Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(AngelG @ 2008 03 29, 14:26)
Grazus bateliai,  4u.gif idomu kur pirkote? Gal nuomos salonuose, nes ten panasiu buna, tik kaina 300 Lt. man brangoka, bet ka darysi... nelabai yra ir pasirinkimo. vis dar paieskuose esu, o vestuves vis arteja  g.gif

Aciu 4u.gif kazkaip nemaniau, kad foto bus tokia didele... Pirkau juos Siauliuose . Jei krastas tinka, tai parasykit i az, parasysiu kur tiksliau. O kainyte zymiai mazesne tai minima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 03 29, 13:57)
Ikeliu savo ir laukiu nuomoniu  ax.gif  tik sorry uz nuotrauku kokybe..

Labai gražūs, aš taip pat tokių norėčiau. Kiek žiūrėjau visi batai parduotuvėse tokie baisūs, o dar mano dydis 36 arba kartais ir 35
Atsakyti
O mano bus turbut tokie, jei pasirodys patogus blush2.gif
(tik zinoma balti, internete nebeliko foto)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 03 30, 22:14)
Labai gražūs, aš taip pat tokių norėčiau. Kiek žiūrėjau visi batai parduotuvėse tokie baisūs, o dar mano dydis 36 arba kartais ir 35

parduotuvese ir man visi baisus. O kainos tai kaip uz gerus doh.gif Be to, ten ir mazesniu rasti kur kas paprasciau smile.gif
Atsakyti
Tikrai merginos, neprisisvaikit cia prisiziurejusios tokiu grozybiu, nes musu parduotuvese tokiu ne su ziburiu nerasit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vorukas @ 2008 03 31, 09:31)
O mano bus turbut tokie, jei pasirodys patogus  blush2.gif
user posted image

Sitie super grazus!!! thumbup.gif
Kaip tokiu noreciau... ax.gif
Atsakyti
Zinot, nors iki vestuvi udar labai daug laiko, as jau vos ne plaukus nuo galvos roviaus, nes niekur vis nematydavau man tinkamu bateliu. Jei viskas tinka, tai jie pvz juodi blink.gif jau galvojau kad reikes kur po kitus miestus pasivazinet... nes jei kokius pamatydavau, tai butinai neatitikdavo bent vieno is mano kriteriju.
Ir ka jus manot biggrin.gif va gi si savaitgali netiketai uzejau i viena parduotuve... ir radau tip top tokius, kokiu ieskojau ir norejau... ir jau galvojau, kad tai tik svajones... thumbup.gif nebrangus, su dirziuku aplink kulksni, kulniukas neplonas ir neaukstas, uzdara nosyte, balti.. tiesiog ciki thumbup.gif kokia patenkinta dabar esu... ax.gif
tai patarciau ir jums visoms, kurios dar neturit - pabeginekit po parduotuves, nes kaip tik siuo metu jose naujos kolekcijos, ir pasipyle baltu bateliu srautai. Aisku, daug ju neverti demesio vestuviu dienai, bet manau visai realu netiketai rasti kaip tik tokius, kokiu ieskote mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2008 03 31, 14:15)
Zinot, nors iki vestuvi udar labai daug laiko, as jau vos ne plaukus nuo galvos roviaus, nes niekur vis nematydavau man tinkamu bateliu. Jei viskas tinka, tai jie pvz juodi  blink.gif  jau galvojau kad reikes kur po kitus miestus pasivazinet... nes jei kokius pamatydavau, tai butinai neatitikdavo bent vieno is mano kriteriju.
Ir ka jus manot  biggrin.gif  va gi si savaitgali netiketai uzejau i viena parduotuve... ir radau tip top tokius, kokiu ieskojau ir norejau... ir jau galvojau, kad tai tik svajones...  thumbup.gif  nebrangus, su dirziuku aplink kulksni, kulniukas neplonas ir neaukstas, uzdara nosyte, balti.. tiesiog ciki  thumbup.gif  kokia patenkinta dabar esu...  ax.gif
tai patarciau ir jums visoms, kurios dar neturit - pabeginekit po parduotuves, nes kaip tik siuo metu jose naujos kolekcijos, ir pasipyle baltu bateliu srautai. Aisku, daug ju neverti demesio vestuviu dienai, bet manau visai realu netiketai rasti kaip tik tokius, kokiu ieskote  mirksiukas.gif

Tai prie viso to dar parasyk kokioj parduotuvej nusipirkai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerciute @ 2008 03 31, 14:18)
Tai prie viso to dar parasyk kokioj parduotuvej nusipirkai  mirksiukas.gif

Ir nuotraukele, jeigu galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vorukas @ 2008 03 31, 09:31)
O mano bus turbut tokie, jei pasirodys patogus  blush2.gif
user posted image

Va, būtent taip savuosius ir įsivaizduoju thumbup.gif
Tik kur tokius rasti... g.gif

voruk, jie per netą užsakinėjami ar kokioj nors parduotuvėj yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angie_Kiras: 31 kovo 2008 - 15:05
Uzsakinejau netu, jei papigiai nes neodiniai, todel ir sakau, kad nezinau ar tiksliai jie bus. Pasimatuosiu zinosiu. O kaina juokinga tikrai biggrin.gif bet esu is tos pardes pirkusi ne odinius - patiko.
Atsakyti
QUOTE(vorukas @ 2008 03 31, 16:20)
Uzsakinejau netu, jei papigiai nes neodiniai, todel ir sakau, kad nezinau ar tiksliai jie bus. Pasimatuosiu zinosiu. O kaina juokinga tikrai biggrin.gif bet esu is tos pardes pirkusi ne odinius - patiko.

O jei nepaslaptis, kiek kainavo ir koks internetinis adresas? ax.gif
Nors as turbut bijociau internetu uzsakinet batus - o kas jei netiks dydis, ar modelis negraziai ant kojos atrodys... doh.gif
Atsakyti