Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

Tiesa, o gal zinot kur Kaune yra aukso spalvos akriliniu dazu? ax.gif sen bei ten nueinu, paziuriu, bet nerandu doh.gif
Atsakyti
Romanson, nueik į "Meno mūzą" prie Medžiotojų užeigos Rotušės aikštėj.Ten ir aukso ir bronzos ir sidabro akrilo dažų rasi, bet kaina nuo 6 iki 9 lt. už tūbelę, man bronza ir varis labai patiko, gerai dengia thumbup.gif
Pagal Cikcak rekomendacijas nusipirkau Rimi stiklo lėkščių po 3 lt. 24 cm. diametro. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 10 rugpjūčio 2007 - 11:57
[quote=pavonija,2007 08 10, 12:57]
Romanson, nueik į "Meno mūzą" prie Medžiotojų užeigos Rotušės aikštėj.Ten ir aukso ir bronzos ir sidabro akrilo dažų rasi, bet kaina nuo 6 iki 9 lt. už tūbelę, man bronza ir varis labai patiko, gerai dengia thumbup.gif

Aisku, aciu labai, butinai nueisiu bigsmile.gif thumbup.gif o koks ten turis ju?
Atsakyti
40 ml. aukso pirkau KOH-I-NOOR firmos tai jis pigesnis apie 6 lt.( man jis nelabai, prastai dengia)o vario, bronzos REMBRANDT firmos, tai jis puikiai dengia paviršių, tik brangesnis apie 9 lt.( kiekis tas pats), bet yra ir kitų firmų pasižvalgyk. Ten ir plono balto ryžinio popieriaus rasi , jei tau įdomu( aš dabar sumuštinių popierių naudoju, pigiau ir ne prasčiau gaunas)
Atsakyti
QUOTE(Romanson @ 2007 08 10, 12:06)
Kadangi nelb man eina ikelti cia nuotrauku blush2.gif tai idedu jas cia http://public.fotki....imukas/dezutes/ ismatavimai 11x16x7.5 ir kitos 11x13.5x8  bigsmile.gif
as pati jau nusipirkau ganetinai, bet palikau dar ir Jums drinks_cheers.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
QUOTE(ievuschka @ 2007 08 10, 12:25)
Na, nieko sau,kokios gražios, ir kaina- thumbup.gif Nors imk ir užsisakyk, gal kas atsiųst į Vilnių galėtų?  mirksiukas.gif  Net su siuntimo išlaidom brangios neatrodytų  smile.gif

aš kitą savaitę į Kauną važiuosiu tai užsuksiu į tą parduotuvę, jei dar bus tai galėsiu ir nusiusti tau ax.gif
QUOTE(pavonija @ 2007 08 10, 12:57)
Romanson, nueik į "Meno mūzą" prie Medžiotojų užeigos Rotušės aikštėj.

o kokios dar gėrio yra toj Meno mūzoj ? na pvz. krackle kokios kainos ir tūris ? ir kokių rūšių...? o kiek ryžinis popierius kainuoja baltas ? ax.gif

ojoi kaip spirgu jau dabar į Kauną lėkt... doh.gif
Atsakyti
mijaka, gėrio tai yra, pvz. dažų tokių kokių nepasidarysi sumaišius, net florasencinių (šviečiančių tamsoj), dar patinka man teptukai juos perku jei reikia patapyti biggrin.gif ryžinio geriausiai dideliais lapais pirkti net 8 A4 formato gali susikarpyti neprisimenu, bet atrodo apie 10 lt. yra trijų storių. O lakas tik prancūzų firmos 2 komponentų, bet aš jį tik ant aliejinių dažų bandžiau(paveikslui), o štai Cikcak su juo padaro visokių grožių, jos reik klausti, neseniai rodė ji savo futliarą tokiu laku užlakuotą. Tai tas lakas po 14 lt. komplektas 28 lt. Šeštadienį atvažiuok iki 16 val. dirba, mašinų stovėjimas nemokamai savaitgaliais, ir grožėkis sau Kauno senamiesčiu
biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 10 rugpjūčio 2007 - 12:58
QUOTE(Romanson @ 2007 08 10, 00:14)
Cia labiau tiks kaunietem, radau dezuciu, kurios net nelakuotos, niekas joms nedaryta, netoli Luksio IKI (buves Vitepskas), ten uz iki nugaros yra suvenyru, dovanu parduotuve bigsmile.gif  lotuliukas.gif ir kaina 7.50Lt clap.gif  good.gif

a cia eiguliuose, luksio g. 60? ar uz sitos iki???
gal dirba ta parduotuvele ir sestadieniais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 08 10, 15:54)
a cia eiguliuose, luksio g. 60? ar uz sitos iki???
gal dirba ta parduotuvele ir sestadieniais? blush2.gif

