Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

O ar kas realiai bandėt tą Facetten lack? gal galit kokių pliusų -minusų paminėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 08 21, 10:34)

ar matėt kokių grožybių senasnaujas atsirado  bigsmile.gif  čia aš apie sendinimo priemones  bigsmile.gif

Matėm, jaučiu verks mano sąskaitėlė banke verysad.gif verysad.gif doh.gif .

O mane kaip ir Pavoniją tas fac....kažkokstai lakas irgi labai domina. Dėl spalvos tai ko gero reikėtų bespalvį imti, o štai koks jis darbo procese ? Žinau kad kažkas naudoja, mačiau viena forumietė vežė merginoms iš vokietijos šito lako, tik kažkaip neatgaminu ar buvo atsiliepimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 08 21, 12:23)
Matėm, jaučiu verks mano sąskaitėlė banke  verysad.gif  verysad.gif  doh.gif .

O mane kaip ir Pavoniją tas fac....kažkokstai lakas irgi labai domina. Dėl spalvos tai ko gero reikėtų bespalvį imti, o štai koks jis darbo procese ? Žinau kad kažkas naudoja, mačiau  viena forumietė vežė merginoms iš vokietijos šito lako, tik kažkaip neatgaminu ar buvo atsiliepimų  g.gif

as turiu ta laka, bet kol kas niekas po ranka nepakliuna ant ko galeciau isbandyti ax.gif
Atsakyti
Aš kol kas tą Facettenlack bandžiau tik ant medžiagos (nors ten ir neparašyta, kad ant medžiagos naudot galima lotuliukas.gif ). Taigi š... gavosi, nes medžiaga pradėjo riestis, kai lakas ėmė trauktis ax.gif Bet labai nenusiminiau, nes suskilinėjimai tai gražūs gavosi. Kai darysiu batų dėžę - būtinai panaudosiu thumbup.gif

Klausykit, o ryžinis popierius iš Senas naujas storas ar panašiai kaip servetėlė storio? g.gif Nečiupinėjau niekada schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 21 rugpjūčio 2007 - 18:48
kaip zadejau rodau savo dezute -nu nesigauna man tie istrukimai stambus, nors tu ka doh.gif -antra sluoksni tepiau po kokios 1val ir 15 min.-virsus sutrukinejo, o sonai - schmoll.gif -teko po lempa pakisus palaikyti-tai tada ir nuejo viskas smulkiai smulkiai blink.gif
o sita apacia pagulejus saulejo paliko tokia
Atsakyti
štai mano kėdė su tomis nepavykusiomis gėlėmis verysad.gif prieš ir po
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 08 22, 10:02)
štai mano kėdė su tomis nepavykusiomis gėlėmis verysad.gif  prieš ir po

o kodėl tos gėlės nepavykusios? Labai graži kėdė. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 22, 10:26)
o kodėl tos gėlės nepavykusios? Labai graži kėdė. bigsmile.gif

nu nevykusiai tos didelės priklijuotos g.gif susiraukšlėjo servetėlė klijuojant..tos mažos tai pusė velnio g.gif o va didelės iš arti visai ne kas schmoll.gif na, laimė tik, kad ta kėdė daugiau dekoracinę funkciją atlieka - tokia paliegus, kad ant jos nesėdim blush2.gif ji miegamajam stovi, nakčiai sukraunu pagalvėlės ir lovatiesę ant jos, va ir tiek ax.gif MB sako - nestraduok, vistiek nieks nemato jos miegamajam lotuliukas.gif bet aš tai matau, kasdien g.gif ai, teks susigyvent ir pamiršt
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 08 22, 10:40)
nu nevykusiai tos didelės priklijuotos g.gif susiraukšlėjo servetėlė klijuojant..tos mažos tai pusė velnio g.gif o va didelės iš arti visai ne kas schmoll.gif na, laimė tik, kad ta kėdė daugiau dekoracinę funkciją atlieka - tokia paliegus, kad ant jos nesėdim blush2.gif ji miegamajam stovi, nakčiai sukraunu pagalvėlės ir lovatiesę ant jos, va ir tiek ax.gif MB sako - nestraduok, vistiek nieks nemato jos miegamajam lotuliukas.gif bet aš tai matau, kasdien g.gif ai, teks susigyvent ir pamiršt

o tu įsivaizduok, kad ten taip ir turi būti, nes tikrai gražiai atrodo. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 22 rugpjūčio 2007 - 09:45
Labai gražiai atrodo kėdutė super! aš kai stalą dariau su gėlėm tai irgi šiektiek pasiraukšlėjo bet kas matė sakė kad tikroviškiau atrodo smile.gif buvo galvojančių kad tikras gėles užklijavau lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes, labai grazus darbeliai jusu cia visu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

as paklaust noriu... stengiaus skaityt temas nuo pradziu, bet jau net uzpakalis prie kedes prilipo, tai labai nemuskit uz sita klausima blush2.gif blush2.gif

skaiciau, kad vienos naudoja mediuma stiklui, o kitos bespalvius vitrazinius dazus.. o kuris variantas geresnis?
cia as kaip suprantu jie naudojami tam, kad butu atsparus vandeniui, ar ne? ar pasiteisina sitos priemones?
o jeigu lekste padengi mediumu stiklui (keramikine) arba vitraziniais bespalviais, tai is jos galima valgyt? nekenksminga?

man reik kazkokios priemones, kuri tikrai gerai uztvirtintu piesini ant lekstes, kad neatsiplautu, nes mane jau apgavo pardaveja...sake cia specialus dazai keramikai, neatsilpauna,ir jau po pirmo plovimo puse piesinio nuejo schmoll.gif tai gal jei padengciau viena is siu priemoniu tokios nelaimes isvengciau g.gif

nemuškit labai 4u.gif
aciu uz atsakyma wub.gif
Atsakyti
Patiko man wub.gif

user posted image
Atsakyti