Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

QUOTE(ievuschka @ 2007 07 17, 09:39)
Labai gražus rėmelis  thumbup.gif  O čia su servetėle dekoruota? Jei taip-tai dengtas visas rėmelio paviršius ar tik patys raštai, o fonas dažytas? Klausiu, nes fonas atrodo idealiai parinktas ir taip nevienodai, tarsi dėmėmis nudažyta.Jei tai pačios dažyta, kaip išgaut tokį efektą?

QUOTE(uups @ 2007 07 17, 09:59)
tikrai puikus remelis thumbup.gif  man arodo, jis visas dengtas servetele... jei gerai mao linzes traukia biggrin.gif

čia visas rėmas servetėlėmis apklijuotas. Jau aš taip fono tai tikrai nenudažyčiau doh.gif Ne tokia gabi ax.gif Pas mamą pamačiau tokių servetėlių, ir nugnybau biggrin.gif Ten jos tokios ir yra kaip rėmelis o viduje balta. tai aš karpiau gabaliukais ir klijavau. keliose vietose negražiau sujungta ir matosi doh.gif Dar čia nuotraukoje nelabai matosi, išvedžiojau auksu. Tai gyvai visai neblogai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
ai...susinervijau...gi nusipirkau stiklo dažus, kuriuos kažkuri mamyte čia rekomendavo...foto kažkaip neįsikelia, tai jie va čia. Kažkaip galvojau, kad juos panaudosiu vietoj stiklo mediumo...iškepsiu orkaitej ir galėsiu dekupažuotus daiktus naudoti. Bet namo gryžus skaitau, kad tie dažai degūs ir namų sąlygomis draudžiama kišti juos į kepyklą doh.gif doh.gif doh.gif gal kas naudojot būtent šiuos incolore spalvos dažus? g.gif gal galit pasidalint patirtimi blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 18 liepos 2007 - 08:33
gal tu juos geriau priduok atgal g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 07 18, 12:04)
gal tu juos  geriau priduok atgal  g.gif

nepriims niekas schmoll.gif ai, bandysiu vistiek lotuliukas.gif tarp kitko, uzbegau i craftladies foruma, tai ten radau, kad viena mergina dirba su sitais dazais stiklui...ir jei gerai supratau, tai ji kepa juos g.gif na, dar laukiu is ju tikslesnio atsakymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 18, 10:52)
nepriims niekas schmoll.gif ai, bandysiu vistiek lotuliukas.gif tarp kitko, uzbegau i craftladies foruma, tai ten radau, kad viena mergina dirba su sitais dazais stiklui...ir jei gerai supratau, tai ji kepa juos g.gif na, dar laukiu is ju tikslesnio atsakymo g.gif

baisoka... unsure.gif nebuk virtuvej kol keps bent jau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 07 18, 15:04)
baisoka... unsure.gif  nebuk virtuvej kol keps bent jau  unsure.gif

nu ir man baisoka....svarbu, kad MB nepamatytu, ka su nauja orkaite isdarineju blush2.gif reiks nutaikyt proga, kai nieko namie nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 18, 11:51)
nu ir man baisoka....svarbu, kad MB nepamatytu, ka su nauja orkaite isdarineju blush2.gif reiks nutaikyt proga, kai nieko namie nebus mirksiukas.gif

jau zhinai, tegul geriau buna...jeigu kas...bus gaisrine bent kam ishkviest unsure.gif
Atsakyti
ai, prasta is manes paslapciu saugotoja...MB jau suzinojo mano planus lotuliukas.gif bet net keista, kad sitie eksperimentai nepasirode jam keisti g.gif matyt jau priprato irnesakyk.gif sake, kad jei para dziovinsiu pirmiau, tai niekas ten nebeuzsidegs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 18, 20:04)
ai, prasta is manes paslapciu saugotoja...MB jau suzinojo mano planus lotuliukas.gif bet net keista, kad sitie eksperimentai nepasirode jam keisti g.gif matyt jau priprato irnesakyk.gif sake, kad jei para dziovinsiu pirmiau, tai niekas ten nebeuzsidegs mirksiukas.gif

ale gudriai,- juk tikrai,- visos lakios degios medziagos ishgaruos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 07 19, 00:28)
ale gudriai,- juk tikrai,- visos lakios degios medziagos ishgaruos thumbup.gif

tai va doh.gif as pati tai niekad nebuciau sugalvojus doh.gif gerai, kad yra logiskai mastanciu zmoniu seimoj lotuliukas.gif
Atsakyti
niu va, pabaigiau dar viena darbelį ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 07 16, 23:10)
Mano dar vienas darbelis- rėmelis vestuvinei nuotraukai http://s160.photobuc...nt=IMG_0084.jpg

thumbup.gif Gražus darbas
Atsakyti