Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif merginos, nuostabius darbus darote! Kyla ir man noras ka nors tokio padaryt... labiausiai domina darbai su stikliniais daiktais.. blush2.gif visu temu neperskaiciau, todel atsiprasau jei kartosiuos, bet mane domina kur galima isigyti to mediumo, kuriuo reikia tepti uzklijuota servetele ant stiklo ir kiek jis mazdaug kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
Skaičiau skaičiau ilgai apie dekupažą ir pagaliau nusprendžiau pabandyti ir aš, taigi mano pirmą ir antrą "blynus" galite pamatyti čia ax.gif
O aš vis ieškau popieriaus, ant kurio spalvos neišsilietų spausdinant, nes neturiu gražių servetėlių, o gražių paveiksliukų pilnas internetas smile.gif Tik va kolkas nei ant kepimo nei ant batų, nei ant sumuštinių popieriaus rašalinis printeris mano gražiai neatspausdino verysad.gif Nusipirkau šiandien silikoninio kepimo popieriaus, gal ant jo pavyks... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_vetra_ @ 2007 07 13, 23:09)
thumb_yello.gif  thumb_yello.gif  thumb_yello.gif merginos,  nuostabius darbus darote! Kyla ir man noras ka nors tokio padaryt... labiausiai domina darbai su stikliniais daiktais..  blush2.gif  visu temu neperskaiciau, todel atsiprasau jei kartosiuos, bet mane domina kur galima isigyti to mediumo, kuriuo reikia tepti uzklijuota servetele ant stiklo ir kiek jis mazdaug kainuoja? 4u.gif

stiklas mediumui
is cia galima atsisiusti. Kitos naudoja bespalvius vitrazinius dazus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 13 liepos 2007 - 21:45
Sitam tinklapi kur Tu atsiuntei radau Medžio popierius dekopažui, ir man labai idomu kam jis naudojamas ir kaip g.gif bigsmile.gif
Tikriausiai ji istiesi ir priklijuoji ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 14 liepos 2007 - 09:17
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 14, 07:10)
Sitam tinklapi kur Tu atsiuntei radau Medžio popierius dekopažui, ir man labai idomu kam jis naudojamas ir kaip  g.gif  bigsmile.gif
Tikriausiai ji istiesi ir priklijuoji ar ne?  g.gif

Nugi spausk kur 'daugiau' ir paskaityk. Daugiau 'fonui' naudojamas tas popierius.
As tai uzhsipirkau paprastu popieriniu dezhuciu 'visiems gyvenimo atvejams' (radau nukainuotu, neatsilaikiau blush2.gif) dabar dekupazhinu ishsijuosus biggrin.gif pagalvojau,- labai geras 'projektas' pradedancioms,- gali ivairiai eksperimenuot, o rezultatas greitas thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 13, 23:44)
stiklas mediumui
is cia galima atsisiusti. Kitos naudoja bespalvius vitrazinius dazus...

labai aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 07 14, 11:04)
Nugi spausk kur 'daugiau' ir paskaityk. Daugiau 'fonui' naudojamas tas popierius.
As tai uzhsipirkau paprastu popieriniu dezhuciu 'visiems gyvenimo atvejams' (radau nukainuotu, neatsilaikiau blush2.gif) dabar dekupazhinu ishsijuosus biggrin.gif  pagalvojau,- labai geras 'projektas' pradedancioms,- gali ivairiai eksperimenuot, o rezultatas greitas thumbup.gif

user posted image

wub.gif Net sirdis apsalo kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O ta su vaikiuko kojytem tai sakes koks grozis wub.gif wub.gif thumbup.gif

Beja cia darei su tuo medzio popieriumi ar su akriliniais dazais? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 14 liepos 2007 - 11:25
Laba diena
As cia gal nelabai i tema, bet vis nerandu, kur keiciates servetelem. Siandien maciau Jyske ispardavima serveteliu su bambuko lazdelemis, kaip Justess22 dekoruotos dezutes buvo. Kainuoja pakelis 2.49. Cia siaip info.
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 07 14, 16:18)
Laba diena
As cia gal nelabai i tema, bet vis nerandu, kur keiciates servetelem. Siandien maciau Jyske ispardavima serveteliu su bambuko lazdelemis, kaip Justess22 dekoruotos dezutes buvo. Kainuoja pakelis 2.49. Cia siaip info.

Cia keiciames.... ax.gif

Koxamte, akriliniais dazhais dazhiau. Man ta juoda grazhiausia smile.gif
Atsakyti
Ta juoda tai labai jau tokia "rimta" biggrin.gif o ta su pedutem tokia silta, rami wub.gif
Atsakyti
PAziurekit koks fainas tinklapiukas mirksiukas.gif thumbup.gif Dekupazo parduotuvike
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 15, 18:28)
PAziurekit koks fainas tinklapiukas  mirksiukas.gif  thumbup.gif  Dekupazo parduotuvike

mayti kazkuriam forume darbeliai g.gif
aishkiai kazhkas ish 'savu'....
man tai toks darbeliu stilius nelabai schmoll.gif noretusi menishkesniu unsure.gif bet konkurencija visad sveikintina biggrin.gif
o ir priemoniu bus kur nusipirkt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 15 liepos 2007 - 20:40