Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

QUOTE(justess22 @ 2007 07 16, 11:05)
as vakar irgi ziurinejau Senasnaujas.lt, bet pasibaisejau as tais darbeliais, kurie demonstruojami. Nu gal mano skonis ne tas, bet ten tokiu tragisku variantu padaryta, kad ojojoj doh.gif As nedrisciau zmonems siulyti savo dekoravimo paslaugu, jei daryciau kazka tokiam stiliuj, kaip kad tam puslapyje. Ir siaip, man pacio puslapio apipavidalinimas toks nelabai...o serveteles su fotiku belenkaip nufotkintos ir sudetos i ju parduotuvele g.gif niu, kazkaip norejau su jumis pasidalinti savo mintimis, nes ko tais papiktino tas puslapis mane schmoll.gif tik dekupazo popieriaus gan idomaus ten yra - del sito tai nesigincysiu lotuliukas.gif
Reziume: manau, kad kai kuriu mamyciu pirmi dekupazo darbai yra daug geresni ir skoningesni, nei tame puslapyje demonstruojami. Cia visoms mamytems 4u.gif  mirksiukas.gif

As tai pilnai sutinku su tavim man ta parduotuve is pirmo zvilgsnio ne koki ispudi paliko, ir serveteliu pasirinkimas sakyciau viskas tas pats kas yra LT, nera kazko idomaus, apie nuotrauku kokybe tai isvis geriau patylesiu.
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2007 07 16, 13:56)
o dėl dekupažo popieriaus, tai aš su juo irgi nelabai moku dirbt schmoll.gif jis man per storas....pasirodo, klijuojant dekupažo popierių būtinai paskiau reikia šešėliuoti - tik taip nesimatys popieriaus kontūro, nes akriliniai dažai uždeda ant daikto tam tikrą sluoksnį ir tada nesijaučia kontūro ax.gif

As tai dar zinau kad reikia labai daug lako sluoksniu uzdeti kad konturas nesijaustu.
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 16, 08:05)
as vakar irgi ziurinejau Senasnaujas.lt, bet pasibaisejau as tais darbeliais, kurie demonstruojami. Nu gal mano skonis ne tas, bet ten tokiu tragisku variantu padaryta, kad ojojoj doh.gif As nedrisciau zmonems siulyti savo dekoravimo paslaugu, jei daryciau kazka tokiam stiliuj, kaip kad tam puslapyje. Ir siaip, man pacio puslapio apipavidalinimas toks nelabai...o serveteles su fotiku belenkaip nufotkintos ir sudetos i ju parduotuvele g.gif niu, kazkaip norejau su jumis pasidalinti savo mintimis, nes ko tais papiktino tas puslapis mane schmoll.gif tik dekupazo popieriaus gan idomaus ten yra - del sito tai nesigincysiu lotuliukas.gif
Reziume: manau, kad kai kuriu mamyciu pirmi dekupazo darbai yra daug geresni ir skoningesni, nei tame puslapyje demonstruojami. Cia visoms mamytems 4u.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif pagalvojau ta pati, tik nedrysau pasisakyt taip ax.gif

QUOTE(mijaka @ 2007 07 16, 08:18)
ai, man vistiek parduotuvė svarbiau buvo irnesakyk.gif bet puseplus kainos mažesnės   blush2.gif

na, apie kainas tai..hmm...kaip cia pasakius... pvz, veidrodis placiais remeliais yra ish Ikea parduotuves,- ten jis kainuoja 2 eurus... parduotuvej 15 litu mirksiukas.gif
et, neturiu verslininkes gysleles doh.gif pralobt galeciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš pažiejau irgi tą parduotuvę - baisu.
Bet čia tipiškas lietuvaičių požiūris - gi su meile padaryta, gi turėtų vien dėl to iš koto visi virsti, gi mano rankų darbas...nors ir kojų tas darbas, jei negražu, tai ir negražu:) labai gaila, kad daugelis to nesupranta nail.gif
Atsakyti
Norėjau parodyti savo darbą.Nežinau ar tai galima dekupažu pavadint,bet tikrai kažkas panašaus.Čia ant medinio indo laku klijuotos sausos gėlytės,žolytės,ir paskui dar lakuota keliais sluoksniais wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 16 liepos 2007 - 18:37
Blansyte,labai gražu. bet ar viksas nenutrupės, jei neatsargiai paimsi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 07 16, 18:54)
Blansyte,labai gražu. bet ar viksas nenutrupės, jei neatsargiai paimsi? g.gif

na dėlto ir lakavau kelis kartus,laikosi tai labai tvirtai,bandžiau pagrandyt,nenusigrando bigsmile.gif .Bent jau laikys,kos nenusibos,o veliau bus proga perdaryt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 07 16, 18:11)
drinks_cheers.gif  pagalvojau ta pati, tik nedrysau pasisakyt taip ax.gif
na, apie kainas tai..hmm...kaip cia pasakius... pvz, veidrodis placiais remeliais yra ish Ikea parduotuves,- ten jis kainuoja 2 eurus... parduotuvej 15 litu   mirksiukas.gif
et, neturiu verslininkes gysleles doh.gif  pralobt galeciau lotuliukas.gif

niu, as kartais pasisakau taip riebiau, kai jau nervai nelaiko lotuliukas.gif o kainytes tai tikrai nemazos... g.gif as irgi Ikea daiktus nuziurinejau - brangiai praso jie cia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(winia @ 2007 07 16, 18:35)
Aš pažiejau irgi tą parduotuvę - baisu.
Bet čia tipiškas lietuvaičių požiūris - gi su meile padaryta, gi turėtų vien dėl to iš koto visi virsti, gi mano rankų darbas...nors ir kojų tas darbas, jei negražu, tai ir negražu:) labai gaila, kad daugelis to nesupranta  nail.gif

o as ne visai sutinku su tokia nuomone, kad lietuvaiciu poziuris yra "viskas, kas ranku darbo, yra gerai ir grazu" schmoll.gif man kaip tik atrodo, kad lietuvaites labai darbscios, turincios skoni (aisku, kaip matome, buna nekukliu isimciu) ir per mazai vertina savo sugebejimus ax.gif vat mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 16 liepos 2007 - 18:26
QUOTE(blansyte @ 2007 07 16, 18:45)
Norėjau parodyti savo darbą.Nežinau ar tai galima dekupažu pavadint,bet tikrai kažkas panašaus.Čia ant medinio indo laku klijuotos sausos gėlytės,žolytės,ir paskui dar lakuota keliais sluoksniais wub.gif

Eina sau blink.gif koks groziiisss wub.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 16 liepos 2007 - 21:12
Daugiau
user posted image
Papildyta:
Įvairūs
user posted image
Atsakyti
Mano dar vienas darbelis- rėmelis vestuvinei nuotraukai http://s160.photobuc...nt=IMG_0084.jpg
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 07 16, 23:10)
Mano dar vienas darbelis- rėmelis vestuvinei nuotraukai http://s160.photobuc...nt=IMG_0084.jpg

Labai gražus rėmelis thumbup.gif O čia su servetėle dekoruota? Jei taip-tai dengtas visas rėmelio paviršius ar tik patys raštai, o fonas dažytas? Klausiu, nes fonas atrodo idealiai parinktas ir taip nevienodai, tarsi dėmėmis nudažyta.Jei tai pačios dažyta, kaip išgaut tokį efektą?
Atsakyti
tikrai puikus remelis thumbup.gif man arodo, jis visas dengtas servetele... jei gerai mao linzes traukia biggrin.gif
Atsakyti