Lapkricio 21 d. puse metu kaip Kamilite isejo... Lapkricio 18 d. suzinojome diagnoze. Neurologe pasiule padariti kompiuterine tomografija, tai as net piktelejau. Kamilite sveika, nesirgusi, o cia tokie spinduliai. Apie baisiausia net negalvojau, bet del sventos ramibes sutikau. Ir prasidejo...Kai isgirdau diagnoze-smegenu kamieno auglis, apsidziaugiau, kad nepiktibinis. Deja, tokia vieta, kad ne vienoje pasaulio salije nera pagalbos. Taip ir givenom, bet as niekada nepraradau vilties, dariau viska kas buvo mano jegoms. Dziaugiuosi, kad ji mire namuose, apsupta artimu zmoniu. Visi buvo ramus, niekas neverke, as drebanciu balsu skaiciau jos kigute, malda. Visiems linkiu neprarasti vilties, tikejimo, ieskoti iseities. Nes dabar kada jos nera Zemeje, nieko nebegali pakeisti.
Su liūdesiu pagerbiu mažylės atminimą
Mamyte saunuole, kad pasidalini skausmu su visais. Liudim kartu. Stiprybes jusu seimai.
Ačiū, kad pas mus užsukai, Viltie, negalėjau nepadaryti to pačio...
Užuojauta didelė, tikrai suprantų tą neapsakomą ir neaprėpiamą skausmą bei jausmą kai nebeturi ko apkabinti, priglausti prie širdies, nors rodosi, ją visą atiduotum už tai...
Tvirtybės JUMS...
Užuojauta didelė, tikrai suprantų tą neapsakomą ir neaprėpiamą skausmą bei jausmą kai nebeturi ko apkabinti, priglausti prie širdies, nors rodosi, ją visą atiduotum už tai...
Tvirtybės JUMS...
skaičiau "tavo vaike" kamilytės istoriją.
labai tikėjausi, kad viskas baigsis gerai, bet...
radau, šią temą ir supratau, kad nesibaigė
nėra žodžių kurie galėtų paguosti tėvus, netekusius savo vaikų. bent jau aš jų nežinau...
stiprybės....
labai tikėjausi, kad viskas baigsis gerai, bet...
radau, šią temą ir supratau, kad nesibaigė
nėra žodžių kurie galėtų paguosti tėvus, netekusius savo vaikų. bent jau aš jų nežinau...
stiprybės....
Ilsekis Ramybeje Mazute...
tai buvo graziausia mergyte kokia maciau...dar neatsigaunu po laidotuviu nuotrauku...
uz ka toki angeleli i dangu
tai buvo graziausia mergyte kokia maciau...dar neatsigaunu po laidotuviu nuotrauku...
uz ka toki angeleli i dangu
Nerasi zodziu kuriais galetum paguosti tevus netekusiu savo vaikuciu, nerandu i as. Galiu tik stiprybes palinketi ...............................
Dieve, kodėl tokius mažučius ir nekaltus reikia pasiimti į dangų? Nerandu jokių žodžių išreikšti savo mintims...Labai sunku apie tai kalbėt...