Na ką peržiūrėjau ir aš naujos parduotuvės lentynas. Patiko tik tai, kad kolkas pirmoji pard. su tokiu plačiu prekių pasiūlymu. Ko gero reikės gundytis užsisakyti. O štai parodyti daiktai- oi oi, aš su merginom pilnai sutinku
. Dėl skonio gal ir neverta ginčytis, bet dėl kogi jei ne dėl jo visi ir ginčijasi
. O gal kai kam tie daiktai bus grąžūs. Man tai nuotraukos visai prastos, tai negalima, labai jau buitiškai pateikta
Aš pati gerai fotografuoti nesugebu, prašau dukros, o jei reiktų ruošti pardavimui, tai jaučiu versčiau ją padaryti 10 varijantų, kol man tiktų. Kol kas dar tik kaupiuosi savo dekoruotų daiktų parduotuvėlės atidarymui, bet jau matau, kaip svarbu geras vaizdas. Man labai patinta Justės22parduotuvėlė, lakoniška skoninga. O šiaip, tai mane šis tas sudomino iš pasiūlytų medžiagų.
mijaka tu rodos klausiai dėl deku popieriaus. Man tai jis išvis nelabai
. Tinta tik ant lygių paviršių, slėpti jo kraštus sunkiai sekasi. Nežinau
nelabai jis man patinka. Tas jo nelankstumas mane erzina, negaliu su juo smarkiai "įsibėgėti", labai jau jo savybės mane riboja. Man geriau servetėlė. Na bet čia kaip kam
Dariau sūnui spintelę, tai dar daug maž pakenčiamai, reikės nuotrauką pasiieškoti.