Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

Na man akriliniai dažai puikiausiai su vandeniu nusiplauna...
Atsakyti
sveikos 4u.gif
galbūt radus laiko prisijungsiu prie jūsų, nes poreikis gražių dėžučių vaikų daiktams atminimui sudėti ir pan iškilęs jau labai senai.....
dabar pačiai juokinga bet pirmas "dekupažas"prieš N... metų tai buvo dovanų popieriumi paklijuota dėžė ir ant viršaus permatoma lipni juosta lotuliukas.gif , vėliau taip ir neprisiruošiau nieko papuošti lotuliukas.gif , tik popieriaus vis namie atsiranda....
perkaičius tema ir pasigilinus į techniką, supratau kad grybavau totaliai doh.gif lotuliukas.gif , ir savo norus galėsiu įgyvendinti kitom priemomėm, dabar tik liko laiko (iš kur jo paimti g.gif ) klausimas, nes visa laisva laika okupuoja mažoji panelė wub.gif ..., namų darbai doh.gif ir mezgimas ax.gif
na bet kaupiasi krykštynu ir kt atributika, panelės bižuterija ir .t.t tai dėžučių reiks daug ir gražių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulyte* @ 2007 07 22, 21:47)
Sveikutes,
noreciau pasiteirauti, kuom jus nuimat akrilinius dazus issitepus rankas ir teptukus kuom isplaunat?Juk jie taip sukimba, kad tik sveisk ir sveisk. g.gif

Jei šepetėliai nepaliekami pridžiūti tai labai gražiai nusiplauna vandeniu, o jei dar su skystu muilu plausi bus ilgai kaip nauji mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos! Niekad cia nesireiskiau dar, tik grozejausi jusu darbais. Tai kol pribrendo reikalas paciai pabandyti. Tai demonstruoju savo pirma blyna ant IKEA dezutes. Kazkuri jau rode, ta pacia dezute papuosta, man taip graziai nesigavo, bet likau patenkinta vis tiek smile.gif

user posted image
Atsakyti
kokia nuostabi dėžutė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(heavytea @ 2007 07 24, 14:53)
kokia nuostabi dėžutė  doh.gif

aciu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
fantastika wub.gif cia serveteles klijuotos?
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2007 07 24, 16:50)
Sveikos! Niekad cia nesireiskiau dar, tik grozejausi jusu darbais. Tai kol pribrendo reikalas paciai pabandyti. Tai demonstruoju savo pirma blyna ant IKEA dezutes. Kazkuri jau rode, ta pacia dezute papuosta, man taip graziai nesigavo, bet likau patenkinta vis tiek smile.gif

Labai dailiai atrodo thumbup.gif

Aš irgi turiu panašią dėžutę, tik stalčiukai ne trim, o dviem eilėm. Seniai audžiu mintį ją dekoruot mirksiukas.gif Tik niekaip neprisiruošiu doh.gif Ir ieškau tam tikrų servetėlių-augalinių motyvų raštų.Vieną turiu, bet trūksta dar 5 rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar buvau puse plius, tai tik akys apraibo, visko uzsinorejau ax.gif tai prisipirkau popieriuku ivairiausiu, tai jej siandien nieks nesutrukdys eisiu siuvimo masina atnaujint bigsmile.gif
bet ji sake kad pirma reik nugruntuot po to jau akrilinius dazus det g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2007 07 24, 17:50)

labai labai grazi dezute wub.gif as irgi tokia pacia turiu, tik maniske ne dekupazo technika dekoruota, o rastai isdeginti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 24, 15:03)
fantastika  wub.gif cia serveteles klijuotos?

Aha, serveteles klijavau. Buvau nusipirkus ir dazu, zadejau daryti spalvota, bet kazkiap paskui, galvoju kad medis man graziau atrodo, ir tada nespalvotu serveteliu tam reikalui nusipirkau ir va taip padariau. ax.gif

Nezinojau ar galiu tiesiai ant medzio klijuoti, nes cia radau tik kad pirma dazot visos. BEt pabandziau ir visai gerai gavosi.

O beje, ar ant laminato kazi galima tiesiai klijuoti? g.gif Gal per slidu?
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2007 07 24, 15:52)
labai labai grazi dezute wub.gif as irgi tokia pacia turiu, tik maniske ne dekupazo technika dekoruota, o rastai isdeginti mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif tai gal tavo ir maciau tokia grazia, gal tik pamirsau kad ten ne dekupazas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2007 07 24, 19:51)
Aciu  4u.gif  tai gal tavo ir maciau tokia grazia, gal tik pamirsau kad ten ne dekupazas buvo.

gal kartais sita matei? lotuliukas.gif
user posted image
soriukas uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 24 liepos 2007 - 18:04