Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

na va radau ta laida: http://www.lrt.lt/ar...lter=2007-05-06
ten kur kalba verslininke inga krukauskiene ir ji rodo dekoruotus vazonus ir vazas.
jei neatidarys sios nuorodos tai galima rasti: www.lrt.lt; 2007-05-06 stiliaus laida.
ta moteris sako, jog tai dekoruotos vazos -tikriauisiai tai padaryta dekupažo pagalba.
kas turit laiko, paziurekit. Gal kas isbandys taip padaryti, o paskui pakonsultuos kaip tai padaryt?
Papildyta:
pagal ta nuoroda kazkodel atidaro sventini koncerta:)) Bet tame puslapyje desineje puseje yra laidu archyvas ir ten truputuka zemiau yra laida 'Stilius".
Atsakyti
Acha, pasižiūrėjau bigsmile.gif Manau, kad dekupažo pagalba tai būtų įmanoma padaryti g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 08 13, 14:59)
Acha, pasižiūrėjau  bigsmile.gif Manau, kad dekupažo pagalba tai  būtų įmanoma padaryti  g.gif  g.gif

Be problemų thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,paskaiciau apie dekupaza rankdarbiuose ir nusprendziau padaryti ka nors,o gavosi stai kas :
user posted image
user posted image

Gal nelabai vykusiai,bet tai pirmieji darbai,bet manau ne paskutiniai,nes isties labai idomu "paisyti" 4u.gif
Atsakyti
Nugi gražu, Tomaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 08 13, 14:59)
Acha, pasižiūrėjau  bigsmile.gif Manau, kad dekupažo pagalba tai  būtų įmanoma padaryti  g.gif  g.gif

na tai gal kas is patrusiu dekupazininkiu sugalvos taip padryt, o paskui aprasys kaip tai padaryt, nes as tai net neisivaizduoju nuo ko pradet:)) butu labai faina, jei pasidalytumet patirtim. Labai noreciau tokiu budu savo maziu iamzint.
Papildyta:
sorry klaida padariau - t.b. patyrusiu dekupazininkiu
Atsakyti
QUOTE(TikBasosPedos @ 2007 08 12, 23:28)
na o aš jau senokai šion temoj savo trigrašio nebuvau inkišus..  bigsmile.gif  o čia tokių grožių pradėta kuet, tobulėjama ksakant  biggrin.gif  wub.gif
Ta proga, kad prisiruošiau savo darbelių fotkes sutvarkyt, pasirodysiu sa savo kukliais gaminukais ir aš  4u.gif
http://public.fotki....-pasimeginimai/

Jau kokie grazus darbeliai tai sakes wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif O norejau paklausti, kaip tu foto atspauzdinai ant ko ir su kuo kad nesusiliejo ir taip graziai gavosi? ax.gif blush2.gif O ant rubeliu ka darei ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tomaite @ 2007 08 13, 15:08)
Sveikos,paskaiciau apie dekupaza rankdarbiuose ir nusprendziau padaryti ka nors,o gavosi stai kas :
Gal nelabai vykusiai,bet tai pirmieji darbai,bet manau ne paskutiniai,nes isties labai idomu "paisyti"  4u.gif

labai grazus darbeliai

o cia mano kazkada daryta dezute vatukams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 08 13, 17:17)
cia mano kazkada daryta dezute vatukams  ax.gif

Man ir tavo darbeli laaabai patiko tas butelis su kaledom wub.gif cia serveteles klijavai? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 08 13, 16:55)
Man ir tavo darbeli laaabai patiko tas butelis su kaledom  wub.gif  cia serveteles klijavai? bigsmile.gif  g.gif

4u.gif
cia klijavau visa servetele-tai rauksleliu doh.gif , o sniegeli dariau su tokia puffy priemone, kuria su fenu galima iskelti ax.gif
Atsakyti
tomaite, gera pradžia smile.gif
kunigunda78, kaip visada -puiku thumbup.gif
Na ir ir aš pristatau savo veikalą smile.gif , eilinė dėžutė, dekupažas+ beicuotas medis, nedažyta akrilu.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 08 13, 16:12)
Jau kokie grazus darbeliai tai sakes  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  O norejau paklausti, kaip tu foto atspauzdinai ant ko ir su kuo kad nesusiliejo ir taip graziai gavosi?  ax.gif  blush2.gif  O ant rubeliu ka darei ?  bigsmile.gif

blush2.gif Dėkui.... net nesmagu pasidare.. :} spausdinau su printeriu - rašaliniu ant pacio ploniausio popieriuko, atspausdinus supurksdavau laku.. mirksiukas.gif Nors dbr jau supratau, kad daug geriau būtų buvę ant baltos servietkos spausdinti... doh.gif Gyveni ir mokaisi ksakant cool.gif
O ant rubelių su spec. mediumu klijavau servietkas ir akriliniais dažais audiniams papeckeliojau... :} kol kas dar laikosi tongue.gif
Papildyta:
Pavonija... blink.gif Grožis... wub.gif wub.gif wub.gif o jau darbelio krupštumas... wub.gif
Atsakyti