Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai, plaukučiai....

Musiske gime su nedaug plaukuciu, o dabar su kiekviena sav matosi kaip ju daugeja, plaukuciai grazeja, tik ant pakausio, tai plinka...prapliko..bet turetu ataugti.
Atsakyti
gal kas zinote, ir galite patarti kokio amziaus vaikams reikia nukirpti plaukucius?
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 11 03, 18:08)
man irgi taip atrodo, kol nepasiziuriu i nuotraukas mazesnes.. tai aivaizdzai prieaugis matos  thumbup.gif

na kad ne. ji gime pas man su daug plaukuciu ir kol kas viskas be pakitimu. vat specialiai paziurejau i senesnes foto ir nematau skirtumo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sandva @ 2009 11 04, 19:00)
gal kas zinote, ir galite patarti kokio amziaus vaikams reikia nukirpti plaukucius?

net nezinau g.gif
bet as saviskei jau 3 kartus grifkute kirpau, nes i akytes labai lenda doh.gif
Atsakyti
Maniskis gime su daug plaukuciu, labai dziaugiausi. Dabar jam 4 men., ir pradejo labai slinkti, darosi plikas. Kai pasiziutriu ankstesnes nuotraukas ir palyginu kokie dabar plaukuciai darosi liudna. Priekyje tokie ilgi plaukuciai, tai paskirstau taip, kad galvyte neatrodytu plika blush2.gif
Pleiskanine buvau isnaikinusi, istepdavau galvyte aliejumi, palaikydavau apie 1 val., ir issukuodavau, o vakare maudant isplaudavau galvyte. Dabar susidurem su kita problemele, pradejo jau kitokios pleiskaneles atsirasti, tokios baltos. Vaistinej pasiule riebaus tepalo, po maudyniu istepti galvyte, istepiau, tik plaukuciai sulipo ir sunkiau issukuoti pasidare, o sukuojant, tai nemazai issisukavo isslinkusiu plaukuciu. Tikiuosi, kad mano maziui greit ataugs plaukiukai, nenoriu, kad visai nupliktu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 11 04, 20:19)
net nezinau  g.gif
bet as saviskei jau 3 kartus grifkute kirpau, nes i akytes labai lenda  doh.gif

grifkute tai ir as kirpau...bet turiu omeny- visus plaukus...kad augtu po to stiprus..
Atsakyti
QUOTE(sandva @ 2009 11 04, 21:58)
grifkute tai ir as kirpau...bet turiu omeny- visus plaukus...kad augtu po to stiprus..

net neisivaizduoju blink.gif
jeigu suzinosi tai brukstel ir cia, nes ir man labai idomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(svaja27 @ 2009 11 04, 18:35)
Maniskis gime su daug plaukuciu, labai dziaugiausi. Dabar jam 4 men., ir pradejo labai slinkti, darosi plikas. Kai pasiziutriu ankstesnes nuotraukas ir palyginu kokie dabar plaukuciai darosi liudna. Priekyje tokie ilgi plaukuciai, tai paskirstau taip, kad galvyte neatrodytu plika  blush2.gif
Pleiskanine buvau isnaikinusi, istepdavau galvyte aliejumi, palaikydavau apie 1 val., ir issukuodavau, o vakare maudant isplaudavau galvyte. Dabar susidurem su kita problemele, pradejo jau kitokios pleiskaneles atsirasti, tokios baltos. Vaistinej pasiule riebaus tepalo, po maudyniu istepti galvyte, istepiau, tik plaukuciai sulipo ir sunkiau issukuoti pasidare, o sukuojant, tai nemazai issisukavo isslinkusiu plaukuciu. Tikiuosi, kad mano maziui greit ataugs plaukiukai, nenoriu, kad visai nupliktu... g.gif

nenoriu gasdinti, bet didelis plauku nuslinkimas gali buti rachito pozymis unsure.gif gal jums vitamino D truksta. siaip turi prareteti, bet ne nuplikti

