Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

Sveiki,
Sioje temoje maciau viena padekliuka, kuris buvo dekupazintas nuotrauka. Tai noreciau uzduoti viena klausima, nors nezinau, ar tai yra i tema ir ar tai dekupazas. Per viena tv laida maciau kaip pas viena Lietuvos izymybe visi namuose buve vazonai ir vazos buvo dekoruotos vaiku ir jos pacios bei vyro nuotraukomis, t.y. ant baltu vazonu ir vazu buvo 'perkeltos' nuotraukos - tik jos nespalvotos, o juodai baltos. nezinau, ar aiskiai paaiskinau:)) Tie vazonai ir vazos atrode super. Gal Jus zinote kas tai per dalykas ir kaip tai daroma?
Atsakyti
QUOTE(Doncia @ 2007 08 11, 16:25)
Sveiki,
Sioje temoje maciau viena padekliuka, kuris buvo dekupazintas nuotrauka. Tai noreciau uzduoti viena klausima, nors nezinau, ar tai yra i tema ir ar tai dekupazas. Per viena tv laida maciau kaip pas viena Lietuvos izymybe visi namuose buve vazonai ir vazos buvo dekoruotos vaiku ir jos pacios bei vyro nuotraukomis, t.y. ant baltu vazonu ir vazu buvo 'perkeltos' nuotraukos - tik jos nespalvotos, o juodai baltos. nezinau, ar aiskiai paaiskinau:)) Tie vazonai ir vazos atrode super. Gal Jus zinote kas tai per dalykas ir kaip tai daroma?

As tai manau kad tai buvo dekupazo pagalba padaryta g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 08 11, 10:25)
Mijaka - tu aukso žmogus !!!!! Būtų labai miela jei tau pavyktų daugiau tų dėžučių nupirkti. O tu pati - iš Vilniaus? Jei taip, tai pirk kuo daugiau, vilnietės merginos kaip mat išgraibstys, ir net po kelias. Ir ačiū tau iš anksto  aciuks.gif Jei viskas pavyks, susirašom per až  mirksiukas.gif

Ai, pamačiau,kad tu iš Elektrėnų, tai visai netoli, kaip nors susisiektume  mirksiukas.gif

ok, jau matau kaip atrodysiu parduotuvėj...dežučių manjakė lotuliukas.gif
QUOTE(Mytis @ 2007 08 11, 14:37)
nežinau, ar rašė kas, bet pardėje Viskas už 1 eurą irgi yra dėžučių, šiandien nusisprkau, nedidukė tokia, 10x5x7 cm, bet visai nieko... Čia irgi Kaune, kur einant nuo Merkurijaus link tilto į salą, dar kelios buvo  smile.gif

ačiū, ir ten pažiūrėsim biggrin.gif
QUOTE(Doncia @ 2007 08 11, 16:25)
Tie vazonai ir vazos atrode super. Gal Jus zinote kas tai per dalykas ir kaip tai daroma?

na, tikrai dekupažo pagalba, kaip gi kitaiip tas nuotraukas ant vazonų perkelt g.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 08 11, 17:45)
na, tikrai dekupažo pagalba, kaip gi kitaiip tas nuotraukas ant vazonų perkelt  g.gif

http://www.fotoplius.../suvenyrai.html
tam skirta yra siuolaikine technika, ne vien dekupazo budas
Atsakyti
QUOTE(Ramaskyte @ 2007 08 11, 20:25)

na, kad ant vazonų taip perkelia aš dar negirdėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaskyte @ 2007 08 11, 19:25)

Gal ir klystu, bet manau, kad ši "šiuolaikinė technika" tinka tik ant tam tikrų paviršių (nežinau, kuo tie puodeliai ypatingi, gal padengti kažkokia medžiaga?) g.gif nes priešingu atveju, manau, kad būtų siūloma paslauga padaryti antspaudą ir ant savo atsinešto puodelio...
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2007 08 11, 19:36)
Gal ir klystu, bet manau, kad ši "šiuolaikinė technika" tinka tik ant tam tikrų paviršių (nežinau, kuo tie puodeliai ypatingi, gal padengti kažkokia medžiaga?)  g.gif nes priešingu atveju, manau, kad būtų siūloma paslauga padaryti antspaudą ir ant savo atsinešto puodelio...

taip, tu teisi:

"Klausimas
Ar galite uždėti nuotrauką ant mano atsinešto puodelio?

