Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai

Ogal kas parekomenduos klaipedoje esancias burejas???? ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 12 17, 18:03)
Pas palmyra nebuvau,bet zinau,jog jos kainos - zveriskos,skaiciuojamos ne desimtim,o simtais litu  mirksiukas.gif

O astrologu kainu lygmeni galima pasiziureti www.astrominerologija.lt, as taip isivaizduoju, kad panasiai tokios.

Vakar buvau pas Genute, Juozapavicius pr., nezinau ka ir pasakyti, turbut labai gera psichologe mirksiukas.gif , nera taip jau brangu, 20Lt, nueiti galima idomumo delei, bet man asmeniskai burejos su kortom labiau patinka, gal kas zinot gera Kaune?
Atsakyti
Sudomino labai informacija apie Audrone is Astrominerologijos centro. Galvoje gal reikes sausio men. uzsukti, pasidometi.
Uzsirasiau sausio pradzioje pas Genute is Sanciu, nezinau eiti ar ne ? Gal pas Audrone geriau ?
Atsakyti
QUOTE(spyglele @ 2005 12 23, 22:21)
Ar ta moteriškė kalba lietuviškai ar rusiškai? Ir kiek pas ją kainuoja?

kaip supratau gimtoji - rusu kalba, bet moka ir lietuviskai.. tai snekejo abiejomis is karto biggrin.gif kaina - 20 Lt. Sake gali nusinesti ir draugo (vyro..gal ir vaiku.. kieno tik nori) nuotrauka ir paziuresit ka kortos meta smile.gif
Atsakyti
Žinoma tai yra kiekvieno asmeninis reikalas eiti pas būrėjus ar neiti, bet noriu duoti vieną pavyzdį. mano draugė prieš 2 metus apsilankė pas vieną tokią..jai pasakė, kad maždaug metų bėgyje bus labai didelių problemų su jaunesniąja dukra. Mergaitei tuo metu buvo 4 metukai. Būrėja pasakė, kad mergytė gali mirti.. tai galite įsivaizduoti koks dabar motinos gyvenimas..kartais man atrodo, kad jai jau "stogas visiškai nuvažiavęs"..
Atsakyti
Kaune Palemone Marija. Marių g. 3. Jei tel. kas norės, parašykit až.
Atsakyti
QUOTE(remuxe @ 2005 12 29, 12:32)
Žinoma tai yra kiekvieno asmeninis reikalas eiti pas būrėjus ar neiti, bet noriu duoti vieną pavyzdį. mano draugė prieš 2 metus apsilankė pas vieną tokią..jai pasakė, kad maždaug metų bėgyje bus labai didelių problemų su jaunesniąja dukra. Mergaitei tuo metu buvo 4 metukai. Būrėja pasakė, kad mergytė gali mirti.. tai galite įsivaizduoti koks dabar motinos gyvenimas..kartais man atrodo, kad jai jau "stogas visiškai nuvažiavęs"..

Būtent dėl to visokiausių burtininkų aš ir vengiu. Esu nežmoniškai jautri, tai jeigu pasakytų, kad kažkas iš artimųjų mirs, tikriausiai psichuškėn tektų guldyti.
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2005 12 05, 17:41)
O aš apie ją visai neblogus atsiliepimus girdėjau g.gif Kažkokio ten čigonų barono žmona, ar kažkas panašaus, ane? Tik sakė, kad pas ją nelabai saugu eiti, nes "nužiūrėti" gali, jei žmogus nepatinka smile.gif

o tai cia rimtai kad gali nuziureti nu baisu man dabar doh.gif
QUOTE(remuxe @ 2005 12 29, 12:32)

siaip galima pasakyt kad mirties nepasakotu jei mato cool.gif
Atsakyti
QUOTE(PaMeL @ 2005 12 29, 18:02)
o tai cia rimtai kad gali nuziureti nu baisu man dabar doh.gif

siaip galima pasakyt kad mirties nepasakotu jei mato cool.gif

Kiek esu girdėjusi iš vis apie mirtį kalbėti negali. Gal ir klystu.
Atsakyti
QUOTE(spyglele @ 2005 12 16, 23:59)
Sergejus anksčiau lyg ir nekalbėjo lietuviškai, o dabar nežinau. Buvau pas jį prieš 6 metus. O pas Audronę prieš porą metų lygtai 50 lt buvo. Dabar nežinau. Galima susirasti internete. Audronės mineralogijos centras vadinasi Pars Fortunae. www.astromineralogija.lt

Atsakyti
nu ji ir plesia nemazai...tik vat klausimas ar tisa sako...
Atsakyti
QUOTE(adele3 @ 2005 12 29, 18:59)
Kiek esu girdėjusi iš vis apie mirtį kalbėti negali. Gal ir klystu.

manes klause ar tetis gyvas verysad.gif gal mirti mate g.gif

o puskei buvo pasake, kad metu begyje teva palaidos.. blink.gif ir ka jus sau manot? tada dar netekejus ir be vaiku buvo, o dabar senelis priziuri abu anukus ir visi sau laimingai gyvena wub.gif
Atsakyti