o as vedu i Azuoliuka ir esu patenkinta.esu ne silutiske, tai kai atsikraustem geguzes menesi is karto begau uzrasyti, kad nekiltu problemu rudeni, tai sarase vaiku buvom pries pati gala, gerai, kad spejom.ir aukletojos geros. ir auklyte, vaikai dainuoti eina su vadove i atskira sale, sportuoti eina i sporto sale.O del prieziuros dideliu nusiskundimu neturiu, buna, kad visa murzina gryzta arba kojakelnes atbulai apsimovusi, bet tai cia smulkmenos.Kai drauge papasakoja kaip Gargzdu darzelyje jos vaikas yra auklejamas, tai musu darzelis man atrodo kaip rojus.
QUOTE(Gėlelė @ 2008 04 26, 16:45)
o as vedu i Azuoliuka ir esu patenkinta.esu ne silutiske, tai kai atsikraustem geguzes menesi is karto begau uzrasyti, kad nekiltu problemu rudeni, tai sarase vaiku buvom pries pati gala, gerai, kad spejom.ir aukletojos geros. ir auklyte, vaikai dainuoti eina su vadove i atskira sale, sportuoti eina i sporto sale.O del prieziuros dideliu nusiskundimu neturiu, buna, kad visa murzina gryzta arba kojakelnes atbulai apsimovusi, bet tai cia smulkmenos.Kai drauge papasakoja kaip Gargzdu darzelyje jos vaikas yra auklejamas, tai musu darzelis man atrodo kaip rojus.
Ąžuoliuke kokia muzikos vadovė Kad daugiau tokių būtų Žibutės vedėja išgrūdo netiesioginiai, dabar nagus graužti gali
O jei atraip kokį drabužį apsimauna, aš čia nieko blogo nematau Nors ažuoliuke lopšiukų grupėje pamperiniai iššutę vaikšto , ne iš vienos tą girdėjau Auklytės pasakymą esu girdėjusi, prisiš..., tegul būna, pakeis vėliau
Sveikutes, ir as pasineriau i informacijos ieskojima apie silutes darzelius, galvoju rugseji eiti uzrasinet i eile del kitu metu, tai truputi esu pasimetus. Lopseliu darzeliu daug, o kuris is ju geriausias
Arciausiai namu butu Azuoliukas, bet nugazdino Barikados pasisakymas, kad: "Nors ažuoliuke lopšiukų grupėje pamperiniai iššutę vaikšto , ne iš vienos tą girdėjau Auklytės pasakymą esu girdėjusi, prisiš..., tegul būna, pakeis vėliau...."
o kas dar kokiu ziniu apie Azuoliuka ir Raudonkepuraite gali pasakyt?
Arciausiai namu butu Azuoliukas, bet nugazdino Barikados pasisakymas, kad: "Nors ažuoliuke lopšiukų grupėje pamperiniai iššutę vaikšto , ne iš vienos tą girdėjau Auklytės pasakymą esu girdėjusi, prisiš..., tegul būna, pakeis vėliau...."
o kas dar kokiu ziniu apie Azuoliuka ir Raudonkepuraite gali pasakyt?
Kas i kokius veda ir kokie atsiliepimai man idomu butu.Mano sunus i lopseli-darzeli "Pusele"eina.Labai patenkinti mudu esam,labai puikus darzelis,daug svenciu,puiki grupe ir aukletoja su auklyte.
QUOTE(ovimama @ 2008 11 13, 15:48)
Kas i kokius veda ir kokie atsiliepimai man idomu butu.Mano sunus i lopseli-darzeli "Pusele"eina.Labai patenkinti mudu esam,labai puikus darzelis,daug svenciu,puiki grupe ir aukletoja su auklyte.
Man taipogi idomu ar ir pas mus reikia uzrasyt dar negimusius leliukus i darzeli Maniskiui jau 1.2 m, bet as dar kazkaip nesusiruosiau uzrasinet.. Be 2 metu manau vistiek nevesiu.
Mano mazasis broliukas lanke Azuoliuka. Na tai buvo pries 15 metu , bet kiek zinau aukletoja tebedirba - labai sauni buvo. Broliukas jau savaitgali pradedavo ruostis i darzeli
Kaip jau kazkas minejo - matyt visur yra ir tokiu ir tokiu aukletoju, o nuo ju daug kas priklauso.
Kazkaip vangiai cia pasisakomos nuomones
Pernai rugseji savaji uzrasiau i Azuoliuka, i grupe nuo 2009rugsejo priima 15,mes pagal sarasa 17, tai kai geguze vykdys grupes formavima,tikiuos,kad mes pateksime i lopseli.
Pernai rugseji savaji uzrasiau i Azuoliuka, i grupe nuo 2009rugsejo priima 15,mes pagal sarasa 17, tai kai geguze vykdys grupes formavima,tikiuos,kad mes pateksime i lopseli.
Sveikos mamytes, kažkodėl čia tikrai nėra aktyvumo. Aš irgi galvoju apie savo mažylio ateitį. Skaitineju jūsų mintis ir negaliu apsispręsti. Manu, kad geriausia vaiką vesti ten, kur darželis yra arčiau namų, bet jei artimesniuose darželiuose yra negerų reiškinių - tai jau nežinau... susisuko galva. Bandau tikėti ir netikėti kalbomis. Negi suaugę gali imti ir specialiai skriausti mažių???? Kažkaip nerealu.
Laba,na ta Silute nera didele,kad reiktu labai jau i atstuma ziuret,bet siaip manau reikia rinktis ne darzeli,o aukletoja .Pati vedu i "Pusele",rudeni jau vesiu ir mazaja ten pat.Man ten patinka,aukletoja be galo miela,vaikai beveik kiekviena diena daro kazka naujo,vis pamatai koki 3-cio darbeli ir taip gera pasodaro.darzelio direktore labai stengiasi visu labui...na as dedu tik pliusus "Puselei"
Žadama vieną Šilutės mieste vaikų darželį uždaryti
Labas vakaras, perskaičiau Barikados komentarą ir nustebau . Negali būti, kad uždarytų. Vaikų yra daug. Mes jug laukiame eilėje. Kam tada eilė? Aš savo mažių užrašiau į "Gintarėlį". Kad tik jo neuždarytų. Kur tada reikės įlįsti?
QUOTE(sun_7 @ 2009 03 06, 18:23)
Labas vakaras, perskaičiau Barikados komentarą ir nustebau . Negali būti, kad uždarytų. Vaikų yra daug. Mes jug laukiame eilėje. Kam tada eilė? Aš savo mažių užrašiau į "Gintarėlį". Kad tik jo neuždarytų. Kur tada reikės įlįsti?
tai šiandien sužinojau kad dar ir laiką žada trumpinti Eina švietimo skyriaus atstovas per darželį 17.15 ir skaičiuoja kiek vaikų grupėse. Sakė, kad per daug serga vaikų, mažai grupėse. Vienžo reiks aukščiau skųstis jei ką
QUOTE(Barikada @ 2009 02 27, 21:18)
Žadama vieną Šilutės mieste vaikų darželį uždaryti
o gal teko girdeti kuri konkreciai?