Atsakymas
Puodelio paviršius turi būti padengtas specialiu sluoksniu tinkamu sublimaciniam nuotraukos perkėlimui. Paprasti puodeliai netinkami ir nenaudojami."

tačiau gal būt ta įžimi ponia iš laidos užsakė padaryti vazonus padengtus tuo spec sluoksniu? juk pažymima, kad visi vazonai buvo balti unsure.gif niu nžn... as spėju, kad ten ne dekupažas buvo...

o jei kalba eina apie tokią blondinę kažkokio verslinko žmoną (nžn jų pavardės, rusų ar tai lenkų tautybės, bet gyvena lt), tai aš mačiau tą laidą, tačiau ji rodė tik daugybę baltų puodelių su šeimos nuotraukom, bet tikrai ne vazonus...

Atsakyti
Aš mačiau tą laidą, ten buvo vazonai su daugybe jos vaikų foto, labai gražiai atrodė, tik aš pati nežinau dekupažas ten ar ne...
Atsakyti
Nei laidos, nei vazonų (ar tai puodeliu) nemačiau, gal tai ir spec. technologijos, bet manau, kad dekupažo pagalba būtų galima pasidaryti. Skenuoji nuotrauką ir ją spausdini ant labai plono popieriaus, perkeli su lipalu ant vazono o po to dengi mediumu stiklui ir į orkaitę. Beje kaip tik ir reikėtų būtent baltų vazonų, nereikėtų paruošimo.

Pavonija mane minėjo (kalba buvo kiek suprantu apie dvikomponentį laką iš Meno mūzos), oi ir sudėtinga su juo. Aš tai jį perkandau, bet manau geriau kokį panašaus efekto laką iš Puseplius ar Senas naujas nusipirkti. Dar bėda ta kad ilgiau nepasinaudojus man jo pirmasis komponentas sustingo visiškai, teko išmesti (gal dangtelis sandariai neužsisuko doh.gif doh.gif )
Atsakyti
Na aš tą laidą mačiau biggrin.gif ir man rodos kad ten buvo dekupažas,b bet kažkokios moterėles jau gerai atkalusios technika ;} nes darbeliai subtilūs ir kruopštūs, su tam tikrais dekoro elementais. Matosi jog vienetiniai ir dirbta specialiu užsakymu (mano nuomone) ;}

na o aš jau senokai šion temoj savo trigrašio nebuvau inkišus.. bigsmile.gif o čia tokių grožių pradėta kuet, tobulėjama ksakant biggrin.gif wub.gif
Ta proga, kad prisiruošiau savo darbelių fotkes sutvarkyt, pasirodysiu sa savo kukliais gaminukais ir aš 4u.gif
http://public.fotki....-pasimeginimai/
Atsakyti
QUOTE(TikBasosPedos @ 2007 08 12, 23:28)
Na aš  tą laidą mačiau  biggrin.gif  ir man rodos kad ten buvo dekupažas,b bet kažkokios moterėles jau gerai atkalusios technika ;} nes darbeliai subtilūs ir kruopštūs, su tam tikrais dekoro elementais. Matosi jog vienetiniai ir dirbta specialiu užsakymu (mano nuomone) ;}

na o aš jau senokai šion temoj savo trigrašio nebuvau inkišus..  bigsmile.gif  o čia tokių grožių pradėta kuet, tobulėjama ksakant  biggrin.gif  wub.gif
Ta proga, kad prisiruošiau savo darbelių fotkes sutvarkyt, pasirodysiu sa savo kukliais gaminukais ir aš  4u.gif
http://public.fotki....-pasimeginimai/

Kaip viskas miela pas tave wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2007 08 12, 22:36)
Kaip viskas miela pas tave  wub.gif  wub.gif  wub.gif

blush2.gif Dėkui... :}
o as ci beklaidziodama dar radau keletą paveiksliukų atsispausdinimui. Dauguma vyno, gerimų tematika.. http://picasaweb.goo...nsParaDecoupage
Atsakyti