  wub.gif

Man atrodo mums reiktų sukurti naują temą "Būrėja, pas kurią niekad neičiau" ir vardint visus ir visas, kurie nusišneka, nes su mirtim gi nejuokaujama blink.gif Aš išprotėčiau, jei man praneštų tokį dalyką. Man ir taip stogas važiuoja, kad tik nieko neatsitiktų kam, o kas būtų, jeigu tikrai "žinočiau" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2005 12 17, 20:19)

Prieš dešimt metų buvau pas tokią ekstrasencę Genutę Kaune, visi ją labai giria. Ji man pasakė turėsi du vaikus, paskui sako turėsi  vieną vaiką, vienas neišgyvens ar persileidimas bus, na žodžiu turėsi vieną gimdymą. Aš buvau pamiršus tuos jos žodžius. Kai pastojau ir kai gydytoja pasakė kad bus dvynukai, kažkaip prisiminiau tuos žodžius ir tuos devynis mėnesius gyvenau su baime kad tik nieko neatsitiktų. Ačiu Dievui mergaitės gimė sveikos, dabar joms jau metukai. Daugiau NIEKAD NIEKAD neisiu pas jokias būrėjas ir ekstrasences, gerai jei gerai pasako o jei ne.

Prieš dešimt metų buvau pas tokią ekstrasencę Genutę Kaune, visi ją labai giria. Ji man pasakė turėsi du vaikus, paskui sako turėsi  vieną vaiką, vienas neišgyvens ar persileidimas bus, na žodžiu turėsi vieną gimdymą. Aš buvau pamiršus tuos jos žodžius. Kai pastojau ir kai gydytoja pasakė kad bus dvynukai, kažkaip prisiminiau tuos žodžius ir tuos devynis mėnesius gyvenau su baime kad tik nieko neatsitiktų. Ačiu Dievui mergaitės gimė sveikos, dabar joms jau metukai. Daugiau NIEKAD NIEKAD neisiu pas jokias būrėjas ir ekstrasences, gerai jei gerai pasako o jei ne.

Man panašiai kalbėjo būrėja Vaiva blink.gif Šiaip labai skeptiškai vertinu visus tuos būrėjus-šarlatanus, bet buvau pas ją darbo reikalais, tai ana sako - duok, aš tau kortas išmesiu. Sakau, mesk. Tai nepataikė nei mano ženklo, nei šeimyninės padėties. Ale pričiulbėjo, kad antras vaikas bus po dešimties metų (kai mes tokiu metu planavom turėti trečią, o antrą - netrukus). Tai blyn, visus devynis mėnesius kažkur pasąmonėj sėdėjo ta abrakadabra, kad vaikelio gali ir nebūti. Tpfu tpfu tpfu cool.gif Kaip sssaule, daugiau NIEKADA NIEKAM neleisiu manęs "burti" schmoll.gif
Atsakyti
Teko lankytis pas Genute sanciuose, kaune. Pirma karta buvau pas ja apsilankiusi, kai ji dar dirbo savo namuose, silainiuose. Nekrito tuo metu temp., daktarai nieko nerado, tai mamos drauge patare pas ja apsilankyti. Patare neblogai, nieko ypatingo nepranasavo, bet man kazkaip patiko. Beje, tada dar "burdavo" tamsiam kambary, su zvake apeidavo aplink, ant kedutes pasisodinusi

Metu pradzioj turejau problemu, daug nervinausi ir t.t. Su drauge apsilankem pas genute vel, dabar jau sanciuose. Drauge liko suzaveta. As - ne. Nepasake man ji nieko gero, nieko ypatingo. Nenoriu smulkiai pasakot, bet likau labai nusivylusi, gal delto, kad ispeike mano tuometini drauga - dabartini vyra, pranasavo sveikatos problemas. Beje, ziuredama man i akis spejo, kad "draugo turbut tu neturi", kai draugavom jau 5 metus ir buvo nunesti pareiskimai tuoktis..

Bet mano pasitikejima sita genute visiskai suzlugde mano seimos gydytojos patirtis. Musu seimos gydytoja turejo daug bedu, tai moteris, netikinti jokiais ekstrasensais, burtininkais, bet visgi apsilanke pas genute, patarta tikrai rimtu savo pacientu. Pirmas vizitas jai labai patiko, ji gana tiksliai nuspejo kai kuriuos dalykus. Po antro vizito ji liko soke: genute jai pasake "vat su jusu vaikais tai tikrai viskas labai gerai, jiems puikiai sekasi, laime ju kely ir pan.", kai tuo tarpu jos mylimiausias sunus buvo neseniai mires..

