Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

QUOTE(pavonija @ 2007 08 25, 17:57)
Domė, tu laimės kūdikis, nes kai aš nuėjau pusę devynių ryto, tai jau nieko neradau verysad.gif , matyt būsi visas dėžutes tu išpirkus lotuliukas.gif

o as is namu isvazivau 7,30 kol leliukas mano miegojo. Tai sakau, kad kai atvaziavau tai zmones dar tik prekes is autobusiuku krovesi. Net nelaukiau kol visi issikraus ir lekiau namo, nes gavau net dvi. biggrin.gif
Atsakyti
Dėžučių neradau, tai pristatau darbą ant stiklo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 25 rugpjūčio 2007 - 20:15
Kaip jums sekasi, o kur tu radai, Mijaka? (taigi jei ne sau tai dovanai pritaikysi)
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 08 25, 21:04)
Kaip jums sekasi, o kur tu radai, Mijaka? (taigi jei ne sau tai dovanai pritaikysi)

pas save Elektrėnuose, parduotuvėjė, kurioje lankausi kaip min kartą per savaitę, bet tik šiandien akys už tų dėžučių užkliuvo. 7 lt ax.gif tik pardavėjas blogos nuotaikos buvo, ir į klausimą ar dar turės (nes paėmiau dvi kurios lentynooj stovėjo) sumurmėjo, kad gal turės o gal ir ne...o gal ir dabar dar turi, bet jis neieškos mad.gif
user posted image

tiesa neprisimenu sakiau ar ne, kad buvau Kaune parduotuvėj prie Vitebsko IKI, tai ten nebuvo jau tokių dėžučių schmoll.gif
nežinau kam man jos, nes aš nelabai mėgstu dėžutes dekoruot lotuliukas.gif
Atsakyti
pagaliau kazkas rimciau ax.gif baisia norejau isbandyti, tai gudriau nieko nesugalvojau smile.gif
isbandziau skilinejimo mediuma. suskilimai atsirado per kelias minutes, be jokiu fenu, vos nutepus dazu sluoksni.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Brudi @ 2007 08 25, 22:51)
Dome, o sakyk kurioj vietoj bazej radai tokia dezute ir kokie jos ismatavimai. Ryt nulekciau ir as nusipirkti bigsmile.gif !

Nepamenu sandeliuko nr. bet visai salia sanitexo. tam skyriuj prekiauja visokiom dziovintom gelem ir siaip visos prekes geliu parduotuvems. Tai kiek supratau siandien ir gavo tas dezutes.
Pirma karta medziokleje ir taip gerai pasiseka ir bazej ir turguj....zinot koks azartas pagavo. biggrin.gif o dar mama is Klaipedos pilna masiuka is ARTmanijos parveze. biggrin.gif Tik laiko lieka is kazkur dar susiveikti ir pradesim gaminti....
Atsakyti
Mergytės, gal pravers jums (netyčia radau)
http://picasaweb.goo...pagePassoAPasso
Atsakyti
Na kaunietės (ir elektrėniete bigsmile.gif ),jums ir sekasi .......Kad mums Vilniuje tokie lobiai. O gal mes ieškoti nemokam doh.gif

Pavonija, lėkštė fantastiška thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O kaip padarytas "fonas" ? Ten auksavimas ar tapyba ?

Mijaka, teks tau tas dėžutes pamėgti (jei jau nusipirkai) Tu tik pradėk, pamatysi kaip įtraukia. Kiekvieną dėžutę norisi padaryti kaip mažą stebūklą.
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 08 26, 00:11)
.......Kad mums Vilniuje tokie lobiai

matai, jau sumažėjo atstumas iki dėžučių, nereikia į Kauną, užtenka iki Elektrėnų nuvažiuot lotuliukas.gif palikau dar dvi, truputi kitokias nei mano ir po 8 lt...eisiu kitą savaitę, gal jau kitas pardavėjas bus, tas malonesnis lotuliukas.gif paklausinėsiu
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti
sveikos,
as ieskau medines dezutes-skryneles.
noriu ja dekupazuoti.jei kas turit arba zinot kur vilniuje pigiai galima nusipirkti praneskit.buciau labai dekinga! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 27, 23:05)
Peržiūrėk 6 dekupažo temą. Man rodos, ten buvo rašyta apie tokias dėžutes: kiek kainuoja ir kur galima nusipirkti.

Labukas,
man irgi tokis pats neramumas kyla - nera niekur dezuciu.
Taigi si ta radau,
Nuvaziuok i pasaza MADA (PASIDARYK PATS) laisves pr. man rodos, ten yra pirmame aukste geliu parduotuve, ten yra (vakar buvo) mazu dezuciu mediniu nedekoruotu, kaina 9 Lt.
Atsakyti