Audronė yra parašiusi keletą knygų apie mineralus ir pagal horoskopus gali parekomenduoti akmenį konkrečiam atvejui ar žmogui. Mano draugė turėjo berną - vampyrą. Tas ją gerai pasunkdavo, o ji kažkaip jam pasiduodavo. Iš pradžių net nesuprato kodėl toks keistas jų bendravimas. Bernas tiesiog ją sunervindavo, o kai ji išeidavo iš kantrybės , jam būdavo labai smagu. Audronė pasiūlė jai kažkokį akmenėlį, tai per savaitę atsikniso. Bet sakytum, jaučia, kada ji turi tą akmenį, o kada ne. Kai ji su savo "ginklu", tai labai greitai baigiasi kalbos.
Vasarą apie Audronę buvo TV laida, tik neatsimenu kokia. Rodė jos sodybą, kur ji turi akmenų sodą. O dar ji gali papasakoti apie karminius ryšius, žmonių santykius. Žodžiu, tikrai įdomu.
O Sergejaus telefonas, jei jis nepasikeitęs, yra 2498902.
O kokia kaina pas Audrone?
pas palmyra ir man butu l. idomu apsilankyti, bet neisivaizduoju kur rasti koordinates..
ir idomu, kokie ispudziai apsilankiusiu pas ja
pas sergeju irgi esu buvusi. man nelabai patiko, nes ejau noredama aiskumo, o jis dar labiau sujauke mano vidu. nieko konkretaus nepasake.. na pasake, kad antras bus sunus, taip ir buvo
ejau nescia, nor jis to nepamate. ir dar: manes klause ar esu istekejusi, sakau taip, o jis sako, tai vyras gal toli, o istikruju tai ne.
buvo idomu pas ji, bet nepadejo.

pas sergeju irgi esu buvusi. man nelabai patiko, nes ejau noredama aiskumo, o jis dar labiau sujauke mano vidu. nieko konkretaus nepasake.. na pasake, kad antras bus sunus, taip ir buvo

QUOTE(pjer @ 2005 12 17, 15:04)
pas palmyra ir man butu l. idomu apsilankyti, bet neisivaizduoju kur rasti koordinates..
ejau nescia, nor jis to nepamate. ir dar: manes klause ar esu istekejusi, sakau taip, o jis sako, tai vyras gal toli, o istikruju tai ne.

Pas palmyra nebuvau,bet zinau,jog jos kainos - zveriskos,skaiciuojamos ne desimtim,o simtais litu

Prieš dešimt metų buvau pas tokią ekstrasencę Genutę Kaune, visi ją labai giria. Ji man pasakė turėsi du vaikus, paskui sako turėsi vieną vaiką, vienas neišgyvens ar persileidimas bus, na žodžiu turėsi vieną gimdymą. Aš buvau pamiršus tuos jos žodžius. Kai pastojau ir kai gydytoja pasakė kad bus dvynukai, kažkaip prisiminiau tuos žodžius ir tuos devynis mėnesius gyvenau su baime kad tik nieko neatsitiktų. Ačiu Dievui mergaitės gimė sveikos, dabar joms jau metukai. Daugiau NIEKAD NIEKAD neisiu pas jokias būrėjas ir ekstrasences, gerai jei gerai pasako o jei ne.
QUOTE(sssaule @ 2005 12 17, 20:19)
Prieš dešimt metų buvau pas tokią ekstrasencę Genutę Kaune, visi ją labai giria. Ji man pasakė turėsi du vaikus, paskui sako turėsi vieną vaiką, vienas neišgyvens ar persileidimas bus, na žodžiu turėsi vieną gimdymą. Aš buvau pamiršus tuos jos žodžius. Kai pastojau ir kai gydytoja pasakė kad bus dvynukai, kažkaip prisiminiau tuos žodžius ir tuos devynis mėnesius gyvenau su baime kad tik nieko neatsitiktų. Ačiu Dievui mergaitės gimė sveikos, dabar joms jau metukai. Daugiau NIEKAD NIEKAD neisiu pas jokias būrėjas ir ekstrasences, gerai jei gerai pasako o jei ne.
ojetau, jei tiket tuo ka pasake tai ir isprotet galima per tuos 9 menesius

Nu aš buvau pas Marija, birželio gatvėje. Ji buria kortomis-oaorastomis ir taromis. Šiaip manau kad visai teisingai, nes buvau ne pas vieną būrėją tai praktiškai visos pasakė tą patį, bent jau labai panašiai. Šita Marija man patiko nes labai maloni moteris. Bet nepatiko nes labai brangu (pusę valandos 40lt.) ir nuolat žiūri į laikrodį kad tik neužsibūtum per ilgai. kaip ir nespėjau visko sužinoti, o jau pusvalandukas pasibaigė ir išėjau
jei kam ydomu galėčiau duoti koordinates. beje , ji Kaune

QUOTE(Daivulka @ 2005 12 21, 08:02)
Gal kuri gali man parašyti Svetos adresą žinau, kad Gabijos gatvė o toliau neišgirdau. būsiu labai dėkinga.
gabijos 75-4
tik butinai parasyk kaip tau ten sekesi. nes man paskutini karta labai nepatiko