Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

QUOTE(Romanson @ 2007 08 17, 15:08)

Cikcak isduok paslapti koks cia lakas, kad toki stambus suskilimai? ax.gif  bigsmile.gif

spėju, kad tas iš meno mūzos g.gif
Atsakyti
mijaka, atspėjai 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Na šito lako tai jau tikrai nerekomenduoju nono.gif , su juo labai sunku, nors ir gražiai išeina. Be to ilgiau jo nenaudojus, pirmasis komponentas sukietėjo, teks viską išmesti mad.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 08 17, 21:18)
Na šito lako tai jau tikrai nerekomenduoju nono.gif   

cikcak, pervėlu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 08 17, 20:18)
mijaka, atspėjai  4u.gif  4u.gif  4u.gif . Na šito lako tai jau tikrai nerekomenduoju nono.gif    , su juo labai sunku, nors ir gražiai išeina. Be to ilgiau jo nenaudojus, pirmasis komponentas sukietėjo, teks viską išmesti  mad.gif

doh.gif ir as toki turiu, nu bet niekaip neprisiverciu ji naudoti, nes taip ziauriai jis man nepatinka, o dar tas kvapas
o sakyk, tu nebandei tik to antro komponento tepti? As gal ir klystu, bet man toks ispudis susidares, kad su tuo pirmu yra tiesiog siekiama pageltusi efekta isgauti g.gif
Atsakyti
o tai koki man nusipirkti ta dvikomponenti?su kuriuo paprasciausiai g.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 08 17, 22:44)
o tai koki man nusipirkti ta dvikomponenti?su kuriuo paprasciausiai g.gif  blush2.gif  doh.gif

na pvz.
user posted imageuser posted image
turiu vieną iš šitų ir man patinka, kiek žinau jie skiriasi tuo, kad su vienu išgaunami stambesni o su kitu smulkesni štrūkimai g.gif bent taip man parduotuvėj aiškino
šitus gali užsisakyt iš www.senasnaujas.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 17 rugpjūčio 2007 - 22:29
mijaka, supratau.....jau nusipirkai biggrin.gif Na gal tavo dangtelis bus sandaresnis ir lakas neuždžius. Dėl jo naudojimo, jei kas neaišku bus klausk, nes kol aš jį perkandau doh.gif doh.gif Bet ką gali žinoti, gal tu su juo iškarto susidraugausi biggrin.gif
kunigunda78 vieno komponento nėra prasmės naudoti, nes juk antrasis ir suskaldo pirmajį. Vat nebent tą pirmą kažkuo pakeitus, bet aš tai jau nebeeksperimentosiu. Beje, lakai kurių nuotrauką mijaka įdėjo, duoda man rodos labai panašų efektą, o naudotis jais žymiai lengviau. Man vieną iš jų Pavonija buvo rekomendavusi, ji patenkinta (CRACKLE SOTTILE rodos šitas)
Atsakyti
Skilinėjimas tų dviejų skiriasi. Bent jau man sottile labai patinka.
Šitam puslapyje parodyta koks skilinėjimas gaunas. (trputį žemiau pavažiuokit, ten bus)
http://www.decoupage....pl/crackle.php
Atsakyti
Nusipirkom naują fotiką, tralialia clap.gif , taigi įdėsiu nuotraukytę, ką padariau iš vinilinės plokštelės ax.gif
http://public.fotki..../laikrodux.html
tik rodykles turbūt reikės juodai nudažyt, ar ne? g.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif
QUOTE(oaze @ 2007 08 18, 11:41)
Nusipirkom naują fotiką, tralialia  clap.gif , taigi įdėsiu nuotraukytę, ką padariau iš vinilinės plokštelės  ax.gif 
http://public.fotki..../laikrodux.html
tik rodykles turbūt reikės juodai nudažyt, ar ne?  g.gif

laaaabai gražu
Atsakyti
Senokai besirodžiau su savais darbeliais blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
čia ne vien dekupažas, bet ir šios technikos nemažai yra ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Mano SM tema

user posted image MANO DEKORUOTAS PASAULIS user posted image
[/quote]
Atsakyti
justes22, labai labai gražu rolleyes.gif rolleyes.gif

oaze, liuks idėja padaryti laikrodį iš vinilo thumbup.gif , o aš kaip tik turiu nusipirkus mechanizmą ir vis mąstau kur čia man jį pitaikius. O padaryta gerai, tik kaip ir pati sakai gal reikėtų rodykles išryškinti ax.gif
Atsakyti