nuostabus
QUOTE(kristipol @ 2007 10 11, 16:21)
man irgi sitie super, as ieskojau kazko panasaus, bet kadangi mano vestuves spalio gale, galvoju, pasalsiu kojas su tokiais
QUOTE(Ausrytia @ 2007 09 06, 21:50)
o musu abieju batai buvo va kokie idedu dar viena savo bateliu foto atskirai, kad geriau matytusi
O man asmeniškai tokie
QUOTE(Cobra @ 2007 10 12, 00:17)
Noriu Kokio dydzio ir kokia kainele?
Dydis,tai 38.5, jie tikrai labai gražūs, bet aš sugebu vaikščiot tik su žema avalyne,tai gaila kad toks grožis stovės spyntoje nenaudojamas O norėčiau už juos 120lt, bet galima ir derėtis Jie dėvėti tik vieną dieną,per mano vestuves
čia turiu realę jų spalvą
Nepykit,bet nemoku sumažinti nuotraukos
mano bateliai.. paprasti bet patogūs labai.. ir kulniukas neaukštas - pats tas 180 ūgiui
siuvausi..
siuvausi..
QUOTE(Cobra @ 2007 10 12, 17:43)
Dydis,tai 38.5, jie tikrai labai gražūs, bet aš sugebu vaikščiot tik su žema avalyne,tai gaila kad toks grožis stovės spyntoje nenaudojamas O norėčiau už juos 120lt, bet galima ir derėtis Jie dėvėti tik vieną dieną,per mano vestuves
Kaip gaila Jau isisvajojus buvau...bet man jie perdideli mano koja 35,5 - 36 dydzio Tikrai fainuciai bateliai ir nebrangus
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 12, 21:04)
Kaip gaila Jau isisvajojus buvau...bet man jie perdideli mano koja 35,5 - 36 dydzio Tikrai fainuciai bateliai ir nebrangus
Tikrai labai gražūs bateliai,bet aš jų tikrai daugiau nepanaudosiu,nors MB prašė palikt jam kaip tos šventės prisiminimą
QUOTE(Cobra @ 2007 10 12, 21:37)
Tikrai labai gražūs bateliai,bet aš jų tikrai daugiau nepanaudosiu,nors MB prašė palikt jam kaip tos šventės prisiminimą
O kodel sakai, kad ju nebenesiosi? Juk tokius batukus galima detis einant i koki vakareli, einant i restorana ar dar kur..Juk jie puosnus ir manau progu jiems uzsideti tikrai rastum