Mano isvada tokia, kad visgi genute yra ne tiek gera ektrasense, kiek puiki psichologe, turinti kazkiek medicininiu ziniu, ismano apie zolinius ir pan.nekenksmingus preparatus. Ji puikiai moka islaviruot uzduodama atsargius klausimus is bet kokios situacijos. Kita logiska isvada - tai kam tada butu reikalngi daktarai, jei viska gydytu tokios genutes (zmones dazniausiai juk ir kreipiasi del sveikatos bedu)? Nupsrendziau nesilankyt daugiau pas jokias genutes ir negadint sau gyvenimo. Ir net jeigu mano pirmagimis bus berniukas, kuri "besiglaudzianti prie manes" pranasavo gerbiamoji genute (kai ta tikimybe yra 50 proc.), nepatikesiu as jos pranasystem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2006 01 04, 15:16)

Teko lankytis pas Genute sanciuose, kaune. Pirma karta buvau pas ja apsilankiusi, kai ji dar dirbo savo namuose, silainiuose. Nekrito tuo metu temp., daktarai nieko nerado, tai mamos drauge patare pas ja apsilankyti. Patare neblogai, nieko ypatingo nepranasavo, bet man kazkaip patiko. Beje, tada dar "burdavo" tamsiam kambary, su zvake apeidavo aplink, ant kedutes pasisodinusi

Metu pradzioj turejau problemu, daug nervinausi ir t.t. Su drauge apsilankem pas genute vel, dabar jau sanciuose. Drauge liko suzaveta. As - ne. Nepasake man ji nieko gero, nieko ypatingo. Nenoriu smulkiai pasakot, bet likau labai nusivylusi, gal delto, kad ispeike mano tuometini drauga - dabartini vyra, pranasavo sveikatos problemas. Beje, ziuredama man i akis spejo, kad "draugo turbut tu neturi", kai draugavom jau 5 metus ir buvo nunesti pareiskimai tuoktis..

Bet mano pasitikejima sita genute visiskai suzlugde mano seimos gydytojos patirtis. Musu seimos gydytoja turejo daug bedu, tai moteris, netikinti jokiais ekstrasensais, burtininkais, bet visgi apsilanke pas genute, patarta tikrai rimtu savo pacientu. Pirmas vizitas jai labai patiko, ji gana tiksliai nuspejo kai kuriuos dalykus. Po antro vizito ji liko soke: genute jai pasake "vat su jusu vaikais tai tikrai viskas labai gerai, jiems puikiai sekasi, laime ju kely ir pan.", kai tuo tarpu jos mylimiausias sunus buvo neseniai mires..

Mano isvada tokia, kad visgi genute yra ne tiek gera ektrasense, kiek puiki psichologe, turinti kazkiek medicininiu ziniu, ismano apie zolinius ir pan.nekenksmingus preparatus. Ji puikiai moka islaviruot uzduodama atsargius klausimus is bet kokios situacijos. Kita logiska isvada - tai kam tada butu reikalngi daktarai, jei viska gydytu tokios genutes (zmones dazniausiai juk ir kreipiasi del sveikatos bedu)? Nupsrendziau nesilankyt daugiau pas jokias genutes ir negadint sau gyvenimo. Ir net jeigu mano pirmagimis bus berniukas, kuri "besiglaudzianti prie manes" pranasavo gerbiamoji genute (kai ta tikimybe yra 50 proc.), nepatikesiu as jos pranasystem smile.gif

