Sveikutes! Nesakau, kad esu labai prijaucianti tokiems dalykams, bet labai noreciau nueiti pas bureja. Kazkada turejau pastovia pas kuria lankydavausi, bet veliau pastebejau, kad jos visi pasakojimai truputi i pievas. Po keleta metu nusprendziau vel apsilankyti, tik kur istiesu rasti tokai gera??? Gal kuri is jusu lankosi arba bent jau zino kur Kaune butu galima rasti tikrai gera bureja? Buciau labai dekinga jei parasytumet. Beje, zinau kad Kaune Karmelavoje gyvena cigone kuri labai gerai buria, gal kuriai teko pas ja lankytis ir gali duotis jos duomenis? Jei nenorit skelbti cia, tai buciau dekinga jei parasytumet man i emaila neringaa_g@one.lt Is anskto labai didelis aciu!

Sveikos!
Gal kas zinote cigones is Karmelavos telefono numeri? Ja taip pat rode kazkada seniai per Marijono laida LNK. I LNK rasiau, bet tas numeris kuri man dave nebegalioja.
Gal kas zinote cigones is Karmelavos telefono numeri? Ja taip pat rode kazkada seniai per Marijono laida LNK. I LNK rasiau, bet tas numeris kuri man dave nebegalioja.
QUOTE(Neringosius @ 2005 12 21, 13:13)
Sveikutes! Nesakau, kad esu labai prijaucianti tokiems dalykams, bet labai noreciau nueiti pas bureja. Kazkada turejau pastovia pas kuria lankydavausi, bet veliau pastebejau, kad jos visi pasakojimai truputi i pievas. Po keleta metu nusprendziau vel apsilankyti, tik kur istiesu rasti tokai gera??? Gal kuri is jusu lankosi arba bent jau zino kur Kaune butu galima rasti tikrai gera bureja? Buciau labai dekinga jei parasytumet. Beje, zinau kad Kaune Karmelavoje gyvena cigone kuri labai gerai buria, gal kuriai teko pas ja lankytis ir gali duotis jos duomenis? Jei nenorit skelbti cia, tai buciau dekinga jei parasytumet man i emaila neringaa_g@one.lt Is anskto labai didelis aciu! 

O kam tau ta būrėja? Nežinai kaip gyventi, kai niekas nepataria kaip tai daryti? Sory, nei kart pas jokią būrėją nebuvau ir todėl labai sunku suprasti, kodėl ji tokia reikalinga gali būti

Mano viena draugė neseniai lankėsi pas būrėją ir ta jai pasakė, kad po 11 mėnesių ji ištekės. Deja, problema ta, kad ta mano draugė net vaikino neturi. Tai kiekvienas sutiktas vyras dabar jai atrodo potencialus jaunikis. Iškrypimas koks tai

Gyvenimas tuo ir įdomus kad yra NENUSPĖJAMAS

Aš niekad nebuvau pas jokią būrėją ir turbūt niekad neisiu. Ne dėl to, kad prieš ja ką nors turiu, bet esu jautri ir jeigu pasakytų ką nors negero apie ateitį, tai turbūt nuo minčių apie tai stogas nuvažiuotų.

Tokia tema jau yra Būrėjų adresai
QUOTE(Azalija @ 2005 12 21, 14:02)
Merginos, kurios buvot Gerosios Vilties gatvėje - vis dar nenusivylėt? jei ne, tai tel. nr. labai reiktų 

Na man dar nebuvo del ko nusivilti, nes labai mazai laiko praejo... bet vienas dalykas kuri man ispranasavo, tai nelabai patinka ir nelabai as jo noriu...

Ger. Vilties g. moteriskes tel: +37060479450
Merginos, gal kuri visgi turi Palmiros Kelertienės kontaktus. Būčiau l. dėkinga.

QUOTE(Wasaby @ 2005 12 22, 16:55)
Na man dar nebuvo del ko nusivilti, nes labai mazai laiko praejo... bet vienas dalykas kuri man ispranasavo, tai nelabai patinka ir nelabai as jo noriu...
tai bus ryskus pasikeitimas, kuris, pasak jos, man bus tikrai i nauda, tikrai del to laiminga busiu ir pan. Bet kad keisti as to nenoriu.. be to liudna labai darosi pagalvojus apie toki pokyti.. ech, bus matyti.. bet dabar tvirtai apsisprendusi gyventi taip kaip gyvenu dabar, o kaip bus toliau - pamatysim...

Ar ta moteriškė kalba lietuviškai ar rusiškai? Ir kiek pas ją kainuoja?
QUOTE(Agu @ 2005 12 23, 21:12)
ir as