na va radau ta laida: http://www.lrt.lt/ar...lter=2007-05-06
ten kur kalba verslininke inga krukauskiene ir ji rodo dekoruotus vazonus ir vazas.
jei neatidarys sios nuorodos tai galima rasti: www.lrt.lt; 2007-05-06 stiliaus laida.
ta moteris sako, jog tai dekoruotos vazos -tikriauisiai tai padaryta dekupažo pagalba.
kas turit laiko, paziurekit. Gal kas isbandys taip padaryti, o paskui pakonsultuos kaip tai padaryt?
Papildyta:
pagal ta nuoroda kazkodel atidaro sventini koncerta:)) Bet tame puslapyje desineje puseje yra laidu archyvas ir ten truputuka zemiau yra laida 'Stilius".
Acha, pasižiūrėjau Manau, kad dekupažo pagalba tai būtų įmanoma padaryti
QUOTE(cikcak @ 2007 08 13, 14:59)
Be problemų
QUOTE(cikcak @ 2007 08 13, 14:59)
na tai gal kas is patrusiu dekupazininkiu sugalvos taip padryt, o paskui aprasys kaip tai padaryt, nes as tai net neisivaizduoju nuo ko pradet:)) butu labai faina, jei pasidalytumet patirtim. Labai noreciau tokiu budu savo maziu iamzint.
Papildyta:
sorry klaida padariau - t.b. patyrusiu dekupazininkiu
QUOTE(TikBasosPedos @ 2007 08 12, 23:28)
na o aš jau senokai šion temoj savo trigrašio nebuvau inkišus.. o čia tokių grožių pradėta kuet, tobulėjama ksakant
Ta proga, kad prisiruošiau savo darbelių fotkes sutvarkyt, pasirodysiu sa savo kukliais gaminukais ir aš
http://public.fotki....-pasimeginimai/
Ta proga, kad prisiruošiau savo darbelių fotkes sutvarkyt, pasirodysiu sa savo kukliais gaminukais ir aš
http://public.fotki....-pasimeginimai/
Jau kokie grazus darbeliai tai sakes O norejau paklausti, kaip tu foto atspauzdinai ant ko ir su kuo kad nesusiliejo ir taip graziai gavosi? O ant rubeliu ka darei ?
QUOTE(tomaite @ 2007 08 13, 15:08)
Sveikos,paskaiciau apie dekupaza rankdarbiuose ir nusprendziau padaryti ka nors,o gavosi stai kas :
Gal nelabai vykusiai,bet tai pirmieji darbai,bet manau ne paskutiniai,nes isties labai idomu "paisyti"
Gal nelabai vykusiai,bet tai pirmieji darbai,bet manau ne paskutiniai,nes isties labai idomu "paisyti"
labai grazus darbeliai
o cia mano kazkada daryta dezute vatukams
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 08 13, 17:17)
Man ir tavo darbeli laaabai patiko tas butelis su kaledom cia serveteles klijavai?
QUOTE(Koxamte @ 2007 08 13, 16:55)
Man ir tavo darbeli laaabai patiko tas butelis su kaledom cia serveteles klijavai?
cia klijavau visa servetele-tai rauksleliu , o sniegeli dariau su tokia puffy priemone, kuria su fenu galima iskelti
QUOTE(Koxamte @ 2007 08 13, 16:12)
Jau kokie grazus darbeliai tai sakes O norejau paklausti, kaip tu foto atspauzdinai ant ko ir su kuo kad nesusiliejo ir taip graziai gavosi? O ant rubeliu ka darei ?
Dėkui.... net nesmagu pasidare.. :} spausdinau su printeriu - rašaliniu ant pacio ploniausio popieriuko, atspausdinus supurksdavau laku.. Nors dbr jau supratau, kad daug geriau būtų buvę ant baltos servietkos spausdinti... Gyveni ir mokaisi ksakant
O ant rubelių su spec. mediumu klijavau servietkas ir akriliniais dažais audiniams papeckeliojau... :} kol kas dar laikosi
Papildyta:
Pavonija... Grožis... o jau darbelio krupštumas...