Na cia dar kalnieciai yra, ne eiguliai dar skaitosi ta gatve kur gyvena dezutes smile.gif atrasiau tau i az mama_gulbe bigsmile.gif o del sestadieniu tai nezinau, neatkreipiau demesio blush2.gif

A tiesa, jau buvau Meno muzoj ka tik lotuliukas.gif nusipirkau auksinius Rembrandt firmos, tai mokejau 12.90Lt, sios firmos paprasti kainuoja 8.90, o metalizuotu spalvu po 12.90 rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romanson: 10 rugpjūčio 2007 - 16:06
Laba diena mergaites... as cia is tu "tyliuju nariu".. skaitau skaitau ir vis tyliu...

Kazkada minejot radusios bazej (Urme) mediniu dezuciu... paskui neberadot.. gal jau zinot tiksliau kur?

gal dar kas atradimu kokiu turit medini dezuciu klausimais? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airy: 10 rugpjūčio 2007 - 17:07
Sveikos, mergužėlės! Įsivaizduojat, jau pribrendau ir aš dekupažintis, nusižiūrėjau baldų namuose krūvą, kuriuos "reikia" dekupažinti, prisipirkau servetėlių ir teptukų, nugi nueinu šiandien į Senukus (Banginius Vilniuje) - nėra jokių akrilinių dažų! Tai ar čia juos visus alei vieno išpirko, ar čia kaip dabar? Parodė man vienintelius kažkokius biški panašius, bet tik baltus ir didžiuliame bidone. O pati atsimenu, prieš kokius 2-3 metus būdavo pilna tokių mažų dėžučių akrilinių dažų, visokių spalvų...
Tai ką dabar daryti man? Juk negali būti, kad jų nebūtų? Kur jūs perkate? Ir dar norėjau paklausti, o spalvą norimą kaip išgaunate? Maišydmos dažus, ar su pigmentu ar kaip? Ir dar, ar dekupažui tinka, pvz. aliejiniai dažai? Ar dar kokie nors? Ar tik akriliniai. Atleiskit, jei apie tai jau rasyta, nu neturiu kada tiek daug skaityti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 08 10, 13:32)
blink.gif  blink.gif  blink.gif

aš kitą savaitę į Kauną važiuosiu tai užsuksiu į tą parduotuvę, jei dar bus tai galėsiu ir nusiusti tau ax.gif

o kokios dar gėrio yra toj Meno mūzoj ? na pvz. krackle kokios kainos ir tūris ? ir kokių rūšių...? o kiek ryžinis popierius kainuoja baltas ?  ax.gif

ojoi kaip spirgu jau dabar į Kauną lėkt...  doh.gif

Mijaka - tu aukso žmogus !!!!! Būtų labai miela jei tau pavyktų daugiau tų dėžučių nupirkti. O tu pati - iš Vilniaus? Jei taip, tai pirk kuo daugiau, vilnietės merginos kaip mat išgraibstys, ir net po kelias. Ir ačiū tau iš anksto aciuks.gif Jei viskas pavyks, susirašom per až mirksiukas.gif

Ai, pamačiau,kad tu iš Elektrėnų, tai visai netoli, kaip nors susisiektume mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 11 rugpjūčio 2007 - 09:27
nežinau, ar rašė kas, bet pardėje Viskas už 1 eurą irgi yra dėžučių, šiandien nusisprkau, nedidukė tokia, 10x5x7 cm, bet visai nieko... Čia irgi Kaune, kur einant nuo Merkurijaus link tilto į salą, dar kelios buvo smile.gif
Atsakyti