QUOTE(lincia_pincia @ 2009 11 04, 20:02)
net neisivaizduoju  blink.gif
jeigu suzinosi tai brukstel ir cia, nes ir man labai idomu  blush2.gif

jo nukerpa pilnai plaukus. niu pasmus kazkur po metu (apie1.5m) tai daro, kai vaika jau gali nulaikyti
Atsakyti
[quote=Fatimaallaa,2009 11 04, 23:41]
nenoriu gasdinti, bet didelis plauku nuslinkimas gali buti rachito pozymis unsure.gif gal jums vitamino D truksta. siaip turi prareteti, bet ne nuplikti

Manau, kad vit.D mums tikrai netruksta, nes gaunam su misiniu, vartojam vit.D ir dar papildomai vartojam A,C,D vit. lasiukus. Issigandau, net apziurinejau vaiko galvyte, auga priekyje tokie plaukuciai, gal sviesesni, o priekyje, kurie buvo, tapo tokie ilgi, kad lenda i akytes. Maniskis ant sono nemiega, tik ant nugarytes, gal del to nugaroj plaukuciai isretejo, bet dar yra tokie pukiukai. Skaiciau, kad jei vaikui rachitas, tai net dantuku uzuomazgu nera, o maniskis, nors tik 4 men., bet jau turi du apatinius dantukus.
Tai net nezinau... g.gif
Atsakyti
[quote=svaja27,2009 11 05, 09:38]
[quote=Fatimaallaa,2009 11 04, 23:41]

Manau, kad vit.D mums tikrai netruksta, nes gaunam su misiniu, vartojam vit.D ir dar papildomai vartojam A,C,D vit. lasiukus. Issigandau, net apziurinejau vaiko galvyte, auga priekyje tokie plaukuciai, gal sviesesni, o priekyje, kurie buvo, tapo tokie ilgi, kad lenda i akytes. Maniskis ant sono nemiega, tik ant nugarytes, gal del to nugaroj plaukuciai isretejo, bet dar yra tokie pukiukai. Skaiciau, kad jei vaikui rachitas, tai net dantuku uzuomazgu nera, o maniskis, nors tik 4 men., bet jau turi du apatinius dantukus.
Tai net nezinau... g.gif
[/quote]
gal ir taip, tiesiog as skaiciau spie rschita ir pasakiau, kad tai vienas is jo pozymiu. na manoji labiausiai miega ant desinio soniuko, bet pas ja plaukuciai neisslinke toje vietoje. ir apskritai pas manaje tik siek tiek paretejo, bet niekur nenupliko g.gif tai ir nezinau
Atsakyti
Abu bernai gime plikomis galvomis doh.gif lotuliukas.gif
Didziajam pirma karta plikai galva nukirpom kai buvo 1,5 metuku, buvo karsta vasara, labai prakaituodavo po kepuryte, bet nukirpus palukus- dingo garbanos verysad.gif Dabar plaukai siaubingai stori, auginom pora metu, tai jau kai galejau surist- kasos storis nenusileido mano kasai, o ir mano plaukai ziauriai stori. Bet vistiek netikiu, kad pirmaja seveliura reikia nuskust plikai schmoll.gif Beje, mane pacia tevai irgi nuskuto kai buvau 1,5 metuku, bet as atzeliau siaubingai garbanota, nors iki tol buvau su 5 plaukais bet ilgais lotuliukas.gif
Mazasis 8 men, galva sviecia kaip kulnas kol kas, bet kur plaukiukai jau matosi, tai aisku- bus garbanius ir blondinas vel biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, paskaitinėjau temute ir visai susibalamūtinau nuskusti savo mažiui plaukiukus ar ne? g.gif Na kaip pas ji gražus plonyčiai plaukučiai, bet tarpais atrodo kad jų trūksta, ir manau, kad jam gerai nera nusivaliusi galvutė po gimimo yra tu pleiskanėlių, tai todėl ir manau kad gal nuskusti ir tada gerai nuvalyti tas pleiskanėles ir gal plaukiukai augs, nes gal tos pleiskanos neleidžia dygti kitiems plaukiukams? doh.gif
Atsakyti