QUOTE(Vall2 @ 2007 08 02, 07:07)
O kas yra Taupymas ?
Man atrodo sioje temoja prabego informacija apie maista, maisto kokybe ir kiekybe.
Tai jei mes taupom maisto saskaita ... tai as manau yra ziauriai neprotinga - nes taupom sveikatos saskaita. Tai ka siandien sutaupysi, gali tekti rytoj isleisti vaistu ar ... pavidale.
Tik nereikia lia lia....

. Pvz., mano vyrai megsta pieniskas desreles ir daktariska desra. Perkam atseit kokybiskus - Samsono tarybinius gaminius. Maximoj ir kituose prekybos centruose jie kainuoja nuo 14 iki 18 litu uz kg. Man sazine neleidzia uz desra virta tiek moket, todel susiradau vieta, kur tarybines desros kainuoja 10 lt uz kg, o desreles - 10.50 lt. Sakysit, smulkme? Bet nuo to ir prasideda viskas. Toliau,kokie pomidorai, kuriu mes suvalgom per savaite kokius 4-5 kg, kainuoja PC 5-6 litai. Mano surastajame kioske jie kainuoja 2-3 litus, ir t.t.
Papildyta:

Bet nereiskia, kad perkam prastus produktus - niekada, tiesiog netingiu, ir paieskau, kur kokybisko maisto yra mazesnemis kainomis.
Ai, ir nesenai padariau atradima, tiklsiau musu leliuko amziaus mamyte patare, pabandyt sauskelnes pigias... Nu labai skeptiskai as i tas Optimos sauskelnes ziurejau, net pagalvodavau, kad rado ant ko taupyt * ant vaiko uzpakaliuko....

bet kai parekomendavo. Nusipirkom, pabandem -

negalejau patiketi, akd ne ka prastesnes uz Pampers sauskelnes, o skirtumas - 10 centu uz sauskelne maziau sukakojam...

.
Duodama mums dvi ausis ir tik vieną burną, gamta įtikinamai sako, kad reikia daugiau klausytis, negu kalbėti. (Plutarchas)