Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

QUOTE(justess22 @ 2007 07 19, 11:25)
niu va, pabaigiau dar viena darbelį ax.gif

labai gražus wub.gif wub.gif
aš norėjau paklausti o kaip tutuos paveiklsiukus ant metalo klijuoji. Ar taip pat su PVA klijais? O paskui lakuoji visą daiktą ar tik tuos paveiksliukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 07 20, 00:24)
labai gražus  wub.gif  wub.gif
aš norėjau paklausti o kaip tutuos paveiklsiukus ant metalo klijuoji. Ar taip pat su PVA klijais? O paskui lakuoji visą daiktą ar tik tuos paveiksliukus blush2.gif

o negalima tu paveiksleliu klijuot paprastais popierio klijais, tais kur persvieciami buna>? g.gif blush2.gif
Atsakyti
darata - dėkui 4u.gif aš klijavau su PVA klijais, kaip ir bet koki kita dekupazo darba. O lakavau visa pavirsiu.
Atsakyti
ievuschka, mieli rėmeliai, tokie vasariški. Ir nepergyvenk taip dėl foto - ne tokių sudeda, o matosi... smile.gif
justess22, gavosi šauni dėžutė kavai. Mane irgi nervina tie iškilę užrašai, bet tu čia su jais gerai susidorojai, papuošei aplinkui, bus vėl kavai, bet graži thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 20, 08:25)
darata - dėkui 4u.gif aš klijavau su PVA klijais, kaip ir bet koki kita dekupazo darba. O lakavau visa pavirsiu.

ačiū už atsakymą. O ar ant stiklo nulakavus lakas laikytųsi. Aš norėčiau cukrinę paklijuoti kokiom gėlytėm. Tai galvoju jei visą nulakuosiu ar kibs lakas prie stiklo kur niekas neužklijuota? g.gif ar nenusilups ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 07 20, 08:16)
o negalima tu paveiksleliu klijuot paprastais popierio klijais, tais kur persvieciami buna>? g.gif  blush2.gif

nežinau ar teisingai parašysiu, jei ne tai kitos mane pataisykit mirksiukas.gif , bet man atrodo, kad su PVA klijais daug geriau limpa ir laikosi, o popieriaus klijais gal gali atsilupti g.gif
Atsakyti
Daugiau panašios tematikos paveiksliukų

user posted image
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 07 21, 01:06)
ačiū už atsakymą. O ar ant stiklo nulakavus lakas laikytųsi. Aš norėčiau cukrinę paklijuoti kokiom gėlytėm. Tai  galvoju jei visą nulakuosiu ar kibs lakas prie stiklo kur niekas neužklijuota? g.gif ar nenusilups  ax.gif

as ant stiklo su paprastu laku nebandziau - tik su mediumu stiklui. tai nezinau, kaip su kokiu akriliniu laku gautusi. O su mediumu tai dengiau tik paveiksliuka ir koki 1mm aplink ji, kad plaunant nenusiluptu paveikslelis. Va cia pvz:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 21, 10:26)
as ant stiklo su paprastu laku nebandziau - tik su mediumu stiklui. tai nezinau, kaip su kokiu akriliniu laku gautusi. O su mediumu tai dengiau tik paveiksliuka ir koki 1mm aplink ji, kad plaunant nenusiluptu paveikslelis. Va cia pvz:
user posted image

dėkui tau 4u.gif , reikės to mediumo nusipirkti arba pabandysiu gražiai užlakuoti tik tą paveiksliuką. dar einu pastudijuosiu kiek tas mediumas kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turit rytietisko stiliaus serveteliu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 21, 10:26)
user posted image

isduokit kur to mediumo pirkti? nes labai noreciau ant stiklo isbandyt... mamai dovanom ka padaryt...
ir kiek jis mazdaug kainuoja..
o pats paveikslelis su PVA priklijuotas ar kaip?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 07 21, 22:39)
isduokit kur to mediumo pirkti? nes labai noreciau ant stiklo isbandyt... mamai dovanom ka padaryt...
ir kiek jis mazdaug kainuoja..
o pats paveikslelis su PVA priklijuotas ar kaip?
4u.gif

Aš tai Artmanijoj pirkau www.artmanija.com kainavo berods 14 lt ax.gif
Jei klijuoji ant stiklo, tai klijuoji su tuo stiklo mediumu ir po to dar kartą juo užlakuoji, o po to, kai išdžiūva, kepi orkaitėj. Tada tavo pagamintas daiktas tinkamas ir sąlyčiui su maistu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
noreciau pasiteirauti, kuom jus nuimat akrilinius dazus issitepus rankas ir teptukus kuom isplaunat?Juk jie taip sukimba, kad tik sveisk ir sveisk. g.gif
Atsakyti