Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

Ačiū kam patiko mano pirmasis darbas,nelabai norėjau dėti tas nuotraukas,bet sesė padrąsino 4u.gif ,o šiandien visą vakarą toliau paišiau,tai glėsiu ryt įkelti nuotraukėles smile.gif
Atsakyti
Tomaite, garažūs darbeliai thumbup.gif
Kunigunda 78-- thumbup.gif thumbup.gif rolleyes.gif
Pavonija, ką jau čia ir bepasakysi- puiku..............kaip visada
Atsakyti
labas 4u.gif , štai foto mano vakarykščių darbų ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 14 rugpjūčio 2007 - 11:07
QUOTE(tomaite @ 2007 08 14, 10:59)
labas  4u.gif , štai foto mano vakarykščių darbų  ax.gif

bigsmile.gif gražios visos, bet labiausiai patiko Paskutinė wub.gif , aplamai dizainas labai fainas, gal žinai kur pirkti yra ax.gif
Atsakyti
tomaite thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif . O kaip pabaigai, ar dengi kuo nors kad nenusiplautų ?
Atsakyti
tomaite, labai gražu. Čia gal su mediumu stiklui?
Atsakyti
rodau savo bandymus blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kaip gražu thumbup.gif
Atsakyti
eikit sau kaip gražu viskas blink.gif
tomaite, tavo stiklo darbeliai liuksiški thumbup.gif
bonza, o čia tokios servetėlės su tulpėm didelės ? bigsmile.gif ar čia tik atrodo kad didelės...ar čia išvis ne servetėles g.gif
pavonija, tavo dėžutė wub.gif

panos, o kur jus tas Klimto servetėles gaunat ??

ir dar klausimas tom, kurios spausdina...tai jūs paskui kuo klijuojat paveikslėlį ? PVA skiestu ? g.gif ar kažkuo kitu...nes aš kai pva skiestu su vandeniu klijuoju tai man blunka spalvos nors ir būnu supurškus...o kai klijuoju kažkokiais permatomais klijais tai viskas čiki, bet ten maža tiubelė ir brangi doh.gif

aš tai krakle išradau bigsmile.gif jau kelias dienas bandymus darau lotuliukas.gif ir visai gerai sekasi... reikia tik guašo "Giotto metal paint" maximose būna ir ant viršau akrinį paprasčiausią laką...o jau skilinėjimai gražūs kokie gaunasi, bent jau man... wub.gif fotkes įmesiu...gal rytoj mastau.gif
Atsakyti
b[B]onza bigsmile.gif ypač rėmelis smile.gif thumbup.gif
mijaka,būtinai parodyk tuos savo atradimus-eksperimentus smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 15 rugpjūčio 2007 - 09:35
QUOTE(mijaka @ 2007 08 14, 22:11)

aš tai krakle išradau  bigsmile.gif jau kelias dienas bandymus darau lotuliukas.gif ir visai gerai sekasi... reikia tik guašo "Giotto metal paint" maximose būna ir ant viršau akrinį paprasčiausią laką...o jau skilinėjimai gražūs kokie gaunasi, bent jau man... wub.gif  fotkes įmesiu...gal rytoj mastau.gif

Butinai ir priemones nufotkink su kuriomis darei, visoms bus zymiai aiskiau
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 08 14, 21:11)
eikit sau kaip gražu viskas  blink.gif
tomaite, tavo stiklo darbeliai liuksiški  thumbup.gif
bonza, o čia tokios servetėlės su tulpėm didelės ?  bigsmile.gif ar čia tik atrodo kad didelės...ar čia išvis ne servetėles g.gif
pavonija, tavo dėžutė  wub.gif

panos, o kur jus tas Klimto servetėles gaunat ??

ir dar klausimas tom, kurios spausdina...tai jūs paskui kuo klijuojat paveikslėlį ? PVA skiestu ? g.gif ar kažkuo kitu...nes aš kai pva skiestu su vandeniu klijuoju tai man blunka spalvos nors ir būnu supurškus...o kai klijuoju kažkokiais permatomais klijais tai viskas čiki, bet ten maža tiubelė ir brangi doh.gif

aš tai krakle išradau  bigsmile.gif jau kelias dienas bandymus darau lotuliukas.gif ir visai gerai sekasi... reikia tik guašo "Giotto metal paint" maximose būna ir ant viršau akrinį paprasčiausią laką...o jau skilinėjimai gražūs kokie gaunasi, bent jau man... wub.gif  fotkes įmesiu...gal rytoj

QUOTE(pavonija @ 2007 08 15, 09:35)
b[B]onza  bigsmile.gif  ypač rėmelis  thumbup.gif
mijaka,būtinai parodyk tuos savo atadimus-eksperimentus smile.gif  drinks_cheers.gif

Dekui blush2.gif wub.gif wub.gif 4u.gif cia pirmieji bandymai blush2.gif per iseigines kibsiu i rimtesnius bandymus blush2.gif
Atsakyti