Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

QUOTE(Koxamte @ 2007 07 15, 21:28)
PAziurekit koks fainas tinklapiukas  mirksiukas.gif  thumbup.gif  Dekupazo parduotuvike

Kalbant apie baldų dekorą tai dar reiktų padirbėti smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas galesite pagelbeti

Gal kazkas yra dalyvaves arba turi kokiu atsiliepimu apie UAB Puse plus, jie organizuoja dekupazo kursus Kaune bei kituose miestuose? Gal kam teko dalyvauti ar kazka apie juos girdeti?

Labai dekinga,

Jorune
Atsakyti
QUOTE(jorute @ 2007 07 15, 22:31)
Sveiki, gal kas galesite pagelbeti

Gal kazkas yra dalyvaves arba turi kokiu atsiliepimu apie UAB Puse plus, jie organizuoja dekupazo kursus Kaune bei kituose miestuose? Gal kam teko dalyvauti ar kazka apie juos girdeti?

Labai dekinga,

Jorune

Sakyčiau kaina, tai tokia blink.gif
Neverta tiek pinigų paklot - geriau kelis kart perskaityk forumą, be to briedžiukė organizuodavo kursus (kur kas pigiau), kaip dabar nežinau 4u.gif

va gali pasidomėti čia: www.artdeco.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 15 liepos 2007 - 23:35
www.papermart.com
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 15, 21:28)
PAziurekit koks fainas tinklapiukas  mirksiukas.gif  thumbup.gif  Dekupazo parduotuvike

na va, kaip tik ir laukiau kol kažkas panašaus atsidarys thumbup.gif einu po parduotuvę žvalgytis wub.gif

o jau klausimų pas mane susikaupė... blush2.gif dirbans su dvikomponenčiu sendinimo lauku, kai jau darbas baigtas ir skilinėjimai užtepti, ar galima lakuoti darbą akriliniu laku ? g.gif pabandžiau kampelyje ir sakyčiau man ten į košę viskas susirinko...žinau, kad lig tai greikia purkšt aerozoliniu laku ? kokį perkat ? ax.gif

ir dar klausimas - kaip dirbt su dekupažo popierium ?? g.gif kaip jį paplonint...nes raukšlelių tai tikrai nesusidaro bet gi jis baisiai storas, viskas matosi unsure.gif kažką ne taip darau
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 15, 23:19)
Kalbant apie baldų dekorą tai dar reiktų padirbėti  smile.gif

as vakar irgi ziurinejau Senasnaujas.lt, bet pasibaisejau as tais darbeliais, kurie demonstruojami. Nu gal mano skonis ne tas, bet ten tokiu tragisku variantu padaryta, kad ojojoj doh.gif As nedrisciau zmonems siulyti savo dekoravimo paslaugu, jei daryciau kazka tokiam stiliuj, kaip kad tam puslapyje. Ir siaip, man pacio puslapio apipavidalinimas toks nelabai...o serveteles su fotiku belenkaip nufotkintos ir sudetos i ju parduotuvele g.gif niu, kazkaip norejau su jumis pasidalinti savo mintimis, nes ko tais papiktino tas puslapis mane schmoll.gif tik dekupazo popieriaus gan idomaus ten yra - del sito tai nesigincysiu lotuliukas.gif
Reziume: manau, kad kai kuriu mamyciu pirmi dekupazo darbai yra daug geresni ir skoningesni, nei tame puslapyje demonstruojami. Cia visoms mamytems 4u.gif mirksiukas.gif

