QUOTE(justess22 @ 2007 07 16, 11:05)
as vakar irgi ziurinejau Senasnaujas.lt, bet pasibaisejau as tais darbeliais, kurie demonstruojami. Nu gal mano skonis ne tas, bet ten tokiu tragisku variantu padaryta, kad ojojoj As nedrisciau zmonems siulyti savo dekoravimo paslaugu, jei daryciau kazka tokiam stiliuj, kaip kad tam puslapyje. Ir siaip, man pacio puslapio apipavidalinimas toks nelabai...o serveteles su fotiku belenkaip nufotkintos ir sudetos i ju parduotuvele niu, kazkaip norejau su jumis pasidalinti savo mintimis, nes ko tais papiktino tas puslapis mane tik dekupazo popieriaus gan idomaus ten yra - del sito tai nesigincysiu
Reziume: manau, kad kai kuriu mamyciu pirmi dekupazo darbai yra daug geresni ir skoningesni, nei tame puslapyje demonstruojami. Cia visoms mamytems
Reziume: manau, kad kai kuriu mamyciu pirmi dekupazo darbai yra daug geresni ir skoningesni, nei tame puslapyje demonstruojami. Cia visoms mamytems
As tai pilnai sutinku su tavim man ta parduotuve is pirmo zvilgsnio ne koki ispudi paliko, ir serveteliu pasirinkimas sakyciau viskas tas pats kas yra LT, nera kazko idomaus, apie nuotrauku kokybe tai isvis geriau patylesiu.
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2007 07 16, 13:56)
o dėl dekupažo popieriaus, tai aš su juo irgi nelabai moku dirbt jis man per storas....pasirodo, klijuojant dekupažo popierių būtinai paskiau reikia šešėliuoti - tik taip nesimatys popieriaus kontūro, nes akriliniai dažai uždeda ant daikto tam tikrą sluoksnį ir tada nesijaučia kontūro
As tai dar zinau kad reikia labai daug lako sluoksniu uzdeti kad konturas nesijaustu.