Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai

o Panevėžy?
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2005 09 07, 18:08)
o Panevėžy?

panevezy buria Ginta Maciene pati nebuvau bet mergos sake kad gerai buria ir rode ja per TV bet jai reikia laukti pas ja kol papulsi doh.gif gyv dariaus ir gireno 19-8 tel 868764754
Atsakyti

Gal kas žinot gero (-os) chiromanto (-ės) tel. ar adresą Vilniuj?
Atsakyti
QUOTE(Monela @ 2005 09 10, 15:41)
Gal kuriai teko Telsiu rajone,Varniuose pas bureja pabut? As tai nebuvau, bet zinau, kad 20 lt ima ir registracija is anksto, jei neklystu, pries menesi.

Buvau Varniuose pas tą būrėją, šiaip įdomi tokia rodos kiaurai mato, apie ligas kuo tiksliausiai pasakė vien mane nužvelgus. Daugumai mano draugių ateitis labai pildosi, gana tiksliai pasako ir nebanaliai, gal ir turi kažkokių galių. Nors man asmeniškai nelabai pildėsi. Eilės pas ją nerealios, reikia registruotis paskutinę mėnesio dieną, o pinigų kiek gali tiek duodi konkrečiai neprašo. Jei prireiktų jos tel. 8-613 12658 Regina.
Atsakyti
Kanto 2-7 , Kaunas
Tel. 200635
Atsakyti
Kadangi tema BURTAI IR KITA ABRAKADABRA jau uždaryta, paskelbiau čia nauja . Rašykit čia kas duomiesi, kreipiasi pas burėjas, bioenergetikus... žodziu kai jau viską išbandėm ir neturim išeities.

Noriu paklausti gal kas buvo pas burėją Danutė Jankausko gatvėj Karoliniškėse. Pažistama davė jos telefoną, rytoj noriu nueiti.
Atsakyti
Dar norėčiau papildyti temos pavadinimą .............ir astrologai.
Gal kas nors kreipėtės pas kokį nors astrologą, pvz.: dėl svarbaus įvykio datos nustatymo, ar asmeninio horoskopo sudarymo?
Būtų įdomu, ar verta tai daryti, ar pasitvirtina šie dalykai?
Atsakyti
Teko lankytis pas burėjas, ekstarasensus. Viską ką pasake po truputį pildosi. Džiaugiuosi, nes viskas tik į gerą pusę smile.gif
Atsakyti
Aš kažkada labai domėjausi tokiais dalykais. Maždaug prieš 10 metų buvau pas Zalatorienę. Pakalbėti kaip psichologė ji labai moka, bet kaip astrologė... Labai jau nugrybavo. Po to dar buvau Astrominerologijos centre pas Audronę. Ji sudaro horoskopus bei parenka akmenis. Va čia tai tikrai patiko. Kadangi aš pati ėjau tik iš smalsumo, problemų neturėjau, tai labai įdomiai pasikalbėjome. Pas Vaivą lankiau Taro kortų kursus. Naudos buvo nulis. Tik tiek, kad ji mokydama kortų reikšmių, būrė mums pačioms. Kalba daug, bet pasako mažai. Po buvau ir pas Sergejų prie taurakalnio, Šeškinėj pas vieną bobutę (buria kortom ir iš kavos tirščių), ir pas Genutę Šančiuose. Įdomu tai, kad visi šie žmonės pranašavo teisingai apie mano ateitį. Dabar tai galiu patvirtinti. Bet tiksliausiai ir smulkiausiai pasakė Sergejus. Aš pati puikiai suprantu, kad gallima pasiduoti šių kalbų įtakai ir sėdint laukti kol viskas išsipildys ar veikti taip, kad tai pildytųsi. Aš norėjau daryti viską atvirkščiai, bet gavosi pagal jį. Gyvenu ir nesiskundžiu.
O jei kas norėtų prieš kažkokį ypatingą įvykį kreiptis į astrologą, rekomenduočiau Audronę. Jos centras yra Vilniuj, Pamėnkalnio gatvėj. Labai įdomi ir maloni moteris.
Atsakyti
[quote=Sabi,2005 12 13, 23:09]

Sabi, ar patiko pas Danutę Karoliniškėse?
Atsakyti
QUOTE(spyglele @ 2005 12 15, 13:08)
O jei kas norėtų prieš kažkokį ypatingą įvykį kreiptis į astrologą, rekomenduočiau Audronę. Jos centras yra Vilniuj, Pamėnkalnio gatvėj. Labai įdomi ir maloni moteris.

Sudominai, aš kažkada apie Audronę skaičiau žurnale.

O gal kas buvo pas astrologę Palmirą??? Jinai Lietuvos ryte horoskopus rašo ir per TV dažnai ją parodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglele @ 2005 12 15, 12:08)
Aš kažkada labai domėjausi tokiais dalykais. Maždaug prieš 10 metų buvau pas Zalatorienę. Pakalbėti kaip psichologė ji labai moka, bet kaip astrologė... Labai jau nugrybavo. Po to dar buvau Astrominerologijos centre pas Audronę. Ji sudaro horoskopus bei parenka akmenis. Va čia tai tikrai patiko. Kadangi aš pati ėjau tik iš smalsumo, problemų neturėjau, tai labai įdomiai pasikalbėjome. Pas Vaivą lankiau Taro kortų kursus. Naudos buvo nulis. Tik tiek, kad ji mokydama kortų reikšmių, būrė mums pačioms. Kalba daug, bet pasako mažai.  Po buvau ir pas Sergejų prie taurakalnio, Šeškinėj pas vieną bobutę (buria kortom ir iš kavos tirščių), ir pas Genutę Šančiuose. Įdomu tai, kad visi šie žmonės pranašavo teisingai apie mano ateitį. Dabar tai galiu patvirtinti. Bet tiksliausiai ir smulkiausiai pasakė Sergejus. Aš pati puikiai suprantu, kad gallima pasiduoti šių kalbų įtakai ir sėdint laukti kol viskas išsipildys ar veikti taip, kad tai pildytųsi. Aš norėjau daryti viską atvirkščiai, bet gavosi pagal jį. Gyvenu ir nesiskundžiu.

Labas,
Gal galimėtų sužinoti Sergejaus tikslesnius duomenis ar tikslų adresą, telefoną ir ar jis kalba lietuviškai? doh.gif
Atsakyti