sveiki, mes tai einame i gintareli. esu labai patenkinta. buvom ir su pampersais visada pakeisdavo jokiu nusiskundimu, kiek maciau ir maistas ivairus ir bent mano vaikas viska noriai valgo.
Taip tai tiesa ,kad ruosiasi viena darzeli uzdaryti (neivardinsiu kuri),o dar viena pertvarkyti (neigaliems vaikiukams),cia turbut nuo rugsejo pirmos tas visa ivyks,todel po visus darzelius eina komisijos ir tikrina atsistojusi viena ponia po langais vakare ir ziuri kiek vaiku grupeje ,ar sviesu ne daug ijungta -juk liepe valdzia is savivaldybes laaaabai taupyti,jus mamytes net neisivaizduojat kaip mumis ''smaugia ''komisijos
O kokie atsiliepimai apie "Zvaigzdute"? Gal kuris is maziuku ji lanko?
mes lankem darzeli zvaigzdute.esu labai patenkinta.lopselio aukletojos begalo atsidavusios vaikuciams.muzikos vadove auksinis zmogus.kiek koncertu turejo mano dukra.o ir sunelis lanke ta darzeli nors pagal apylinke priklause azuoliukas.bet vazinejom i zvaigzdute.gaila bet teko isvaziuot ir turejom atsisveikinti su siuo darzeliu.bet jei reiketu gryzt tai tik i zvaigzdute
Aš vaiką vedu į "Žvaigždutę". Vaikas eina noriai, puikūs darbuotojai. Be to nuo rudens tik vienintelėje "Žvaigždutėje" veiks prailginta grupė nuo 06.30, o vakare iki 19 val. Bus papildomas ( nemokamas) meninis ugdymas - muzika, dailė. Tad siūlau tik į "Žvaigždutę".
Sveikos.
O aš blaškausi tarp Raudonkepuraitės ir Žvaigždutės. Buvau nuėjusi į abu darželius- Žvaigždutė padarė žymiai geresnį įspūdį (viskas labai organizuota, grupėse pilna žaislų, lauke ir daug visokių čiuočyklų, kopėčių...), o Raudonkepuraitėje viskas atvirkščiai. Tačiau daug pažįstamų labai išgyrė Raudonkepuraitę, kad aš nebežinau kurį pasirinkt. Kai kas sako, kad ugdymo atžvilgiu, Raudonkepuraitė daug stipresnė. Gal galėtumėt kas nors tai patvirtint arba paneigt. Ir dar, gal galėtumėt kas nors parašyt atsiliepimų apie konkrečias Raudonkepuraitės auklėtojas.
O aš blaškausi tarp Raudonkepuraitės ir Žvaigždutės. Buvau nuėjusi į abu darželius- Žvaigždutė padarė žymiai geresnį įspūdį (viskas labai organizuota, grupėse pilna žaislų, lauke ir daug visokių čiuočyklų, kopėčių...), o Raudonkepuraitėje viskas atvirkščiai. Tačiau daug pažįstamų labai išgyrė Raudonkepuraitę, kad aš nebežinau kurį pasirinkt. Kai kas sako, kad ugdymo atžvilgiu, Raudonkepuraitė daug stipresnė. Gal galėtumėt kas nors tai patvirtint arba paneigt. Ir dar, gal galėtumėt kas nors parašyt atsiliepimų apie konkrečias Raudonkepuraitės auklėtojas.
Raudonkepuraitėje senos darbuotojos, netoli pensijos arba pensininkės. Ir apskritai mieste apie Raudonkepurės veiklą negirdėti ( laikraščiai, kabelinė). Aplinka baisi, kaip negyvenamas namas, nei gėlynų, nei įrengimų. Aš vaiko į tokią aplinką niekada nevesčiau.
Mums taip pat Azuoliukas priklausytu, bet.... tikriausiai keliausime i Zvaigzdute. O mamytes kada vaikucius uzregistruojate i darzeli, nuo kokio amziaus?
Mums jau greitai 3 men., bet manau jau reikia pasirinkti darzeli, kazin ar tik nera eilutes norinciu ?
Mums jau greitai 3 men., bet manau jau reikia pasirinkti darzeli, kazin ar tik nera eilutes norinciu ?
Į lopšelį eilės yra. Tad nieko nelaukit ir užsirašykit. Reikia tik nueiti ir užpildyti prašymą.
QUOTE(Pušis @ 2009 07 08, 16:11)
Į lopšelį eilės yra. Tad nieko nelaukit ir užsirašykit. Reikia tik nueiti ir užpildyti prašymą.
Taip ir darysime, nes mes balandi gime, tai laikas toks 1,5 m. jau reiktu i darza eiti bet bus dar mazute
Sveikutės. Užmačiau temelę tai saku reik ir mum pasisakyt. NA mes darželį ištikro rinkomės kuris yra šalai namų, tai mums kaip saknt "Pušelė" kaiminystėje. Mažasis mūsų i drželį pradėjo eiti nuo 1,8m. apie auklėtoja buvau girdėjusi gerų atsiliepimų, tai pas ją į grupę ir pasirašėme, kuom labai džiaugiamės. Auklėtoja tikrai faina. Jo, vaikai piešia, eina i salę ir sportuoti du kart per savaitę ir dainuoti, o ir maistas tikrai geras. Man patinka šis darželis.
o kas dėl eilių, tai savo sūnų i darželį buvau užrašiusi kai jam buvo 4 mėn. Manau pačiu laiku
o kas dėl eilių, tai savo sūnų i darželį buvau užrašiusi kai jam buvo 4 mėn. Manau pačiu laiku
Kaip gerai, kad nebėra eilių į darželius. kur nori, ten eini. Darželiai gražūs, visi geri. Tikiu, kad ir vaikučiai visuose jausis labai gerai. O kaip jūs galvojate?