O man spausdinant ant sumustiniu popieriaus issilieja spalvos kai spausdini, o ne kai tepi klijus... Gal kažkokius ypatingus nustatymus naudojate spausdindamos paveikslelius?
as kita savaite darysiu dezute ir padekla ir remelius, prisipirkau serveteliu visa kalna dabar piesinio neisirenku
o sakykit kokiais dazais tapot dezute? nu kad ir ta zebrine?
ir beje, o jei atspausdinus ant paprasto lapo kaip iprastai foto ar siaip paveiksleli - kazi ar gaustusi paskui visas klijavimas?
prasau patarkit
ir beje, o jei atspausdinus ant paprasto lapo kaip iprastai foto ar siaip paveiksleli - kazi ar gaustusi paskui visas klijavimas?
prasau patarkit
QUOTE(bonza @ 2007 08 09, 20:29)
as kita savaite darysiu dezute ir padekla ir remelius, prisipirkau serveteliu visa kalna dabar piesinio neisirenku
prasau patarkit
prasau patarkit
jeiru pavirsius lygus pvz plokscias plotas ir nelenktas labai stipriai tai as spausdinu ir ant paprasto popieriaus.man spalvos grazesnes ant jo gaunasi kazkodel
o kur tu dezuciu "kinietisko slamsto" yra? prie kokiu prekiu ieskoti gal pasakysit?gal prie arbatu ar dar kur/neisivaizduoju net.
QUOTE(nighttingale @ 2007 08 09, 19:52)
bonza, geriausia dazyti akriliniais dazais
dekui o kur jus perkat tuos dazus? na kur geriausi...
ir kur dezuciu gaunat isduokit
QUOTE(Pause @ 2007 08 09, 19:22)
O man spausdinant ant sumustiniu popieriaus issilieja spalvos kai spausdini, o ne kai tepi klijus... Gal kažkokius ypatingus nustatymus naudojate spausdindamos paveikslelius?
o tu pabandyk tą patį paveiksliuką ant paprasto popieriaus, gal ten irgi išsilies, tada paveiksliukas permažas
QUOTE(_Magnolija_ @ 2007 08 09, 20:48)
as spausdinu ir ant paprasto popieriaus.man spalvos grazesnes ant jo gaunasi kazkodel
o man atvirkščiai
QUOTE(bonza @ 2007 08 09, 20:54)
dekui o kur jus perkat tuos dazus? na kur geriausi...
dažus senukuose reikia pirkt, arba jei nedaug darysi tai maximose būna tiubelėse, bet ten bais. mažai ir brangiai
Kinietiško "šlamšto" pilna urmo bazė( čia Kaune), o sostinėj tikriausiai panašiose prekyvietėse jos "veisiasi" . Bent aš tai perku dažus dailininkų parduotuvėse dar kartais būna Tomas Philips(paskutiniu metu tik rinkiniai mažomis tūtelėmis)
QUOTE(cikcak @ 2007 08 09, 14:28)
Na štai, kūrybinių kančių pabaiga, rodau
Nerealiai
QUOTE(pavonija @ 2007 08 09, 17:20)
mijaka, būtinai klijuok prie paprasto lapo, kitaip suglamžo , broko prispausdina ir dažai nueina niekais Aš tai priklijuoju net iš abiejų pusių, tada garantija, kad gražiai atsispausdins, tas sumuštinių popierius truputį ilgesnis už A4 lapą, tai gali užlenkti ir iš antros pusės lipnia juostele pritvirtinti.
Cikcak, nustebinai mane su tapyba , taigi tiek darbo įdėjai, bet rezultatas vertas to
na o mano tokia pati dėžutė( kaip Cikcak) va taip apdorota, tiesa dryžius irgi pati tapiau:
Cikcak, nustebinai mane su tapyba , taigi tiek darbo įdėjai, bet rezultatas vertas to
na o mano tokia pati dėžutė( kaip Cikcak) va taip apdorota, tiesa dryžius irgi pati tapiau:
dėžutė
Kaip supratau tas sumuštinių popierius gera priemonė bet kokį paveiksliuką iš kompo panaudoti dekupažui Ania? Tik aš nelabai supratau kaip priklijuoti iš abiejų pusių: ar tą sumuštinių popierių iš abiejų paprasto popieriaus pusių Ir kaip priklijuoti? Klijais, ar kokia lipnia juostele Ir kur galima įsigyti to sumuštinių popieriaus?
Cia labiau tiks kaunietem, radau dezuciu, kurios net nelakuotos, niekas joms nedaryta, netoli Luksio IKI (buves Vitepskas), ten uz iki nugaros yra suvenyru, dovanu parduotuve ir kaina 7.50Lt
QUOTE(Nenuorama @ 2007 08 09, 23:19)
Tik aš nelabai supratau kaip priklijuoti iš abiejų pusių: ar tą sumuštinių popierių iš abiejų paprasto popieriaus pusių Ir kaip priklijuoti? Klijais, ar kokia lipnia juostele Ir kur galima įsigyti to sumuštinių popieriaus?
aš vakar taip ir neradau lipnios juostos tai klijais klijavau, į lapo kampukus po laseli klijų išspaudžiau ir priklijavai ant viršaus kitą lapą. Aš sumuštinių popierių pirkau maximoj, ten kur folijos visokios kepimui, plevelės maistinės ir pan.
QUOTE(Romanson @ 2007 08 10, 00:14)
Cia labiau tiks kaunietem, radau dezuciu, kurios net nelakuotos, niekas joms nedaryta, netoli Luksio IKI (buves Vitepskas), ten uz iki nugaros yra suvenyru, dovanu parduotuve ir kaina 7.50Lt
gal iki Kauno nulėkt neišpirk visko o kokio jos didžio ?
QUOTE(cikcak @ 2007 08 09, 14:28)
kaip gražu
Oi kaip pikta Man tokias pažystama Vilniuje už 10 Lt. nupirko ir tai nuderėjo, nes ėmė daug, pradinė kaina buvo 12 Lt,.
Tiesa, jei kam reikia akrilinių dažų rinkinuko 12 spalvų, tokių yra RIMI (aš pirkau Vilniuje Savanorių HIPERRIMI) . Dažai labai mažomis tūbelėmis po 5ml, taip kad kam pabandymui labai gerai, nes kainuoja 2,49.
Tiesa, jei kam reikia akrilinių dažų rinkinuko 12 spalvų, tokių yra RIMI (aš pirkau Vilniuje Savanorių HIPERRIMI) . Dažai labai mažomis tūbelėmis po 5ml, taip kad kam pabandymui labai gerai, nes kainuoja 2,49.