QUOTE(Kris_ @ 2007 10 30, 10:34)
2. Kaip suprantu naudojiesi kreditinem?

man labai padeda taupykle ir pinigu pervedimas i kita saskaita kai gaunu alga...bent 10% visada pervedu
3. Tai nepades, nebent turi daug laisvo laiko ir netingesi...as kadangi zinau, kad neprisiversciau rasytis kiekviena centa tai net nepradedu

siaip kai jau visiskai prarandi saika padeda toks drastiskas budas (ant saves meginau

) pasiimi pinigu tik tiek kiek tai dienai reiks...as taip dariau kai buvau ipratus parduotuvej visokiu nesamoniu prisikrauti i krepseli...pasiimu panasiai tiek kiek kainuos produktai kuriu reikia ir fsio, net banko korteles palieku namie

buvau pora kartu uzsimirsus...prisikroviau eilini karta visokiu nieku ir droziu sau prie kasos...tik staiga prisimenu kad piniginej 10lt

labai tvarkingai vel apejau lentynas ir sudeliojau ko nereikia
Taip, naudojuosi ir labai paprasta pirkti, kai žinai, kad pinigai kaip ir nepasibaigs

nesvarbu, kad "į minusą", bet nusipirkti galima. Aišku, per kažkiek laiko po kokio stambesnio išlaidavimo, atsistato tas balansas, bet kažkaip nepastebimai vėl pabėga
Teks ko gero tavo metodu pasinaudoti - palikti korteles namie

O dėl kitos sąskaitos - vieną algą gaunu į kitą sąskaitą, bet kažkaip sugebu ir ją ištuštinti, nors prisižadu sau neliesti
Na, kadangi gyvenimas į skolą jau užkniso, tai bandysiu taupyti