Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai, plaukučiai....

musu mazoji gime sviesiais plaukuciais ir iki siol nepasikeite spalva..
o kaip del akyciu.. (nelabai i tema bet tokios neradau blush2.gif ) Gal zinot iki kiek laiko keiciasi akyciu spalva? noretusi kad liktu tokios kokios yra, dabar pas mus ryskiai melynos akytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovile2010 @ 2010 02 08, 16:12)
musu mazoji gime sviesiais plaukuciais ir iki siol nepasikeite spalva..
  o kaip del akyciu.. (nelabai i tema bet tokios neradau  blush2.gif )  Gal zinot iki kiek laiko keiciasi akyciu spalva? noretusi kad liktu tokios kokios yra, dabar pas mus ryskiai melynos akytes  ax.gif

Mūsų plaukučiai šviesėja

Akyčių spalva gali keistis iki metukų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilly: 09 vasario 2010 - 15:05
Musu mazius gime su juodais plaukuciais,o db jau svieseja,rudesni darosi g.gif
Atsakyti
gime juodais plaukuciais, o dabar svieseja smile.gif
Atsakyti
maniske gime tokiais sveisiais i ryzuma plaukais g.gif , truputi net isisgandau, bet dabar tie plaukai pasikeite sviesiai pilki pasidare thumbup.gif
Atsakyti
Gime juodais plaukuciais, dabar sviesus!
Atsakyti
QUOTE(Milda_Milda @ 2010 02 02, 10:54)
Gimė juodais, o dabar blondinas  smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif pas mus irgi isi vaikiukai gime juodais kaip angliukas plaukiukais o su laiku tapo blondinais bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukrytė gimė tamsiai rudais, buvo tarpas kai buvo auksiniai, paskui pelenų spalvą įgavo, o dabar matau, kad nauji plaukučiai šviesūs auga. Tai šiuo tarpu labai gražus plaukų atspalvis. Galėtų toks ir likt, bet matyt iššviesės dar labiau.
O sūnus kokiais gimė plaukučiais, tokiais ir liko, spalva kaip aš sakau ''lietuviška" tokia.. Ruda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ende: 26 vasario 2010 - 15:46
Mano vaikelis gime tamsiai rudu plaukuciu. Dabar atugineja sviesus smile.gif O as stebiuosi: as esu sviesiaplauke melynake, o tetis tamsiaplaukis rudaakis. Zinau, kad vaikelio tiek akytes tiek plaukuciai gali keistis, bet vis panaseja i mane , akytes melynos melynos , o ir plaukuciai svieseja bigsmile.gif O as visad maniau, kad tamsus genai stipresni smile.gif
Atsakyti
Gime vaikas tamsiais plaukuciais, po keliu savaiciu jau buvo ryziukas biggrin.gif
nuo puses met pradejo lb svieseti ir dabar mano vaikas blondinukas garbaniukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medulis @ 2010 03 14, 19:19)
Gime vaikas tamsiais plaukuciais, po keliu savaiciu jau buvo ryziukas biggrin.gif
nuo puses met pradejo lb svieseti ir dabar mano vaikas blondinukas garbaniukas smile.gif

Musu leliukas gime pilkais plaukuciais, o 6 sav pasidare raudonplaukis. Bus matyt ar tokia spalva ir liks ar pasikeis smile.gif

ps. mums jau beveik 3 men
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taskiukas: 14 kovo 2010 - 23:26
mano mergytei 4.5 men, o plaukiuku neturime verysad.gif , kai manote kodel?
cia biski ne i tema, bet... blush2.gif
Atsakyti