o kai MB parodziau vakar tame puslapyje esancias dekoruotu daiktu foto ir pajuokavau, kad ir as taip padarysiu, tai jis nejuokais pasake, kad su visais dekupazais tada is namu eiciau, pakol tu baisiu darbu neparduociau kam nors lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
tikrai toj parduotuvėj rodomi baldai ir man, nors aš tik pradedančioji, baisūs, tikrai nesusižavėčiau dekupažu jei būčiau pirma tuos daiktus pamačius, eina sau, geriau jau jų nedėtų schmoll.gif
Atsakyti
na ir aš įlindau tuos darbelius pažiūrėt g.gif šiaip tai man kai kurių nuotraukų net neužkrovė, tik iki pusės doh.gif apie darbelių grožį ar negrožį nieko nesakysiu, bet kad nuotraukos galėtų būti geresnės kokybės tai tikrai...visdėlto čia ne koks paprastas skelbimukas internete...tai apie gražesnį apipavidalinimą galima būtų pagalvoti, čia sutinku su justess. Gal tada ir tie darbeliai gražesni atrodytų unsure.gif ypač man nepatiko rožonė taurė su rožytėmis unsure.gif atrodo, kad ant jos storiausiai sluoksnis dažų užteptas...
ai, man vistiek parduotuvė svarbiau buvo irnesakyk.gif bet puseplus kainos mažesnės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 07 16, 12:18)
na ir aš įlindau tuos darbelius pažiūrėt  g.gif  šiaip tai man kai kurių nuotraukų net neužkrovė, tik iki pusės doh.gif apie darbelių grožį ar negrožį nieko nesakysiu, bet kad nuotraukos galėtų būti geresnės kokybės tai tikrai...visdėlto čia ne koks paprastas skelbimukas internete...tai apie gražesnį apipavidalinimą galima būtų pagalvoti, čia sutinku su justess. Gal tada ir tie darbeliai gražesni atrodytų  unsure.gif ypač man nepatiko rožonė taurė su rožytėmis  unsure.gif  atrodo, kad ant jos storiausiai sluoksnis dažų užteptas...
ai, man vistiek parduotuvė svarbiau buvo irnesakyk.gif bet puseplus kainos mažesnės   blush2.gif

as irgi del foto kokybes pasibaisejus buvau...jau pas mamytes kai kurias simta kartu geresnes foto idetos ju asmeniniuose albumuose nei cia oficialioje parduotuveje doh.gif o kainu as dar nespejau isstudijuoti...beje, ar ten kur nors raso, kiek siuntimas kainuoja i kitus miestus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 16, 11:25)
beje, ar ten kur nors raso, kiek siuntimas kainuoja i kitus miestus? g.gif

niekur nerašoma, matyt apie tai praneša e-mailu kai užsisakai g.gif

Atsakyti
Na ką peržiūrėjau ir aš naujos parduotuvės lentynas. Patiko tik tai, kad kolkas pirmoji pard. su tokiu plačiu prekių pasiūlymu. Ko gero reikės gundytis užsisakyti. O štai parodyti daiktai- oi oi, aš su merginom pilnai sutinku g.gif schmoll.gif schmoll.gif verysad.gif doh.gif doh.gif. Dėl skonio gal ir neverta ginčytis, bet dėl kogi jei ne dėl jo visi ir ginčijasi bigsmile.gif tongue.gif . O gal kai kam tie daiktai bus grąžūs. Man tai nuotraukos visai prastos, tai negalima, labai jau buitiškai pateikta doh.gif doh.gif Aš pati gerai fotografuoti nesugebu, prašau dukros, o jei reiktų ruošti pardavimui, tai jaučiu versčiau ją padaryti 10 varijantų, kol man tiktų. Kol kas dar tik kaupiuosi savo dekoruotų daiktų parduotuvėlės atidarymui, bet jau matau, kaip svarbu geras vaizdas. Man labai patinta Justės22parduotuvėlė, lakoniška skoninga. O šiaip, tai mane šis tas sudomino iš pasiūlytų medžiagų.

mijaka tu rodos klausiai dėl deku popieriaus. Man tai jis išvis nelabai schmoll.gif . Tinta tik ant lygių paviršių, slėpti jo kraštus sunkiai sekasi. Nežinau g.gif g.gif nelabai jis man patinka. Tas jo nelankstumas mane erzina, negaliu su juo smarkiai "įsibėgėti", labai jau jo savybės mane riboja. Man geriau servetėlė. Na bet čia kaip kam ax.gif Dariau sūnui spintelę, tai dar daug maž pakenčiamai, reikės nuotrauką pasiieškoti.
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 07 16, 14:49)
Kol kas dar tik kaupiuosi savo dekoruotų daiktų parduotuvėlės atidarymui, bet jau matau, kaip svarbu geras vaizdas. Man labai patinta Justės22parduotuvėlė, lakoniška skoninga. 

4u.gif dėkoju už tokį įvertinimą blush2.gif Man pačiai labai svarbu yra estetinis vaizdas, tai kankinu tuos savo daiktus befotografuodama iki begalybės lotuliukas.gif iš kokių 50 nuotraukų jau sugebu porą patinkančių išsirinkti mirksiukas.gif

o dėl dekupažo popieriaus, tai aš su juo irgi nelabai moku dirbt schmoll.gif jis man per storas....pasirodo, klijuojant dekupažo popierių būtinai paskiau reikia šešėliuoti - tik taip nesimatys popieriaus kontūro, nes akriliniai dažai uždeda ant daikto tam tikrą sluoksnį ir tada nesijaučia kontūro ax.gif
Atsakyti