Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

bonza - pirmieji bandymai tikrai puikūs thumbup.gif Tik akį rėžia kažkoks metalinis daiktas šalia gražaus rėmelio, o dar kažkokios baltos linijos žaižaruoja. Norėtųsi,kad niekas netrukdytų apžiūrėti gražų darbą ax.gif Tas pats ir antroje nuotraukoje-gi spintutę galima nufotografuoti taip,kad matytųsi tik grindys ir siena ( o dėžės gi čia nereikalingos). Nesupyk tik, tai tik nuoširdus patarimas fotografuojant vengti nereikalingų daiktų smile.gif
Sėkmės tolimesniuose bandymuose 4u.gif
Atsakyti
dekui uz patarimus bet kad nera tiek vietos kad galeciau demonstruot be pasaliniu daiktu (gyvenam du zmones vienam kambary...) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 08 15, 13:59)
dekui uz patarimus bet kad nera tiek vietos kad galeciau demonstruot be pasaliniu daiktu (gyvenam du zmones vienam kambary...)  blush2.gif

pas mane ta pati problema.. tai smulkesnius daiktus ant palanges fotografuoju..

Beziuredama jusu grozybes vis gundausi pati pradet dekupazinti..

Skaiciau kad naudojat Sadolin "effect" skilinejimam.. (lyg ir taip supratau).. o kur jo gaut Kaune pirkt? nes bandziau rast Megoj senukuose tai neradau.. ir konsultantai tik peciais guzciojo.. Kokia jo mazdaug kaina?
O akriliniai dazai tai cia ir tie kuriais sienas dazo? (vandeniu skiedziami) g.gif

Manau kai pradesiu dirbt daugiau klausimu atsiras.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Airy @ 2007 08 15, 15:35)
pas mane ta pati problema.. tai smulkesnius daiktus ant palanges fotografuoju..

Beziuredama jusu grozybes vis gundausi pati pradet dekupazinti..

Skaiciau kad naudojat Sadolin "effect" skilinejimam.. (lyg ir taip supratau).. o kur jo gaut Kaune pirkt? nes bandziau rast Megoj senukuose tai neradau.. ir konsultantai tik peciais guzciojo.. Kokia jo mazdaug kaina?
O akriliniai dazai tai cia ir tie kuriais sienas dazo? (vandeniu skiedziami) g.gif

Manau kai pradesiu dirbt daugiau klausimu atsiras..  blush2.gif

Sadolin lako turėtum rasti firminėj jų parduotuvėj smile.gif Šalia aklųjų ir silpnaregių centro ant sankryžos yra, atvažiuojant nuo laisves, savanorių prospektu, silpnaregių sankyržoj dešinėj pusė, didelė iškaba rolleyes.gif turėtum rast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 08 15, 15:52)
Sadolin lako turėtum rasti firminėj jų parduotuvėj smile.gif Šalia aklųjų ir silpnaregių centro ant sankryžos yra, atvažiuojant nuo laisves, savanorių prospektu, silpnaregių sankyržoj dešinėj pusė, didelė iškaba rolleyes.gif  turėtum rast smile.gif

Dekuij smile.gif reiks ieskot rolleyes.gif
Gyvenu Kaune jau 3 metai, vazineju pagrindinem gatvem beveik kasdien.. o vis suzinau kad kazko nepastebejau smile.gif
Atsakyti
Noriu patikslint, Sadolin Antique, o ne 'effect'. Gal todėl konsultantai ir gužčiojo pečiais.
Akriliniai tinka ir tie kurie sienoms, ir tie kurie dailininkams skirti.
Atsakyti
[quote=Airy,2007 08 15, 15:35]

Tikrai juos maciau Draugystes Senukuose ir jis kazkas apie 20lt kainuoja, atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Mano pirmasis darbelis, krupnim planom:)

user posted image
Atsakyti
na, kaip ir žadėjau, dalinuos savo eksperimentu mirksiukas.gif štai kokius skilinėjimus atradau :
user posted image
user posted image

o daromi jie štai šių priemonių pagalba :
user posted image
Giotto dažus perku Maximose kaina apie 13lt, lako kaina apie 12 Lt (bet manau bet kokl lakas vandens pagrindu tiks) , tiesa nenufotkinau dar dažus, na aš paprastu akrilinius naudoju sienoms ir maišau su pigmentais.

taigi, netyčia kažką darydama pastebėjau skilinėjimus ir bandžiau prisimint ką dariau, tai kiek lentučių išpaišiau doh.gif va, ir galu gale radau "receptą" : imam akrilinius dažus ir maišom su tais GIOTTO dažais 1:1 (galima ir vien Giotto tept, bet aš maišau kad taupiau būtų lotuliukas.gif tą masę ant darbelio reikia ne tept teptuku (taip nieko nesigaus), o su kempinėle dengt. Laukiam kol išdžius, tai kokią valandą maždaug, nors aš ir parą buvau išlaukus ir suskilinėjo thumbup.gif tai va, laukiam kol išdžius ir dengiam laku, teptuku, ir aišku čia irgi galioja taisyklė - kuo storesnis lako sluoksnis - tuo didesni įtrukimai. Laukiam keliam minutes (lakas iškart darosi kaip košė kkokia) ir džiovinam fenu. Paliekam gerai išdžiuti, įtrinam aliejinius dažus ir lakuojam 4u.gif tiesa, dėl kokybės tai dar nežinau, reikia palaukt kokį mėnesį, gal ims ir atkris visi dažai lotuliukas.gif bet bent jau atrodo viskas tvirtai, be to ir aliejinius dažus įtrinu su jėga ir niekas neatsilupa...
tai štai tiek kol kas tongue.gif tuo pačiu ir darbelį įkeliu, nors dar nebaigtas, brolis mano užprašė, butinai su tuo herojum lotuliukas.gif čia skilinėjimai irgi tokiu budu padaryti, tik retoki gavosi...o smulkesnių nuotraukoj nesimato.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Romanson @ 2007 08 15, 17:14)
Tikrai juos maciau Draugystes Senukuose ir jis kazkas apie 20lt kainuoja, atrodo rolleyes.gif

aha ir aš dar prieš kelias dienas tikrai mačiau ten drinks_cheers.gif
QUOTE(*saulyte* @ 2007 08 15, 20:24)
Mano pirmasis darbelis, krupnim planom:)

man nerodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 15 rugpjūčio 2007 - 20:11
Mijaka, tu tikra šaunuolė! thumbup.gif ir eksperimentas pavykęs ir lentutė labai fainuoliška
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 08 15, 20:05)
Paliekam gerai išdžiuti, įtrinam aliejinius dažus ir lakuojam 

o tau tie aliejiniai viso darbo neuzmozoja g.gif
neturiu jokios patirties su aliejiniais, bet kai su akrilu itrinu suskilimus- tai man ir pats pavirsius pasidengia-tik dregnu skudureliu viskas nusivalo ir lieka tik itrukimuose.
Atsakyti
labos ax.gif seniai čia lankiausi... neseniai dekupažinau vieną baisią lentynėlę g.gif paprastuoju elementariuoju būdu, nes buvo per baisi ji man blush2.gif dabar atrodo įdomiau ir gražiau, bet jaučiu, trumpai galios g.gif na, rodau blush2.gif prieš ir po smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti