Moira, vargu ar rasi laką ar dažus kurie tiktų sąlyčiui su maistu. Aš naudoju bespalvius vitražinius dažus, man laiko puikiai, bet darbai daugiau dekoratyviniai, plaunu labai retai. Laikiau vandenyje ir ploviau tik tam kad įsitikinti, ar laikys. Matyt reikia susitaikyti su tuo kad mūsų darbeliai yra daugiau dekoratyviniai o ne buitiniai (aš apie indus ) Spec. dažus ar lakus gal keramikai naudoja, bet ten ir degimo temperatūra ir krosnys ir....t.t. Išvada----reikia pažįstamo keramiko
ziogelis 2, nekompleksuok dėl tų raukšlių (nors aš ko gero irgi nervinčiausi). Na nežinau, nuotraukoje tų raukšlių nesimato, tai man kėdė labai net patinka
Kunigunda, tau nors taip išeina, o man kolkas su sadolinu + tuo prancūzišku išviso nieko nesigavo . Teks kovoti su jais toliau.
O artmanijos konkurse matau mūsų forumietės dalyvauja.......gal reiktų ir man drąsą sukaupti
ačiū visoms už "raukšlių palaikymą" tiek to, bus jų ir daugiau
dar vieną tokią kėdę turiu, vaikų kambariui dekoruosiu kaip nors, tai tada vėl pasirodysiu visoms kūrybinės sėkmės
dar vieną tokią kėdę turiu, vaikų kambariui dekoruosiu kaip nors, tai tada vėl pasirodysiu visoms kūrybinės sėkmės
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 20, 13:04)
Nu tikrai, akys raibsta nuo tokio grozio !
Bandžiau ir aš tepti sadoliną+ prancūzišką kraką, š... gavos t.y niekas neįvyko
cikcak laisvai , sudalyvauk
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 08 22, 10:02)
štai mano kėdė su tomis nepavykusiomis gėlėmis prieš ir po
Aha man ir ji labai graziai isejo, super
As tai pradejau dekupazint knygu spintele tokia bet sakiau tai dekupazuosiu tik dureles
QUOTE(pavonija @ 2007 08 22, 16:15)
keista, nes tikrai dariau su sadolinu
QUOTE(DarkMind @ 2007 08 22, 10:50)
: stalas, man labai labai patiko, originaliai sugalvojai, ir visa aplinka nereali o vat servetėlės šitos su aguonom man baisiai raukšlėjasi ir plyšta
QUOTE(cikcak @ 2007 08 22, 15:30)
O artmanijos konkurse matau mūsų forumietės dalyvauja.......gal reiktų ir man drąsą sukaupti
kaupk kaupk :
einu ir aš pasižvalgyt kas ten gero
QUOTE(pavonija @ 2007 08 22, 17:15)
na suintrigavot, tuoj ir aš pabandysiu su sadolinu, rytoj papasakosiu kaip pavyko
hm... bet as skaiciau cia kazkur kad viena is siu priemoniu kai uztepi, (nepamenu ar vitrazinius dazus ar mediuma stikliu) reikia inda pakaitint orkaitej tai gal kaui jau pakaitini, viskas uzsitvirtina ir nebenusiplauna
ar ne??
nu, pasakykit jus man ziolpai, nes nieko nebesuprantu negi ner tokios priemones kuri vandeniui tikrai atspari butu
beje, aciu uz atsakyma
ar ne??
nu, pasakykit jus man ziolpai, nes nieko nebesuprantu negi ner tokios priemones kuri vandeniui tikrai atspari butu
beje, aciu uz atsakyma
QUOTE(Moira @ 2007 08 22, 21:02)
hm... bet as skaiciau cia kazkur kad viena is siu priemoniu kai uztepi, (nepamenu ar vitrazinius dazus ar mediuma stikliu) reikia inda pakaitint orkaitej tai gal kaui jau pakaitini, viskas uzsitvirtina ir nebenusiplauna
ar ne??
beje, aciu uz atsakyma
ar ne??
beje, aciu uz atsakyma
realiai, tai butent mediumas stiklui yra skirtas specialiai padengti indus, is kuriu paskui butu valgoma. Viena forumiete, kuri anksciau buvo sios temos siela- visus indus maistui dare su juo ir jokiu nusiskundimu neturejo. Vitraziniai dazai -tikrai netinkami salyciui su maistu
taciau, yra teke sutikti menininku, kurie pasisako uz tai, kad tik aukstoje temperaturoje iskaitinti grazuruoti indai gali buti tinkami salyciui su maistu
siuo atveju idealiausia iseitis yra - permatomos lekstes ir dekoruoti ju blogaja puse -tada aptepti vitraziniais dazais ir iskepti.
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 08 22, 23:12)
realiai, tai butent mediumas stiklui yra skirtas specialiai padengti indus, is kuriu paskui butu valgoma. Viena forumiete, kuri anksciau buvo sios temos siela- visus indus maistui dare su juo ir jokiu nusiskundimu neturejo. Vitraziniai dazai -tikrai netinkami salyciui su maistu
taciau, yra teke sutikti menininku, kurie pasisako uz tai, kad tik aukstoje temperaturoje iskaitinti grazuruoti indai gali buti tinkami salyciui su maistu
siuo atveju idealiausia iseitis yra - permatomos lekstes ir dekoruoti ju blogaja puse -tada aptepti vitraziniais dazais ir iskepti.
o mediumas nekepamas orkaitej??? tik vitrazinia??
ir dar: mediumo stiklui tik toj parduotuvelej klaipedoj yra? tai as ketinu atsisusti, siuntimas 6lt, tai gal dar kam nors ko nors reikia, kad siuntimas pigiau atsietu?? gal kas susikooperuoti nori?
i az
QUOTE(Moira @ 2007 08 22, 21:25)
o mediumas nekepamas orkaitej??? tik vitrazinia??
kepamas, tik vitraziniai berods, pigiau gaunasi siam reikalui
Gražių darbelių paispylė. o aš nieko nedarau - tik kaupiu, kaupiu ir...pensijos laukiu
gal vilnietėm jau žinoma-žbet dailininių parduotuvėje, prie Cvirkos, yra labai dailių, plačių, kelių išmatavimų medinių rėmelių, puikaii tinkančių dekupažui. ir kaina nedidukė, tik kad nėra tos nugarinės dalies, arba atnešus po to prišaudo, arba pačiai tenka mastyti.
o vakar dar viena idėja kilo-dekoruoti šepečius medinius-rūbam, batam šveisti. nebrangu ir akcentas mielas
gal vilnietėm jau žinoma-žbet dailininių parduotuvėje, prie Cvirkos, yra labai dailių, plačių, kelių išmatavimų medinių rėmelių, puikaii tinkančių dekupažui. ir kaina nedidukė, tik kad nėra tos nugarinės dalies, arba atnešus po to prišaudo, arba pačiai tenka mastyti.
o vakar dar viena idėja kilo-dekoruoti šepečius medinius-rūbam, batam šveisti. nebrangu ir akcentas mielas