Neseniai rasiau apie savo mama (dabar jau ji mirusi). Kai paklausiau kiek mama gyvens, tai Genute atsake, kad nesijaudinciau ir ji gyvens maziausiai 5 metus. As jos netekau praejus keliems menesiams nuo pas Genute apsilankymo. Beje, pati Genute patare nedaryti jokios sirdies operacijos, nes gali ji mirti ir tai bus operacijos pasekme ir mes nelabai jos skatinome, nors dabar skausmas mums vaikams labai sirdi drasko, nes gal but butu pavyke. Mano mamai tebuvo tik 70 metu... verysad.gif
Atsakyti
va as jaunystej esu buvus pas 3 burejas wub.gif
na palangoj buvau pas viena tai ji man apie esama padeti pasake visa teisybe viska viska 100% unsure.gif net stebejaus o daugiau ka tai nelabai atsimenu tik likau suzaveta kad taip viska gali atspeti beje ji buvo cigone snekejo nelabai gerai lietuviskai daugiau rusiskai
paskui lietuvoj kaune karmelavioj dirbau bare ir uzklydo cigone tai prilipo prie musu su drauge sako davai as jum kortas ismesiu nu susigundem tai draugei ir atspejo thumbup.gif ir man pasake kai kas issipilde thumbup.gif thumbup.gif
o va kai buvau pas 3 vyra nes turejau su mokslais problemu tai nezinau iki siol ar kas nors issipildys tikiuosi kad ne is dalies wub.gif ir siaip nieko gero nepapasakojo tik siaip apstrakciai daugiau apie mergeles zenko zmones kalbejo doh.gif
tai va ir vel labai noriu eiti pas bureja tik vyras neleidzia wub.gif bet mn paliko ispudi cigones wub.gif
Atsakyti
ar yra tos įmanomas dalykas kaip kad kažko ušburimas, turiu baisius kaimynus, nieks nebepadeda, tai jau galvoju visokių variantų, kažin ar tai būtų įmanoma, gal kas jau bandėte 4u.gif
Atsakyti
Mano mama i burimus ziurejo skeptiskai, bet jos drauge ja nuveze i palanga pas itin gera bureja( ji ne is lietuvos) , tai kai ji pradejo sneket mama net aiktelejo, buvo pasakyta visa teisybe, isspranasavo ateiti, tai kazkaip nelabai patikejo, bet viskas issipilde!!!
Noriu dar paskyti kad ji buresi gal pries 10 metu!!!
Atsakyti
Silpnesni zmogu tie "pranasavimai" gali paveikti taip, kad jis tiesiog uzprogramuos save tokiems gyvenimo desningumams, kurie buvo "ispranasauti", tiesiog pasamone ji suks ta linkme.

Man tai labai nemalonu butu isgirsti kazka negero, neigiamo, tada tiesiog lauki to "kazko negero", menkas pvz sveikatos negalavimas atrodo, kad jau suka "ispranasauta" linkme. Nors kartais nugali tas moteriskas smalsumas ir viltis "o vat gal ispranasaus kazka tokio fantastisko, ypatinga laime..." ir pna.
Atsakyti
Visai pamirsau papletkint apie kita kauno genute smile.gif
Siaip kaune tai garsiausios, matyt, ir bus tos dvi genutes - sanciu genute ir tauremis skambinanti genute. Tauremis skambinanti genute ir per telika rodesi. Karta ir as nupedinau tu tauriu pasiklausyt rysiu istorijos muziejaus saleje, ir vyra tempiausi. Suplojom po 10 lituku, o sale tai apypilne buvo. Prieky spalvotos tokios didziules taures, prie ju zmones bonku ivairiausiu vandens prityse - gal kad gera energija pakrautu g.gif Tamsa, pati genute baltais apredais. Ir prasidejo seansas. Skambino ji tom taurem, dare pertraukas, kuriu metu pravarydavo zmones, kuriems, pasak jos, "per sunku", "negerai" cia per ilgai uzsibuti. Atvirai sakant, kad ir stengiausi as isijausti, nieko as nejutau, apie vyra tai patyliu doh.gif

Ta genute priimineja irgi zmones, tik stafkes pas ja aukstesnes negu pas sanciu genute, kazkur 40 lt valanda. Ejo tokia pazistama, sake, kad nieko ypatingo. Ir registruotis reikia tik tam tikra diena, tam tikrom valandom, is anksto.
Atsakyti
Buvo apie ana genute irgi cia kalbeta.. ketvirtadieniais skambintis.. bandziau karta, bet neprisiskambinau ir supratau kad ja netikiu, kad taip brauciausi tongue.gif tiek ziniu. noriu pas burėja kortomis.. man irgi tie žoliniai preparatai nuotaikos nepakėlė smile.gif tai yra viena palemone? tolokai, ar gera ji? galvoju apie vaziavima i elektrenus,kazkam labai jau tiko ka jis pasake smile.gif
Atsakyti
Nu ikyresiu tuoj, bet dar pasakysiu toki bajeri (sorry, jei kazkas jau rase apie tai) blush2.gif : sanciu genute yra pasakiusi kazkam, kad jei negali jai zmogus prisiskambinti, reiskia, ji jam niekuo padet negali
Atsakyti
QUOTE(Aureva @ 2005 12 15, 22:12)

Labas,
Gal galimėtų sužinoti Sergejaus tikslesnius duomenis ar tikslų adresą, telefoną ir ar jis kalba lietuviškai? doh.gif

Labas,
Gal galimėtų sužinoti Sergejaus tikslesnius duomenis ar tikslų adresą, telefoną ir ar jis kalba lietuviškai? doh.gif

kalba jis rusiskai, o ima paskutiniu metu 50lt
Atsakyti