Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai, plaukučiai....

QUOTE(justmoon @ 2010 04 22, 19:26)
Mes gimem su ilgokais tamsiais plaukai, visi isslinko  doh.gif  Dabar auga baltutis pukelis  blush2.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maniske gime ilgais tamsiais labai tankiais plaukais, ne pukeliniais tokiai, o normaliais biggrin.gif Dabar matau, kad prie saknu atauga auksiniai
Atsakyti
manoji irgi gime su labai tamsiais, tankiais plaukuciais smile.gif dabar mums 9men, tai ataugo truputi sviesesni, tokie i ruduma labiau, nes buvo tai juodi, juodi smile.gif zodziu, blondine nebus biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, o mano mazoji gime su daug ilgu tamsiu plauku. Visi sake, kad nuslinks, bet vat ir nenuslinko. Dabar mums 7 menesiai, o as jai jau su gumytem plaukus risu, kad i akytes nelistu. O spalva gal keliais tonais ir pasviesejo.
Atsakyti
mano pupai 7 men daug plaukuciu bet daug ir pleiskanyciu, tepem kremukais aliejukais bet nieko doro nesigauna, neseniai per kazkokia laida maciau, kad maudant vandeny reikia sukuoti kai baiks snargliuotis reiks pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(DO&RU @ 2010 05 01, 16:35)
mano pupai 7 men daug plaukuciu bet daug ir pleiskanyciu, tepem kremukais aliejukais bet nieko doro nesigauna, neseniai per kazkokia laida maciau, kad maudant vandeny reikia sukuoti kai baiks snargliuotis reiks pabandyti.

As irgi maciau laida apie tas pleiskanytes, ir ten sake, kad jaigu pleiskanytes nepraeina ir ju labai daug reiketu kreiptis i gydytoja g.gif
Bet ir pas mus nepraeina, buvau issukavus, bet ziuriu ir vel atsirado g.gif
Beje, mano maziuke gime su ilgais plaukuciais ir juodais, dabar jau pasviesejo, tokie tamsiai rudi ir jau akytes dengia grifkute thumbup.gif Bus ilgakase.
Atsakyti
QUOTE(Mistery @ 2010 04 24, 22:19)
Sveiki, o mano mazoji gime su daug ilgu tamsiu plauku. Visi sake, kad nuslinks, bet vat ir nenuslinko. Dabar mums 7 menesiai, o as jai jau su gumytem plaukus risu, kad i akytes nelistu. O spalva gal keliais tonais ir pasviesejo.

drinks_cheers.gif ir pas mus taip pat biggrin.gif
Atsakyti
abi musu panelytes gime juodais juodais plaukuciais.Vyresniosios dabar jie siek tiek pasvieseje.
Atsakyti
Eh, turbut ir manoji bus sviesiaplauke, o taip dziaugiaus tamsiais garbanotais plaukais. Mum 3,5men.
Atsakyti
skaitinėju čia, kad dauguma gimsta tikri lietuvaičiai (juodukai, rudukai)... po to dideliam mamyčių džiaugsmui tampa blondinais ir po metų kelerių vėl sugrįžta prie savo gimtos spalvos. aš pati gimiau juodais plaukais, vaikystėje buvau akinanti blondinė, o pradėjusi žygiuoti į mokykla vėl tapau beveik juoda. ir kaip keista , dabar vėl pradedu šviesėti hihihi.gif kaži kame reikalas? g.gif tiesa, mano abi mergytės irgi gimė tamsiais plaukais (dideliam tėvo įtarimui hihihi.gif) o po to iššviesėjo. mažoji tai dabar atrodo kaip sruogom dažyta: gai rasti ir juodą ir rudą ir auksinį plauką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo putlute: 11 gegužės 2010 - 22:27
Sveiki,maniskio plaukuciai irgi tamseja...Garbaneliu jau beveik neliko...
Atsakyti
Abu vaikai gime su labai tamsiais plaukais...Dickiui pasviesejo-dabar blondinas....Maziui isslinko,bet ataugo tokie patys tamsuciai kolkas.... ax.gif
Atsakyti