Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

Sveikos, merginos biggrin.gif aš čia vienu klausimu, gal kuri bandėt. Turėjau aš tekstilei mediumą Marabu firmos dar iš uups'iuko siuntinio kažkurio žieminio tokiam stikliniam indely. Tas mediumas buvo pva kliju tirstumo, na gal vos vos skystesnis. Taigi baigėsi jis man ir teko ant smūgio ieškot Lietuvoj tekstilinio mediumo. Radau "Artmanijoj" tokį iš TO-DO Paint. Bet jis toks skystas kaip pienas. Kol kas dar neišbandžiau, bet iškart teiraujuos, gal jau buvo bandžiusių su juo? Kaip jis? Ar gerai tvirtina? Ar ne per skystas? Atrodo buteliukas šitaip:
user posted image Būsiu labai dėkinga už komentarus blush2.gif
Atsakyti
Aha, gera idėja laikrodžiui vinilo plokštelė, tik iš kur ją dabar gauti? g.gif Esu mačius ir rusės jas naudoja tuo pačiu tikslu.
O čia mano darbas, truputį kitokia dėžė- vynui rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 08 18, 01:09)
mijaka, supratau.....jau nusipirkai  biggrin.gif Na gal tavo dangtelis bus sandaresnis ir lakas neuždžius. Dėl jo naudojimo, jei kas neaišku bus klausk, nes kol aš jį perkandau  doh.gif  doh.gif Bet ką gali žinoti, gal tu su juo iškarto susidraugausi  biggrin.gif
kunigunda78 vieno komponento nėra prasmės naudoti, nes juk antrasis ir suskaldo pirmajį. Vat nebent tą pirmą kažkuo pakeitus, bet aš tai jau nebeeksperimentosiu. Beje, lakai kurių nuotrauką mijaka įdėjo, duoda man rodos labai panašų efektą, o naudotis jais žymiai lengviau. Man vieną iš jų Pavonija buvo rekomendavusi, ji patenkinta (CRACKLE SOTTILE rodos šitas)

jo, tą laką jau nusipirkau iš meno mūzos doh.gif na...kol kas nieko, dar sekasi, tik nepirkau patinos, o ir neturi jie šiuo metu pardavime, tai va, kai nupirksiu bus matyt, patiks jis man ar ne g.gif nes skilinėjimai liuksiški, ale neturiu kuo įtrint doh.gif
o Sottile tai thumbup.gif: labai gražūs ir dideli skilinėjimai gaunasi, man baisiaii patinka...ale nebūčiau aš, jei visko neišbandyčiau...tai bandysiu ir tą prancūzišką laką perkąst doh.gif
QUOTE(justess22 @ 2007 08 18, 14:28)
Senokai besirodžiau su savais darbeliais blush2.gif

justess, labai gražu wub.gif ypač krikšto lentutės nerealios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=pavonija,2007 08 18, 20:28]
Aha, gera idėja laikrodžiui vinilo plokštelė, tik iš kur ją dabar gauti? g.gif Esu mačius ir rusės jas naudoja tuo pačiu tikslu.
O čia mano darbas, truputį kitokia dėžė- vynui rolleyes.gif
user posted image
[/quot

Visas kalnas namuos plokšelių, galiu duot už servetėlę ax.gif .. Dar bandžiau ant disko daryt, bet tokio nediduko mechanizmo nerandu .
Atsakyti
Daug dekupažo idėjų: 4u.gif

http://picasaweb.goo...com/ngdecoupage
Atsakyti
esi girdejus apie dekupaza...cia dar senais laikais...bet atrodo sudetinga... g.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 08 18, 20:43)
justes22, labai labai gražu  rolleyes.gif  rolleyes.gif

QUOTE(mijaka @ 2007 08 18, 23:13)
justess, labai gražu wub.gif ypač krikšto lentutės nerealios wub.gif  wub.gif  wub.gif

dėkui 4u.gif
o su viniline plokštele aš esu kažkada senai laikrodį darius, tik ne dekupažo būdu dekoruotas buvo... bet atsargiai reikia su tokiu laikroduku...nes aš netvirtai prie sienos buvau prikabinus, tai nukrito ir suskilo viskas verysad.gif
Atsakyti
Servetėlių lobynas akių paganymui ar seilės pavarvinimui: rolleyes.gif

http://picasaweb.goo...CIONServilletas
Atsakyti
kazi o lietuvoj yra tu serveteliu viokiausiu...pastaruoju metu tai visos vienspalves....
Atsakyti
Yra tikrai nemažai rūšių, aišku ir kainos atitinkamos ax.gif
Net Maximose dabar nemažai galima rasti.
Atsakyti
padariau bandyma su tuo prancuzisku mediumu
tai va-cia yra daryta ant paprastos plastmasines ploksteles-pirma nulakavau paprastu sadolino laku, o paskui nat virsaus ta antra mediuma-gavosi taip kaip matot
user posted image
cia dariau ant plastmasines dezutes, kuri buvo nudazyta baltais akriliniais dazais, paskui nulakuota sadolinu ir ant virsaus antras komponentas bei dziovinta fenu-gavosi visiska nesamone doh.gif
user posted image
tad dezute teko teplioti ir pirmu, ir antru komponentu- ryt vakare imesiu kas gavosi, bet jau dabar galiu pasakyti, kad ziauriai nepatinka tas geltonumas nuo situ mediumu, o taip norisi, kad ji taip ir isliktu balta verysad.gif
Atsakyti
pirmas variantas visai gerai gavos thumbup.gif , o antram matosi, kad sutraukė laką, nepatiko fenas tongue.gif . esu ir aš džiovinus tuo pačiu laku lakuotą darbą, tik abu sluoksniai buvo tos pačios rūšies, tai irgi sutraukė- vadinas reik džiovint natūraliai.
Atsakyti