kunigunda78 labai aciu uz atsakymus
bandysiu taisyt padeti dabar, vaziuoju pirkt vitraziniu
o ju gal kokioj statybinej parduotuvej buna ar tik 'meno muzoj' ar 'dailu'??
Linada, imkis šepečių ir paskui mums būtinai parodyk . O rėmeliai toje parduotuvėje geri .
Kunigunda78, įtariu kad su sadolinu, tas pats kas su prancūzišku, vienoms pavyksta, kitoms na niekaip
Vėlgi dėl tų maistinių lakų. Nemanau kad mediumas būtų tinkamas sąlyčiui su maistu, man rodos ten nieko neperašyta . Moira, vandeniui atsparus ir mediumas ir vitražiniai, tik namų sąlygomis vis vien manau neišgausi geros kokybės. O ką tu nori daryti ? Jei kokią lėkštutę susainiams, ar saldainiams tai užteks to atsparumo, o jei kokiai sriubai ar karbonadams......manau kad ilgai nelaikys. Puodeliai irgi nuo pastovaus naudojimo gali ir susibraižyti ir .......ai net nežinau čia tik mano teoriniai išvedžiojimai
Kunigunda78, įtariu kad su sadolinu, tas pats kas su prancūzišku, vienoms pavyksta, kitoms na niekaip
Vėlgi dėl tų maistinių lakų. Nemanau kad mediumas būtų tinkamas sąlyčiui su maistu, man rodos ten nieko neperašyta . Moira, vandeniui atsparus ir mediumas ir vitražiniai, tik namų sąlygomis vis vien manau neišgausi geros kokybės. O ką tu nori daryti ? Jei kokią lėkštutę susainiams, ar saldainiams tai užteks to atsparumo, o jei kokiai sriubai ar karbonadams......manau kad ilgai nelaikys. Puodeliai irgi nuo pastovaus naudojimo gali ir susibraižyti ir .......ai net nežinau čia tik mano teoriniai išvedžiojimai
QUOTE(cikcak @ 2007 08 23, 08:31)
Vėlgi dėl tų maistinių lakų. Nemanau kad mediumas būtų tinkamas sąlyčiui su maistu, man rodos ten nieko neperašyta
as turiu toki, pirkau ji kazkada is artmanijos, dabar tokiu nera (Rayher produkcija yra labiausiai vertinama)-tai salia jo buvo parasyta, kad jis yra tinkamas salyciui su maistu. Kaip jau minejau, viena forumiete visada su juo darydavo ir buvo labai patenkinta. DAbar artmanija maciau pardavineja TODO ir nieko nekalbama apie salyti-tai gal ir netinkamas
sakykit, kurgi vielnietes perka visas medžiagas?
statybū prekių parduotuvėse, servetėles šiaip kur papuola, o spec prekių mačiau www.senasnaujas.lt, bet nieko dar neužsisakinėjau
ivairiu prekiu yra 'meno muzoj', bet kadangi cia specializuota dailininku parduotuve, tai brangiau siek tiek
beje, gal kas nors artimiausiu metu ketina ka nors siustis is artmanijos?? mielai prisijungciau, pasidalintume siuntimo islaidas as is vilniaus
beje, gal kas nors artimiausiu metu ketina ka nors siustis is artmanijos?? mielai prisijungciau, pasidalintume siuntimo islaidas as is vilniaus
Sveikutes, neperseniausiai ir as pradejau mikintis sio meno... sekasi neblogai kaip pirmi darbeliai...ant dvieju kartoniniu batu dezuciu pameginau... prie progos nuotraukas ikelsiu.
Turiu klausima, nesneturiu laiko visos temos perskaityti....ar kas bandete kaledinius zaisliukus daryti. Manau turetu nepaprastai grazus buti?
Turiu klausima, nesneturiu laiko visos temos perskaityti....ar kas bandete kaledinius zaisliukus daryti. Manau turetu nepaprastai grazus buti?
Jau ir as baigiu skyle kedeje prasedeti beskaitunedama... ir radau pas Kunigunda78 zaisliuku, gal galetum trumpai papasakoti ant kokiu zaisliuku darai ir ar ta pati technika kaip ant dezuciu?
Papildyta:
JUSTA22 as norejau paklausti is kur gaunate tokiu dezuciu arbatai?
Papildyta:
QUOTE(Domė @ 2007 08 23, 21:08)
dezutes arbatai pirkau Kaune, bazese, kazkurioje is indu parduotuviu. Bet jau pora menesiu tu dezuciu neatveza
QUOTE(justess22 @ 2007 08 23, 21:47)
dezutes arbatai pirkau Kaune, bazese, kazkurioje is indu parduotuviu. Bet jau pora menesiu tu dezuciu neatveza
Gaila nuostabi dovanele butu.
Gal kam skubiai ko reikia is ARTmanijos, man rytoj zeda tevai nuoirkti prekiu, tai Kaunietems galiu nupirkti ko reikia. Jei parasysite iki siandienos vakaro, tai nupirktu ir jums.