Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai, plaukučiai....

QUOTE(austukė @ 2010 04 01, 18:43)
O kur pirkot, nes paklausinejau vaistinese, tai neturi aliejuko o tik krema.

Weledos produkcijos yra Eurovaistinese, bet tikrai nevisur uz didele kaina. O siaip pigiau www.holos.lt (ten ir rasite daugiau info)
Alfa verslo centre yra ju parduotuve.
Atsakyti
Pas mano mergyte labai grazai sukasi plaukiukai thumbup.gif
Atsakyti
MES TAI NAUDOJOM "BALMANDOL" ALIEJUKA. LABAI MUMS PADEJO. MUMS JI REKOMENDAVO LIGONINEJE. JI GALIMA IR MAUDANT I VANDENUKA PILTI, IR POTO ODELE ISTEPTI. O JUO ISTEPUS GALVYTE, LENGVAI VISKAS ISSISUKAVO.
Atsakyti
mano abu vaikai gime juodais ilgais plaukuciais, dabar issviesejo. grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katelu @ 2010 04 01, 23:51)
Weledos produkcijos yra Eurovaistinese, bet tikrai nevisur uz didele kaina. O siaip pigiau www.holos.lt (ten ir rasite daugiau info)
Alfa verslo centre yra ju parduotuve.

Dėkui, suradom jų parduotuvę Užupio 4. Pradėjom po truputį šukuoti, tai jau matosi pagerėjimas. thumbup.gif O gal kas susidūrėte su bėrimu ant veiduko, kažkaip keistai niekur neberia tik nuo žandukų link ausyčių ir po smakriuku verysad.gif tai atsiranda, tai pranyksta, mums dabar 2,5 mėn. O kai buvo 1 mėn. (tada pirmą kartą išbėrė) lankėmės pas alergologą tai pasakė, kad lyg ir įtaria seborėjinį dermatitą, tačiau nepatvirtino. Tepalo Uriage išrašė iš pradžių padėjo, bet ir vėl pasikartojo. Ką daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(austukė @ 2010 04 06, 12:02)
Dėkui, suradom jų parduotuvę Užupio 4. Pradėjom po truputį šukuoti, tai jau matosi pagerėjimas.  thumbup.gif O gal kas susidūrėte su bėrimu ant veiduko, kažkaip keistai niekur neberia tik nuo žandukų link ausyčių ir po smakriuku verysad.gif tai atsiranda, tai pranyksta, mums dabar 2,5 mėn. O kai  buvo 1 mėn. (tada pirmą kartą išbėrė) lankėmės pas alergologą tai pasakė, kad lyg ir įtaria seborėjinį dermatitą, tačiau nepatvirtino. Tepalo Uriage išrašė iš pradžių padėjo, bet ir vėl pasikartojo. Ką daryt g.gif

Ir mus berdavo zandukus kazkur nuo 1 men. Po to isbere pilva ir kojas, tik sveika nugara buvo blink.gif doh.gif Alergologai pasake, kad atopinis dermatitas, sudare man griezta dieta, bet nesakyciau, kad padejo schmoll.gif Mums israse Excipal krema, tai nuo jo labai isbere mazyle doh.gif Patys pabandeme Bepanthen tepala, tai padejo labai thumbup.gif Jau pilva ir kojites issigydeme ax.gif Dabar stengiames nevalgyti spalvotu darzoviu, tai veidelis irgi svaresnis, manau atejus pavasariui ir naturaliai saulei situacija pageres mirksiukas.gif

Atsiprasau, kad nukrypome nuo temos blush2.gif

Musu dukryte gime su gan ilgais tamsiais plaukais, bet visi islinko ax.gif Dabar auga sviesus, bet labai letai doh.gif Mergytei jau 8 menesiai, o plaukai trumpuciai, kazin gal yra kazkokios naturalios priemones, kad plaukai butu stipresni ir geriau augtu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justmoon: 08 balandžio 2010 - 12:02
O mes plaukučių beveik neturime. O taip svajoju savo dukrytei kasytes supinti tongue.gif
Kada gi jie patankės ir užaugs, tokie pūkeliai dabar blush2.gif
Atsakyti
as isivaizdavau, kad kudikiai gimsta su juodais plaukais arba pliki. Kaip buvau nustebusi kai mano mazylis buvo sviesiais plaukais. Vyras tada paaiskino , kad musu mazylio plaukai sviesus, todel ,kad per nestuma daziau plaukus. Tai kudikis norejo but madingas ir atejo i si pasauli sviesiais plaukais mirksiukas.gif
Atsakyti
na, musu vaikis blondinas..nors mes abu juodaplaukiai..tikiuosi - kad pasikeis.. biggrin.gif
jam jau 9 men
Atsakyti
Mūsų mažylė gimė su tamsesniais plaukiukais, o po pusės metukų pašviesėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 03 15, 12:25)
mano mergytei 4.5 men, o plaukiuku neturime verysad.gif , kai manote kodel?
cia biski ne i tema, bet... blush2.gif

Dar uzaugs, kai kurie ir metuku buna plikiukai smile.gif
Mano mergina, gime su ilgais juodais plaukais.Dabar jau grifkute ant akiu krenta doh.gif Ir tampo juos, o spalva dabar tamsiai ruda, bet matau, kad svieseja nuo saknu dar labiau g.gif
Atsakyti
Mes gimem su ilgokais tamsiais plaukai, visi isslinko doh.gif Dabar auga baltutis pukelis blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti