QUOTE(mama_gulbe @ 2007 08 09, 09:58)
kaip grazu, ypac ta dovanele mamytei ir jos vaikeliui - o cia bus kas - -albumas ar kas?
Čia paveiksliukas
Visų neišvardinsiu, bet darbai visų gražūs
Servetėlių su drugeliais turiu tik tokių http://keep4u.ru/ful...9046a19539b/jpg
Servetėlių su drugeliais turiu tik tokių http://keep4u.ru/ful...9046a19539b/jpg
Pavonija, tavo dėžutės kaip visada aukštumoje
QUOTE(Nenuorama @ 2007 08 09, 09:28)
Kiek privargau kol foto priklijavau tai ne tas žodis
bet labai gražiai gavosi
Na štai, kūrybinių kančių pabaiga, rodau
QUOTE(cikcak @ 2007 08 09, 14:28)
Labai Gražu
cikcak , matau tokią pačią kaip mano vieną dėžutę dekoravai ir štai ką reiškia kitos rankos,kitos mintys , šauniai padirbėjai, graži dėželė gavosi . Tikriausiai spausdinai paveikslėlį pagal dėžutę, ar turimą kokią servetėlę panaudojai?
P.S. ačiū kad įvertinai mano triūsą
P.S. ačiū kad įvertinai mano triūsą
sos, merginos, kas spausdinat paveikslėlius...bandau spausdint ant plono popieriaus sumuštiniams, šiaip viskas čiki gaunasi ir klijuojasi super, bet spausdinant didesnį paveiksliuką popieriu raukšlėjasi ir gaunasi paskui balta juosta ar čia popierius kaltas ar printeris...o gal kokių gudrybių spausdinimo žinot ?
cikcak, Klimtas
cikcak, Klimtas
Pavonija, ant dėžutės servetėlė, bet tik pagrindinis motyvas su žmonėmis, visa kita tapiau pati ( koks kaifas truputėlį padirbėti alia Klimto). Niekaip negaliu pakeisti dažų kasetės spausdintuvui, vat ir tenka pačiai daile užsiimti
mijaka o tu tą popierių klijuoji prie paprasto printerinio popieriaus ar leidi vieną . Šiaip tai Pavonija gal ką patars, ji tame labai patyrusi .
Papildyta:
O taigi pasidaryk . Perki parduotuvėje kinietišką šlamštą (kiek kainuoja nežinau, kaimynka pirko ir davė perdaryti) , lupi visas tas nesąmones kas ant jos priklijuota, glaistai (nes po lupinėjimo daug skylučių lieka), o jau tada pirmyn, fantazijai nėra ribų (Pavonija jei neklystu tokią su zebrais darė......o gal klystu ,gal Pavonija savo įkels pamatysi kokių įdomybių padaryti galima)
mijaka o tu tą popierių klijuoji prie paprasto printerinio popieriaus ar leidi vieną . Šiaip tai Pavonija gal ką patars, ji tame labai patyrusi .
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 08 09, 14:55)
kokia graaazi dezutee, ir as toookios noooriuuuuu
O taigi pasidaryk . Perki parduotuvėje kinietišką šlamštą (kiek kainuoja nežinau, kaimynka pirko ir davė perdaryti) , lupi visas tas nesąmones kas ant jos priklijuota, glaistai (nes po lupinėjimo daug skylučių lieka), o jau tada pirmyn, fantazijai nėra ribų (Pavonija jei neklystu tokią su zebrais darė......o gal klystu ,gal Pavonija savo įkels pamatysi kokių įdomybių padaryti galima)
QUOTE(cikcak @ 2007 08 09, 15:41)
visa kita tapiau pati
šaunuolė...
QUOTE(cikcak @ 2007 08 09, 15:41)
leidžiu vieną...mažas paveiksliukas gerai gaunasi, o nuo vidurio popieriaus lapą glamžo ir didelis niekaip neišeina be raukšlės na, va ieškau lipnios juostos dabar
mijaka, būtinai klijuok prie paprasto lapo, kitaip suglamžo , broko prispausdina ir dažai nueina niekais Aš tai priklijuoju net iš abiejų pusių, tada garantija, kad gražiai atsispausdins, tas sumuštinių popierius truputį ilgesnis už A4 lapą, tai gali užlenkti ir iš antros pusės lipnia juostele pritvirtinti.
Cikcak, nustebinai mane su tapyba , taigi tiek darbo įdėjai, bet rezultatas vertas to
na o mano tokia pati dėžutė( kaip Cikcak) va taip apdorota, tiesa dryžius irgi pati tapiau:
Cikcak, nustebinai mane su tapyba , taigi tiek darbo įdėjai, bet rezultatas vertas to
na o mano tokia pati dėžutė( kaip Cikcak) va taip apdorota, tiesa dryžius irgi pati tapiau: